Jā.es šodien tikai par ēšanu vien :D
Draugam tuvojas svētki. Viņš ir starā par Staburadzes -"Mellenīti".
Gribās pārsteigt un pagatavot to pašai, bet cik pētīts receptēs - visas kaut kādas nesaprotamas.
Mani interesē tā recepte, kura ir bez cepšanas.
Un gribu,lai mellenes ir tādā,kā želejiņā pa virsu,kā jau "Mellenītei", nevis iekšā tajā masā iemačkātas. Tā nē.
Ar želantīnu neesmu baigajos draugos, bet cepeškrāsni izmantot negribu, jo pārāk maza. Varbūt kāda saprot, par ko es te runāju un var iemest recepti, vai vismaz izskaidrot siera kūkas pagatavošanu amatierim?
Saprotu,ka pamatnei nepieciešami:
"Selgas cepumi"
Cukurs un sviests
Kas tālāk, lai sanāktu kā man vajag - izmantojot želantīnu?