Par nejaukajiem latviešiem

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sēžot draugiem.lv domubiedros, palasot diskusijas, iesaistoties, vairākas reizes nākas saņemt apvainojumus, kā arī lasīt kā viens otru tur apvaino, ņirgājas ,apsmej par kaut ko, par savādāku viedokli, par visu, ko vien var.
Kāpēc latvieši ir tādi? Ka tik otru noriet, kaut dzīvu apēstu otru.

Tāpat ziņu portālos, jebkuru rakstu atveros, traģēdijas, kāda nāve - palasot komentārus vienkārši acis izdeg, kāds naids var but cilvēkos, lielākā komentāru tik ļauni. Es vispār uzskatu,ka ziņu portālos, nedrīkst ļaut komentēt citiem rakstus.

Tāpat padzīvojot ārzemēs, aizbraucot uz Latviju pārņem tāds nepieklājības trieciens, visi tik rupji. Tur pat nevajag dzīvot ārzemēs ,lai šito pamanītu. Es - meitene no laukiem, uz Rīgu aizbraucot, man reāli ir bailes pa ielu iet, cilvēki skrien virsū ,grūž - vēl nolamā par kaut ko.

Kāpēc tāda agresija vienam pret otru?
Kāpēc mēs nevaram būt tādi kā citur, uz ielas smaidīgi cilvēki, izpalīdzīgi. Protams , kādi 10% no visiem latviešiem ir tiešām labi cilvēki. Bet vairums ir tik neapmierināti ar savu dzīvi, buuu!

Baigi bēdīgi.. ja Latvijas sabiedrībai būtu krāsa, tā būtu pelēka.
19.04.2013 16:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā, bet es nopietni apsveru iespēju iemācīties tamborēt :-)!
19.04.2013 23:36 |

Reitings 31
Reģ: 19.04.2013
krista Spešel priekš tevis saulstariņ :D

http://youtu.be/eG36VJVVyww
19.04.2013 23:37 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Testosterons ir izgudrotāju hormons, un visi '' lieli '' inovatīvie izgudrotāji ir vīrieši , sievietes tikai ieet jau sagatavotā viņām atklātā industrijā un pirž no sevis baigās '' speciālistes ''.

un kurš zinātnieks to pateica? :D
19.04.2013 23:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Cane tas, ka man testosterons ir lielaaks nekaa daziem memmesdeelinjiem, nav jaunums. Un ne es vieniigaa. Turklaat ljoti daudziem viirieshiem muusdienaas ir vairaak sieviskjo hormonu organismaa nekaa vajadzeetu.
19.04.2013 23:42 |

10 gadi
Reitings 1582
Menda, iemācīsi mani tamborēt! Nu, lūūūūūdzu!
19.04.2013 23:43 |

10 gadi
Reitings 1582
Cane tas, ka man testosterons ir lielaaks nekaa daziem memmesdeelinjiem, nav jaunums. Un ne es vieniigaa. Turklaat ljoti daudziem viirieshiem muusdienaas ir vairaak sieviskjo hormonu organismaa nekaa vajadzeetu.
19.04.2013 23:44 |

Reitings 31
krista

Ģenerāles pff. Tur vajadzīgi cilvēki ar loģisko domāšanu, nevis emociju balstītu. Esmu runājis ar tiem ASV karavīriem kuru starpā ir bijuša sievietes squados un ar viņām ir vienas vienīgas problēmas.

Un reālās kaujas situācijās viņas sastingst un acis ir platas, un vai bez maz piemīž bikses. Un fizski nav paredzētas būt armijā, bet viņas tur iespiež politiksu apsvērumu dēļ redz sievietes arī var.

Neviens viņas negrib savā squadā, jo viņas arī flirtējot ar karavīriem, un krāpj savus vīrus. Tas vecis stāstija atgadījumu, kad vienā teltī kareive esot nolaidusi ar 2 džekiem, kamēr pārējie skatījušies. UN viņai mājās ir bijis vīrs !
19.04.2013 23:44 |

Reitings 31

Varbūt tu esi izņēmums tāpat kā tajā video kur metu, bet tas ir cik ? 5% ? Un jā daudzi vīrieši ir kā sievietes, bet tas atkal ir cik % 5% ?
19.04.2013 23:46 |

10 gadi
Reitings 1582
Zini, Krista, man atkal ir tāds novērojums, ka tās sievietes, kuras par visām varītēm cenšas būt līdzīgas vīriešiem, parasti nez' kāpēc pārņem visu to sliktāko, kas ir pieejams. Ir, ir tādi lecīgie vīriešu vidū,kuri no sevis nez' ko tēlo un kurus nopietni uztver tikai naivie un nepieaugušie. Tad nu tieši tos ar viņu stulbajiem gājieniem tie sievišķi arī nokopē.

P. s. Tagad eju gulēt un ceru sapnī redzēt, kā man, mierīgi tamborējot, uzbrūk bars nogribējušos dzelzceļa strādnieču ar laužņiem un veseriem! Mmmmm! :-)
19.04.2013 23:50 |

Reitings 9169
Ģenerāles pff. Tur vajadzīgi cilvēki ar loģisko domāšanu, nevis emociju balstītu. Esmu runājis ar tiem ASV karavīriem kuru starpā ir bijuša sievietes squados un ar viņām ir vienas vienīgas problēmas.

