meitenes, palaskiet, luudzu!

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
metiishu kautriibu pie malas un paparasiihu jums, meitenes, par seksu nedaudz.

kad miileejos ar bijusho un vinjsh tuvojaas beigshajai, vinjsh speeciigi sagraaba mani un saaka taakaa njurdeet, ruukt, kad beidza. peec beigshanas vinjsh uzreiz nevilka aaraa, bet minuutes 5 palika veel. juuseejie dzheki arii ta dara?

oraalais sex. Nespeeju to izdariit. Esmu meegjinaajusi bijushajas par prieku, bet taa garsha man velk uz nelabumu. dzhekiem ir baigi svariigi, lai meitenes sneigtu oraalo? Kaa tikt paari riebumam pret spermas smaku un garshu? mans bijushais man gribeeja arii sneigt oraalo, bet es kauneejos.

Plds!
20.04.2013 14:07 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Par pirmo jautājumu - jā, dara.

Par otro... nu nez, tas atkarīgs no katras sievietes... Un ja reiz tas process sagādā nepatiku, tad tas, ja ieteiksim vienalga mēģināt, tik un tā nepalīdzēs. Man šī problēma ir sveša, tāpēc nemācēšu kaut ko konkrētu ieteikt. Pati savā vīrietī mīlu visu un nekas nešķiet pretīgs vai nepatīkams.
20.04.2013 18:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man tieshi taa njurdeeshana un ruukshana patiik! Izklausaas tik seksiigi un uzsit veel lielaaku kaisli.
Par oraalo - iesaku viirieti ciitiigi barot nedeelju ar augljiem, svaigiem daarzenjiem , tad sperma buus garshiigaaka. Seksuaalajaa dziivee jaa, viirieshiem ir svariiga daudzveidiiba un lielai daljai orgasms tieshi no oraalaa ir visspeeciigaakais. Grozi kaa gribi, bet sekss ir un paliek attieciibu svariiga sastaavdalja un ja sieviete ir garlaiciiga gultaa, saak skjobiities arii pashas attieciibas.
20.04.2013 19:00 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Ņam, ņam....
Zini, dažreiz mans draugs arī savu locekli uzreiz nevelk laukā:D
Nu protams, ja mēs mīl''ejamsies misisonāru pozā.
Tad viņš vienkārši paguļ kādu laicinju man virsū.
Parasti parunajam kā jūtamies, kā vispār bija:D
un. kad man apnīk, nodzenu vinju nost:)
21.04.2013 19:56 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man gan tieši patīk sniegt orālo savam vīrietim, jo tad es esmu noteicēja pār viņa baudas gūšanu, es tad spēju kontrolēt un ķircināt viņa izjūtas, sniedzot savam vīrietim vislielāko baudu. Un nekādas garšas man absolūti netraucē :D Arī mēs pēc beigšanas mēdzam pagulēt viens uz otra vēl neizvelkot "draudziņu", tas sniedz lielāku kopības sajūtu un ļauj ievilkt elpu, lai atgrieztos uz zemes :)
22.04.2013 13:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man smiekli sanaca par to nurdesanu:D tads ipatnis tev vins ir.
par to 2. jautajumu-doamju, ka tas ir loti individuali, un , ja tev naptaik, nedari.
22.04.2013 14:00 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Rūkšana vēl nav nekas ..
Nekad nemūku uzreiz prom, ja vienīgi izsargāšanās ir pārtrauktais .. citādi visu tuvības sajūtu aizdzen prom .. mani pat biežāk sieviete dzen prom, jo viņai apnicis, ka draudziņš jau ļumīgs palicis :D
Nezinu, kā citiem, bet es varu dzīvot arī bez orālā. Nekas TIK īpašs tur nav ..
Tikai vienreiz esmu beidzis sievietes mutē, un, cik pēc tam dzirdēju, tā sieviete savam tagadējam vīram netaisa orālo :D Pārējo neesmu kompetents komentēt .. :D
22.04.2013 14:41 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
xXx
tas nav normāli.
normāli ir kad patīk otra cilvēka ķermenis

nepiekrītu. seksā nav tāda jēdziena kā normāli vai nenormāli, kamēr, protams, netiek otrs cilvēks fiziski vai morāli pazemots. nevis normāli/nenormāli, bet pieņemami/nepieņemami. un ja meitenei nav pieņemams ņemt mutē, jo pretīgi, tad kādēļ par to būtu jajūtas slikti? jo visas tā dara?? tici man, nedara visas, tas ir liels mīts.
22.04.2013 15:44 |

Reitings 23
Reģ: 17.02.2011
Virietim pirmais,kas interesē ir orālais!!! Ja Jūs to nesniedzat pietiekoši labi, tad nebrīnaties kāpec viņs Jūs krāp. Šāda veidā viņs gūst vislielāko baudu!!! Nosūcot to kārtīgi, gan locekli, gan oliņas, gan zem tām. Galvenais paņem dziļi mutē lidz kaklam un paturi. Tici man, viņs tevi nēsās uz rokām.
Kas dot sievietei vislielāko baudu???? To ka vīrietis viņu novērtē... sievietei nav vajadzīgi nekāda pārspilēta sūkšana uttt, ja vīrietis tevi novērtēs kā sievietu- tu busi laimīga un tev nevajadzēs pilnīgi neko vairāk. Līdz ar to tu labi sniegsi orālo un par to būs vilaimīgākais cilvēks un nebūs vajadzība meklēt kādu citu un iet sānsoļos no attiecībām prom.
23.04.2013 10:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
nepiekrītu. seksā nav tāda jēdziena kā normāli vai nenormāli, kamēr, protams, netiek otrs cilvēks fiziski vai morāli pazemots. nevis normāli/nenormāli, bet pieņemami/nepieņemami. un ja meitenei nav pieņemams ņemt mutē, jo pretīgi, tad kādēļ par to būtu jajūtas slikti? jo visas tā dara?? tici man, nedara visas, tas ir liels mīts

++++

Turklāt, tie argumenti, ka mīlu savu vīrieti pilnībā un nekas nav pretīgs bišķīt pavelk uz smīnu.
23.04.2013 11:02 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Zane Liepa - sūkāšanas eksperts! Malace meitene!
23.04.2013 11:03 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Zane Liepa - sūkāšanas eksperts! Malace meitene!

:D :D :D
+
23.04.2013 11:04 |

Reitings 26
Reģ: 28.10.2012
vispirms man japrasa tev Indriida...cik tev gadu uzsakot sitadu temu???viss ko aprakstiji ir tik dabigi,tur nau neka pardabiska!!!Sava viriesa draudzinu apmiloju ar visam olinam...un ja vel manu manu draudzeniti leja samilo!!!Kaifssss....katrs izdala skanas pec orgasma pakapes un man pat patik ja vina draudzins pec orgasma vel pagul ieksa.Idels sekss
23.04.2013 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!