Sākšu ar visu no sākuma, ceru, ka baigi gari nesnāks. Pirms kādiem 2/3 gadiem iepazinos ar kādu puisi, man viņš no sākuma nepatika, bet viņš tik ļoti centās pievērst man uzmanību un iekarot mani, ka pat nemanot biju jau iemīlējusies viņā līdz ausīm. lieki teikt, ka viņš bija maukurs, brunčū mednieks, un mani gribēja tikai tāpēc, ka es biju viņam atteikusi (kas ar viņu reti (vai nekad) notiek). Kopā pavadījām gadu - nebijām kopā kā pāris, bet pavadījām to kopā, alkohols, tusiņi, skūpstīšanās... Bet nekad nepārgulēju ar viņu, jo biju sev nolikusi ultimātu, ka pārgul''esu tikai ar kādu ko mīlu. Nu ko , paģāja gads, sapratu, ka ļoti mīlu šo cilvēku, un pārgulējām jā. Tuvākās dienas satikāmies, tad viņš aizbrauca uz ārzemēm strādāt. Ik pa laikam viņš tur brauca, un tā, bet šoreiz nedeva nekādu ziņu, kad atgriezās, neko. Tā tas viss arī beidzās, pat īsti nesācies, es saprotu tikai to, ka ļoti mīlēju viņu... Un varbūt kaut kādas jūtas vēl ir saglabājušās, jo viņš bija mana pirmā leilā mīlestība ....
Bet stāsts ir par to, ka gadu neesam kontaktējušies, it kā viņš ir pagaisis no prāta, BET es nevaru izveidot attiecības. Šī gada laikā man ir bijušas 2 lieliskas iespējas izveidot attiecības, puiši, kuri man tiešām patika, BET . MAN IR BAIL. man ir bail, ka mani atkal sāpinās. Un tā nekas nenotika, kad kāds puisis mani kaut kur aicināja, es atteicos, izdomāju aizbildinājumus utt..
Taču tagad, pirms nedēļas, iepazinos ar kādu puisi, kas man tiešām patīk, bet man atkal ir bail kaut ko veidot, kaut ko bīdīt, un es visu procesu "bremzēju". Vakar bijām vienā pasākumā, kur viss bija tik forši, runājāmies, patīk mums vienam otra sabiedrība... Un vakara beigās, akd devos uz mājām viņš man jautāja vai var mani noskūpstīt un es pat nedomājot pateicu - nē. Viņš mazliet samulsa, sabučojāmies, apskāvāmies un viss. Es saprotu, ka šis puisis negaidīs mūžīgi, līdz varēšu sākt viņam uzticēties, bet es tiešām šoreiz gribu vairāk, es girbu viņu sev bet man ir šausmīgi bail. Ko es varu darīt šādā situācijā? Un es pat nezinu, ja jūs teiksiet - riskē , uf... Es tā sev simtiem reižu esmu teikusi, bet attapusies viena pati. Man bail riskēt.
Ah. Es ceru, ka jūs varēsiet man kaut ko jēdzīgu ieteikt ;(