Par nejaukajiem latviešiem

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sēžot draugiem.lv domubiedros, palasot diskusijas, iesaistoties, vairākas reizes nākas saņemt apvainojumus, kā arī lasīt kā viens otru tur apvaino, ņirgājas ,apsmej par kaut ko, par savādāku viedokli, par visu, ko vien var.
Kāpēc latvieši ir tādi? Ka tik otru noriet, kaut dzīvu apēstu otru.

Tāpat ziņu portālos, jebkuru rakstu atveros, traģēdijas, kāda nāve - palasot komentārus vienkārši acis izdeg, kāds naids var but cilvēkos, lielākā komentāru tik ļauni. Es vispār uzskatu,ka ziņu portālos, nedrīkst ļaut komentēt citiem rakstus.

Tāpat padzīvojot ārzemēs, aizbraucot uz Latviju pārņem tāds nepieklājības trieciens, visi tik rupji. Tur pat nevajag dzīvot ārzemēs ,lai šito pamanītu. Es - meitene no laukiem, uz Rīgu aizbraucot, man reāli ir bailes pa ielu iet, cilvēki skrien virsū ,grūž - vēl nolamā par kaut ko.

Kāpēc tāda agresija vienam pret otru?
Kāpēc mēs nevaram būt tādi kā citur, uz ielas smaidīgi cilvēki, izpalīdzīgi. Protams , kādi 10% no visiem latviešiem ir tiešām labi cilvēki. Bet vairums ir tik neapmierināti ar savu dzīvi, buuu!

Baigi bēdīgi.. ja Latvijas sabiedrībai būtu krāsa, tā būtu pelēka.
19.04.2013 16:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Luuk shis mani aarkaartiigi sadusmo! Ja sievietei riebjaas tamboreeshanas, ziedu kaartoshanas utt, bet interesee taas lietas, kas tiek vairaak piedeeveetas viiriskjajam dzimumam, uzreiz atrodaas kaads, kas meegina pateikt, ka sieviete censhaas atdarinaat viirieti. Kas, ir tik gruuti iedomaaties, ka sievietei vienkaarshi patiik taas konkreetaas lietas pashas par sevi?
Nezinu. Kā Tu izturētos pret mani, ja es patiešām lielītos ar to, ka esmu kaut ko glītu uztamborējis? Vai, teiksim, salonā izplēsis spalvas uz kājām? Ja atbildēsi uz jautajumu pati sev un man GODīGI, sapratīsi, kāda ir attieksme spoguļattēlā - pret sievietēm, kuras cilā svarus un boksējas.
Piedod, bet par vīriešu atdarināšanu. Vai esi daudz redzējusi vīriešus, kuri to tik vien dara, kā stumj pa priekšu savu vīrišķību un noniecina citus? Tev vienmēr atrodas, kur iedzelt tādam kā man vai Cane. Normāli vīrieši tā nerīkojas. Nevienam nav nepieciešamības kaut ko pierādīt, jo savu vērtību normālie paši zina un apzinās.
20.04.2013 00:13 |

10 gadi
Reitings 1582
Šis nav sieviešu portāls, bet gan portāls, kurā jaunām sievietēm saņemt noderīgu informāciju (skat. "Par Cosmo"). Nu, tad šo informāciju arī Cane cenšas sniegt.
20.04.2013 00:19 |

10 gadi
Reitings 1582
... bet tagad gan - līdz rītam!
20.04.2013 00:20 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jackie un ko tad tu dari ? Personu atlases speciālists ?

ja Tu tā vēlies! Tev taču acīmredzot tas būtu patīkamāk:D
pats jau sāki brukt, kad izteicos, ka nav ko čīkstēt, ja kads, tavuprāt, ir kko atņēmis. Vai nu arī atņem vai cīnies pret to, vai nu samierinies. Rīkojies nevis "mal". Man šī sab. "izklaide" šķiet traģiska.
Ļoti žēl, ka lielākā daļa cilvēku ir spējīgi attaisnot savas neveiksmes ar neskaitāmiem ārējiem apstākļiem un tā līdz bezgalībai. Un tas tiek tālāk nodots bērniem un tā pa riņķi utt.
Labklājība-gan katra personīgā, gan valsts līmenī ir no apziņas un pašapziņas lielā mērā atkarīga.

p.s. Ja nākamajā dzīvē varēšu ietekmēt izglītības sistēmu, tad katram skolēnam obligāti būs jāizlasa Ainas Rendas "Atlas shrugged" Un jāiekaļ galvā:D
20.04.2013 00:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kā Tu izturētos pret mani, ja es patiešām lielītos ar to, ka esmu kaut ko glītu uztamborējis?

