Sanāk diezgan ātri piekraut diezgan daudz svara Tā kā uzmanīgi,jo apēst daudz nevar- sāk sāpēt galva, vismaz man
Bet es gan 1x tik esmu bijusi- mazliet ieliku, tiešām mazliet, un jau 300g bija
Man tieši negaršo.
Man patīk krējumīgie saldējumi, tur visi ir tādi ūdeņainā tipa (nezinu, vai precīzi izteicos).
1x intereses pēc biju, vairāk neiešu.
smukadīda, ieiesi un apreibsi no klāsta, tur ir tik daudz interesantas garšas. Neesmu daudz garšojusi, tapēc neesmu specuks, es ņēmu ar košļeņu garšu un draudzene piparmētru, bet kā jau teicu, man labāk krējuma/piena saldējumi garšo nevis jogurta Neēdami jau nebija, tas ir fakts!
Randiņam siltā laikā diezgan labs variants - paņemt trauciņos un iet pasēdēt vērmanes dārzā, esmu tā darījusi! Nu nav nekas wooow, bet nav tā, ka negaršīgi, pats var izvēlēties to, ko gribi/ar kādām garšām un tā - paņēmām no pāris viediem mazliet pagaršot, vēl piedevas klāt, trauciņi nebija līdz malām pilni, bet nebija arī tā, ka knapi kas iekšā Kopā sanāca kādi 3 Ls pa abiem trauciņiem
Es tieši nesen pirmo reizi biju. Patika ideja, garšīgi arī likās, bet vēlreiz tieši pēc savas iniciatīvas noteikti neietu - ja nu vienīgi ar kādu kompānijas pēc kādreiz nedaudz apēstu. Kaut kā īsti nepievilka garša un naudu varētu iztērēt kādai garšīgākai, piemēram, šokolādei vai desertam kaut kur citur.
Un cenas kadas? Taadas normaalas?
Atkarīgs no svara. Es paņēmu, manuprāt, daudz, samaksāju laikam ap 1,30 ls vai kaut kas uz to pusi.
man ļoti garšo, jo saldējumi ir tādi viegli, nav krēmīgi vai ļoti saldi, bet šie kopā ar augļiem, ko tur var pievienot, garšo tiešām lieliski.
ja nemaldos, tad cena bija 0.55 sant par 100 gramiem.