Un reālās kaujas situācijās viņas sastingst un acis ir platas, un vai bez maz piemīž bikses. Un fizski nav paredzētas būt armijā, bet viņas tur iespiež politiksu apsvērumu dēļ redz sievietes arī var.

Neviens viņas negrib savā squadā, jo viņas arī flirtējot ar karavīriem, un krāpj savus vīrus. Tas vecis stāstija atgadījumu, kad vienā teltī kareive esot nolaidusi ar 2 džekiem, kamēr pārējie skatījušies. UN viņai mājās ir bijis vīrs !

Juu, es tos karaviirus dziivee esmu redzeejusi! Briivajaa laikaa nodzeerushies, noveemushies, nonarkojusies. Turklaat labaak ar 2 viirieshu kaartas koleegjiem vienai preceetai sievietei papriecaaties, nakaa kad to dara 3 heteroseksuaali puishi paalii un no riita neatceraas, kaapeec seezjamvieta saap.
Neesmu pārliecināts, ka ar to ir jādižojas?

Es ar to nedizjojos, bet gan meeginu pateikt, ka dalja viirieshu ir lielaaki lupatas un memljaki par dazaam labaam sievieteem.
19.04.2013 23:52 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
O, kāda agresija. Un Tu, cik saprotu, laikam tālu neatpaliec no S.Džobsa, ka uzdrošinies spriest par manu devumu sabiedrībai?:D
Jā, es domāju tikai par sevi un savu labumu, tas tiesa. Es vismaz tik daudz daru, nevis kādam prasu to darīt savā vietā;) Un vēl ir tāda lieta, ka, personīgi es, nodrošinu cilvēkiem reālas darba vietas un algas. Par šo pat neienāca prātā rakstīt, tikai fascinē cilvēku mūžīgā prasīšana, nevis darīšana.
Ja Tu būtu tā paša Džobsa "analogs", tad Taviem izteicieniem būtu pamats, tikai, nezin kāpēc, man šķiet, ka esi kārtējais ar dzīvi neapmierinātais, kam valsts un citi zagļi parādā.
19.04.2013 23:54 |

Reitings 9169
Zini, Krista, man atkal ir tāds novērojums, ka tās sievietes, kuras par visām varītēm cenšas būt līdzīgas vīriešiem, parasti nez' kāpēc pārņem visu to sliktāko, kas ir pieejams.

Luuk shis mani aarkaartiigi sadusmo! Ja sievietei riebjaas tamboreeshanas, ziedu kaartoshanas utt, bet interesee taas lietas, kas tiek vairaak piedeeveetas viiriskjajam dzimumam, uzreiz atrodaas kaads, kas meegina pateikt, ka sieviete censhaas atdarinaat viirieti. Kas, ir tik gruuti iedomaaties, ka sievietei vienkaarshi patiik taas konkreetaas lietas pashas par sevi?
19.04.2013 23:57 |

Reitings 31
krista Augsta stresa amatos cilvēki mēdz dzer, un par kareivjiem nebrīnos, nervi netur post traumatiskās traumas, ir dažādi iemesli.

Un tu reāli zini tādu gadījumu, ka viņi tur zilojās ? Es nezinu, bet zinu gadījumu, kad tās kareives palaiž sevi pa apli un viņām tas patīk. Un tas džeks man stāstija ka vienu esot aizsūtijuši mājās jo palika stāvokli, dienesta laikā. Un viņai arī ir vīrs.

Man ir fakti, bet tev ir tikai tukši aizvainojumi ! bet ko gan citu var gaidīt no čūskām.

Melnais pastāsti man ko mēs te nafig vispār darām :D
19.04.2013 23:58 |

Reitings 31
Jackie un ko tad tu dari ? Personu atlases speciālists ?
19.04.2013 23:59 |

Reitings 31
ka esi kārtējais ar dzīvi neapmierinātais, kam valsts un citi zagļi parādā

ja tu būtu vairāk palasījusi manus tekstus tad es tieši teicu, ka ir jābeidz čīkstēt !
20.04.2013 00:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Melnais pastāsti man ko mēs te nafig vispār darām
20.04.2013 00:06 |

Reitings 31
Jackie es tev atbildēšu ar tevis pašas vārdiem !

Es zinu, ka to dzirdēt ir nepatīkami, bet tāds ir mans domāšanas veids.
20.04.2013 00:06 |

Reitings 9169
Cane jaa, zinu reaalu gadiijumu. Paziistu daudzus cilveekus, kuri dienee ASV armijaa un viena no manaam draudzeneem ir preceejusies ar armijnieku. Taa kaa nevajag uzreiz teikt par tiem tukshiem aizvainojumiem, ja nezini manus draugus un dziivesstaastu.
20.04.2013 00:07 |

Reitings 9169
Toties man tagad uzradaas kuriozitaate - kas ir pats Cane, cik gadu, kur straadaa un kaadas eermiibas peec seezj sievieshu portaalaa.
20.04.2013 00:08 |

Reitings 31
Google uzdūros par latviešiem ierakstīju.

ja nezini manus draugus un dziivesstaastu

Un kā tad viņu sievas uzzināja ka viņi zilojās ? :D
20.04.2013 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits