Permanento grimu taisīju pirms 8 mēnešiem.
1) Jā, krevele ir pamanāma, bet tā izskatās vnk kā koša virsskropstu līnija.
2) Man krevele nogāja pēc apmēram piecām dienām, ar to gan bija grūtības, jo daļa bija ieķērusies skropstās, un tad es pati uzmanīgi viņu no skropstām izdabūju. Un man meistare teica, ka apmēram 10 dienas pēc procedūras nav vēlams krāsoties.
Par procedūru.
Man pati procedūra nemaz nesāpēja, vispār neko nejutu. Meistare gan nežēloja anastezējošo smēri, bija kaut kāds mirklis, kad sajutu pieskārienu, bez jebkādām sāpēm, vnk pieskāriena sajūta. Pateicu to meistarei, viņa vēl uzsmērēja anastezējošo smēri, lai es justos mierīgāk, un tālāk atkal varēju bezrūpīgi gulēt. :) Pats nepatīkamākais visā procedūrā man bija anastezējošās smēres notīrīšana (viņu uzliek uz plakstiņa, pagaida, līdz iedarbojas un tad rūpīgi notīra, lai netiek acī).
Pēc procedūras.
Man nebija gandrīz nekāda pietūkuma, meistare bija pārsteigta, ka mans organisms tik labi reaģēja uz procedūru. Iesaku turēt pie rokas ibumetīnu, jo pāris stundas pēc procedūras anastezējošās smēres iedarbība sāka iziet, līdz ar to sāku just sāpes, bet tas arī nebija nekas traks, iedzēru ibumetīnu un miers.
Tajā vakarā pirms miega izdzēru ļoti daudz ūdens, to nekādā gadījumā neiesaku darīt, jo nākošajā rītā pamodos ar 3x lielākiem plakstiņiem, informēju meistari par to, viņa pastāstīja, kā uzlikt kompresi, uz vakara pusi pietūkums jau bija mazinājies, pēc 2 dienām bija pazudis vispār.