Ja buutu smuki uztamboreejis, uzslaveetu. Par spalvaam buutu vienalga. Bet lieta taada, ka viirieshi ir sagraabushies lielaako dalju visinteresantaako nodarbju un ir taas apziimeejushi kaa "sievieteem nepiemeerots" un tad beigaas veel pukst, ka sievietes ir kljuvushas viiriskjiigas. Patiesiibaa no sieviskjajiem hobijiem, ja nav talanta ziimeeshanaa, dziedaashanaa vai ar izdailjoshanu saistiitajaa jomaa, nepaliek nekas daudz ko dariit.
20.04.2013 00:26 |

Reitings 31
Reģ: 19.04.2013
kā stumj pa priekšu savu vīrišķību un noniecina citus?

Nu vienīgais kur es mazliet izturējos, kā totāls īblis bija pret Jackie, bet cilvēks kurš sevi nosauc par gudru, jau defaultā citiem izraisa aizkaitinājumu. Sokrats vismaz centās visiem pierādīt kad ir stulbs, un atklāja, kad ir pats gudrākais jo bija vienīgais kurš netēloja gudrīti.

Žēl ka mūsdienās neredz pietiekoši daudz Sokrātu staigājam apkārt !

Un vēl palielās, ka ja būtu iespēja viņa arī visu noprivatizētu un sasūktu naudu sev iekšā. Kā tos sauc Wannabe, mahinators ?

Vārd sakot trūkst vārdu !
20.04.2013 00:27 |

Reitings 31
Jackie - KO ? WTF ? Tavā tekstā nav neviena precīza argumenta !

Ja nākamajā dzīvē varēšu ietekmēt izglītības sistēmu, tad katram skolēnam obligāti būs jāizlasa Ainas Rendas "Atlas shrugged" Un jāiekaļ galvā

Palasi Sokrātu ! Pašpasludinātā gudrīte !
20.04.2013 00:29 |

Reitings 31
Ļoti žēl, ka lielākā daļa cilvēku ir spējīgi attaisnot savas neveiksmes ar neskaitāmiem ārējiem apstākļiem un tā līdz bezgalībai

Es neko netaisnoju, tu mani ar kādu jauc ! Es vienkārši idintificēju problēmu tas arī viss ! Un cenšos pēc savām smadzeņu iespējām izteikt iespējamos risinājumus !
20.04.2013 00:33 |

Reitings 31
Bet lieta taada, ka viirieshi ir sagraabushies lielaako dalju visinteresantaako nodarbju un ir taas apziimeejushi kaa "sievieteem nepiemeerots"

Es īsti neredzu sievietes apmeklējam, datorspeciālistu lekcijas, vai metinātāju kursus. Tev neviens neliedz fiziski to iet un darīt !
20.04.2013 00:36 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Es nevienu reizi neesmu sevi nosaukusi par gudru, nocitē, lūdzu!:D
Vēl jo vairāk rakstīju, ka, ja attiecīgajā situācijā man piemistu tādas un tādas īpašības, rīkotos līdzīgi. Tas tā kā vairāk nozīmē, ka es stipri šaubos, ka būtu pietiekami gudra.

Uzskatu, ja cilvēks nav sasniedzis(šajā gadījumā, cik saprotu, nopelnījis ir tas, kas tā kremt) tik daudz kā tas, par kuru tiek spriests, viņš nav tiesīgs viņa naudu ne skaitīt, ne spriedelēt, kādiem mērķiem to pielietot. Šī spriedelēšana ir vnk komiska, tiešām nepiekrīti?
20.04.2013 00:44 |

Reitings 31
Tu visu ļoti precīzi pateici, tikai mēs katrs to interpretējam savādāk. Tu ar zagšanu, es ar nedaudz(vai daudz) gudrākam smadzenēm un attiecīgu raksturu.

(nedaudz ( daudz ( nu labi ļoti daudz ( nē pag šausmīgi daudz )))

tiešām nepiekrīti

Piekrītu gan, ļoti daudz piekrītu !
20.04.2013 01:07 |

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
latvieši ir perfekti.
20.04.2013 01:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nupat paartlasiiju visus komentaarus!Loti patika Luiizesluiizes teiktais!
Tiesi taa domaa arii mans deels-prieks par to!:)
Cataleya-esmu viilusies!Domaaju ,ka francuuzi ir perfekti:D
20.04.2013 02:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista -tev liela taisniiba!Noteikti ir vieglaak dziivot starp cilveekiem,kuri ir pozitiivi!Man jaasaka godiigi-patiik tas kaimina smaids no riita,sakot labriit:)
20.04.2013 02:37 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Interesanta diskusija - autores jautājums bija par nejaukajiem latviešiem, bet te tiek apspriesta arī ASV armija un zinātnes sasniegumi.
Bet par Cane uzskatu, ka sievietes neko nav spējīgas dot sabiedrībai, bet vīrieši ir visa radītāji - Kas audzināja šos lielos zinātniekus, politiķus, ģenerāļus?
Un vispār saistībā ar to vīriešu - sieviešu sasniegumu diskusiju atcerējos kāda rakstnieka atziņu "Vīrieši karo, jo sievietes skatās".
20.04.2013 03:27 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Dzīvoju Somijā un te tieši tāpat cilvēki neatvainojas katru reizi, kad pieskaras man lielveikalā un vīrieši ne vienmēr atver durvis vai palaiž uz gājēju pārejas. Tāpat arī somiem patīk vērpt intrigas, aprunāt un darīt visu pārējo, ko nu cilvēki dara. Esmu šeit satikusi un iepazinusi neskaitāmu nacionalitāšu cilvēkus un nevaru teikt, ka kāds īpaši izceļas šajā ziņā. Jā, viena tauta ir strādīgāka, otra laipnāka (ārēji..), trešā atsaucīgāki, bet visiem piemīt savi niķi, visiem!
Un jā, jāatzīst arī, ka daudz kas atkarīgs no saņēmēja puses, jo you get what you give. Jo jaukāks esi pret citiem, jo jaukāku attieksmi saņem pretī. To var novērot pat pie riebīgajiem mikriņu vadītājiem Latvijā. Es vienmēr pasaku paldies, kad kāpju ārā un teju vienmēr saņemu pretī smaidu, lūdzu vai kādu citu pieklājības frāzi. Un galu galā - mēs pašas veidojam mūsu sabiedrību, mēs pašas esam mūsu sabiedrība, ikviena no mums. Tāpēc pirms nozākāt savu tautu, paskatieties uz sevi no malas.
20.04.2013 08:56 |

Reitings 11
Reģ: 29.05.2009
Tāpēc vajag dzīvot privātmāju ciematos, kur visiem piķis, un visi priecīgi, ar mašīnu braukt uz lielisko darbu, lai nav jāredz īgnie cilvēki, lieliskajā darbā ar jaukajiem kolēģiem priecīgi čalot un problēmu nebūs.
20.04.2013 09:44 |

10 gadi
Reitings 1582
Kas audzināja šos lielos zinātniekus, politiķus, ģenerāļus?
20.04.2013 10:19 |

Reitings 31
Kas audzināja šos lielos zinātniekus, politiķus, ģenerāļus?

Hitleru un Bareiviku izaudzināta vientuļās mātes, turklāt Bareiviku māte sita. Paldies tām mātēm par darbu !

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/9592433/Anders-Behring-Breiviks-mother-sexualised-him-when-he-was-four.html
20.04.2013 10:26 |

Reitings 31
Turklāt par stastikas datiem, ģimenēs kurās nav tēva sievietēm ir daudz lielākas iespējas kļūt par vieglas uzvedības palaistuvēm un vīriešiem, iesaistīties kriminogēnās darbībās !
20.04.2013 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits