Par nejaukajiem latviešiem

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sēžot draugiem.lv domubiedros, palasot diskusijas, iesaistoties, vairākas reizes nākas saņemt apvainojumus, kā arī lasīt kā viens otru tur apvaino, ņirgājas ,apsmej par kaut ko, par savādāku viedokli, par visu, ko vien var.
Kāpēc latvieši ir tādi? Ka tik otru noriet, kaut dzīvu apēstu otru.

Tāpat ziņu portālos, jebkuru rakstu atveros, traģēdijas, kāda nāve - palasot komentārus vienkārši acis izdeg, kāds naids var but cilvēkos, lielākā komentāru tik ļauni. Es vispār uzskatu,ka ziņu portālos, nedrīkst ļaut komentēt citiem rakstus.

Tāpat padzīvojot ārzemēs, aizbraucot uz Latviju pārņem tāds nepieklājības trieciens, visi tik rupji. Tur pat nevajag dzīvot ārzemēs ,lai šito pamanītu. Es - meitene no laukiem, uz Rīgu aizbraucot, man reāli ir bailes pa ielu iet, cilvēki skrien virsū ,grūž - vēl nolamā par kaut ko.

Kāpēc tāda agresija vienam pret otru?
Kāpēc mēs nevaram būt tādi kā citur, uz ielas smaidīgi cilvēki, izpalīdzīgi. Protams , kādi 10% no visiem latviešiem ir tiešām labi cilvēki. Bet vairums ir tik neapmierināti ar savu dzīvi, buuu!

Baigi bēdīgi.. ja Latvijas sabiedrībai būtu krāsa, tā būtu pelēka.
19.04.2013 16:49 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es domāju, ka Latvijā vienkārši cilvēki ir pieraduši atklātāk izpaust savu noskaņojumu, ja grūti iet, to varēs redzēt gan sejā, gan runā, gan arī apģērbā.. un tas rada to kopējo negāciju mākoni, jo daudziem iet grūti..

amerikāņiem skaitās slikts tonis skaļi sūdzēties vai runāt par personīgām problēmām ar kolēģiem un paziņām, un vispār savas emocijas izrādīt, izņemot tuvus draugus un ģimeni. visi tīri un glīti saģērbti, smaidīgi, hello, hello, i'm great, your'e great.. bet paši varbūt iekšēji grimst depresijā un problēmās.. tāda mānīga realitāte sanāk.
19.04.2013 21:38 |

Reitings 133
Reģ: 18.02.2013
Zinu,nav par tēmu,bet kādai ir viedoklis par šo--->http://cosmo.lv/forums/topic/138401-samsung-galaxy-s-duos/
P.S.Jautāju šeit,jo neviena nereaģē.
19.04.2013 21:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man tieshi patiik tas, ka nav pienjemts suudzeeties un gausties! Lai negaazj savas negaacijas citiem virsuu. Tas ljoti ietekmee noskanjojumu. Lielaakajai daljai cilveeku ir patieshaam dzilji vienalga par otra probleemaam, tad kaapeec buutu taas vinjiem jaastaasta? Vai nav labaak padaliities ar pozitiivo? Turklaat jo saulainaaka vieta, jo laimiigaaki,smaidiigaaki cilveeki visapkaart.
19.04.2013 21:54 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Parakstos zem luizeluize komentara.

Neuzskatu latviesus sliktakus par citam tautam. Varbut nemakam priecaties par otru tik atklati, bet neesam ari tik meligi un liekuligi ka francuzi, liskigi un maksloti ka itali vai vienaldzigi un vesi ka vaciesi.
Ar to gribu teikt, ka katrai tautai sava uts- speaking in general.

Tas, kas duras acis , atbraucot no arvalstim, ir socialas audzinatibas trukums. Latviesiem nav izkoptas manieres , kuras rada uz aru. Rada to, ka jutas, ar visam no ta izrietosajam sekam. Uzskatu to par trukumu, kuru deretu uzlabot.
19.04.2013 21:59 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
krista, jā, ir ikdienā vieglāk dzīvot, ja apkārt ir saulainas sejas, nevis mākoņainas :) pat ja tā ir mākslīgā saule, vienalga patīkami:)

es tomēr ceru, ka mūsu valstī iestāsies brīdis, kad cilvēki par minimālo algu varēs paēst un vēl nopirkt jaunu grāmatu vai kurpes un būs kaut nedaudz laimīgāki, priecīgāki, smaidīgāki. cerams, ka drīz!
19.04.2013 22:02 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
krista, jā, ir ikdienā vieglāk dzīvot, ja apkārt ir saulainas sejas, nevis mākoņainas pat ja tā ir mākslīgā saule, vienalga patīkami

Tas jau gaumes jautaajums. Man solaarijs nekad neaizstaas iistu sauli, taapat kaa maaksliigaa pieklaajiiba - iisto pieklaajiibu un interesi. Mani nopietni apgruutinaatu pieklaajiibas fraazes ar katru sastapto cilveeku.

Lielaakajai daljai cilveeku ir patieshaam dzilji vienalga par otra probleemaam, tad kaapeec buutu taas vinjiem jaastaasta? Vai nav labaak padaliities ar pozitiivo?

Es teiktu - lielaakajai daljai cilveeku vispaar ir vienalga par otru, par vinja probleemaam vai priekiem.
19.04.2013 22:10 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Turklaat jo saulainaaka vieta, jo laimiigaaki,smaidiigaaki cilveeki visapkaart.

Saule tāpat kā šokolāde un sportošana liek izdalīties endorfīniem. Tas padara cilvēkus priecīgākus.
19.04.2013 22:11 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Drīzāk piekrītu. Man šķiet tas īgnums, neapmierinātība ir vnk asinīs no paaudzes paaudzē.
Visvairāk mani tracina veiksmīgu un bagātu cilvēku nīšana-apriori visi ir zagļi un nelieši.
Tā ir izteikta nabagu un neveiksminieku iezīme. Labāk ņemt piemēru un mācīties no viņiem, personīgi es tā arī dzīvoju un tikai vinnēju no tā.

Nesen internetā bija uzcepts kārtējais raksts par vienu sab. pazīstamu jaunu sievieti-turīgu, skaistu un veiksmīgu-tie komentāri bija vnk graujoši un nožēlojumi-visi zināja pastāstīt, ka viss viņai dots caur kājstarpi utt., tikai fakts ir tāds, ka šī meitene ir nereāli dziļš un intelektuāls, savukārt šie komentētāja parāda savu niecību, neattīstību un vājumu. Un tie ir reāli cilvēki mums apkārt.
man, ja godīgi, no šādas saiedrības vnk gribās bēgt.
19.04.2013 22:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Rīga ir citādāka,kā pārējā latvija ;)

Nejauki cilvēki ir visur.
19.04.2013 22:33 |

Reitings 31
Reģ: 19.04.2013
Izlasīju visu diskusiju, katru komentāru !

Runājot par ienaidniekiem.lv es no turienes esmu sen jau izdzēsies. Kad esi tīnis tur ir ko darīt '' tusēt'' pieaugušajiem tur nav vietas, visi tikai paslepus taisa profilus, lai citi neredzētu ka kādu ir skatījušies.

Un pēta kā citiem dzīvē iet, kur strādā, ko dara. Darba devēji pirmā lieta ko izdara palūr tevi draugos, un pēta tavas bildes, cilvēkus, palasīs tavus tekstus, lai saprastu, kas tu esi par fruktu.
Sēžot sociālajos saitos tu tikai pasniedz citiem savu informāciju, ko viņi var izmantot PRET tevi.

Cilvēki uzceļ tur savas virtuālos pieminekļus par godu sev un gaida pielūdzējus. Nožēlojama vieta kur vispār apgrozīties manā redzējumā. Bet nu tas katra paša ziņā !
19.04.2013 22:35 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Visvairāk mani tracina veiksmīgu un bagātu cilvēku nīšana-apriori visi ir zagļi un nelieši.
Tā ir izteikta nabagu un neveiksminieku iezīme. Labāk ņemt piemēru un mācīties no viņiem, personīgi es tā arī dzīvoju un tikai vinnēju no tā.

Piedod, bet Latvija ir maza un ir grūti noslēpt, kā un no kurienes te viens .. otrs kļūst par miljonāru. PSRS Latvijai atstāja, ja nemaldos 4 miljardu vērtu tautsimniecību, kuras tapšanā roku pielika arī mans tēvs un mana māte, - tātad kaut kas no tā pienākas arī man. Jā, man iedeva sertifikātus, bet, kad man radās iespēja tos atprečot, viss vērtīgais jau bija nonācis veiklo zēnu rokās. Man palika tikai dzīvoklis blokmājā un 600 kv. m zemes pierīgā. Rezultātā to PSRS mantojumu sadalīja nevis taisnīgi (atbilstoši katra ieguldījumam), bet ļāva likumīgi nozagt. Par ko cienīt tos, kuri šajā zagšanā piedalījās? Un vēl bija tādi kā Šķēle, kuri "iesūca nāsīs" veselu tautsaimniecības nozari (pārtikas pārstrādi) un bija tik talantīgi uzņēmēji, ka nekavējās to visu tā ātrāk pārdot visādiem tur ārzemju investoriem. Tādam biznesam tiešās ir vajadzīgs liels talants un spējas :-)!Cits jautājums, ja cilvēks tiešām - ar savām rokām, ar savu galvu, utt., bet tādi par miljonāriem tik ātri nekļūst, vismaz - Latvijā nē.
19.04.2013 22:39 |

Reitings 31
Kas attiecās uz '' Latviešu īgnumu '' tur spēlē sekojoši faktori saules trūkums un labklājības līmenis.

Un intelekts arī spēlē lomu. Mēs esam otrā pasaules valsts, kas grib dzīvot kā pirmā pasaules valsts, neizproti. Viss vairāk šokē tas cilvēku attieksme '' man pienākas darbs ''. Nekas tev nepienākas tu homo sovieticus, darbu rada radoši cilvēki, kurus sauc par uzņēmējiem.

Pēc ekonomiskā burbuļa , kurā nauda tika injicēta caur bankām nekustamā īpašuma burbulī. Nu cilvēki sāk apzināties naudas vērtību, ka tā no gaisa nekrīt un nāk sasodīti grūti. Kas ir realā ekonomika kurā reāli jāstrādā.

Lai nonāktu pirmās pasaules valsts līmenī kādam ir jānes krusts . Jāinovē jāceļ rūpnīcas, valsts viņas necels tās cels virieši, ar smadzeni, jo sievietes māk tikai strādāt valsts sektorā vai izglītības sfērā.

Yup seksistu cūka, bet tā ir. Un kas attiecās uz Rīga nerīga. Sakiet paldies dievam kad zimbabvē nepiedzimāt.
19.04.2013 22:47 |

Reitings 31
Melns Izzaga izzaga, paraudājām cik ilgi raudāsim ? Tas, kad Latvijas ekonomikā ir cilvēki kurus varētu salīdzināt ar vēzi, kas izplatās pa visu ķermeni es par to nestrīdos.

Bet nu tādi ir visās valstīs ! Pinkšķēt kad viss ir slikti ir tikai sieviešu, garā jāskatās, ko var darīt nākotnē uz priekšu !
19.04.2013 22:54 |

Reitings 9169
Jāinovē jāceļ rūpnīcas, valsts viņas necels tās cels virieši, ar smadzeni, jo sievietes māk tikai strādāt valsts sektorā vai izglītības sfērā.

Tik diez kaapeec ruupniicas nav saceltas, lai gan Latvijaa viireshu netruukst (vismaz taadu, kuri sevi uzdroshinaas taa deeveet). Un jaa, kur atrodaas tevis uzceltaa ruupniica?
19.04.2013 22:54 |

Reitings 9169
Pinkšķēt kad viss ir slikti ir tikai sieviešu, garā jāskatās, ko var darīt nākotnē uz priekšu !

Latvju baalelinji pinksheeshanaa neatpaliek. Buutu paamaaciijushies no indieshu studenteem, kas ir apnjeemiiba, straadiigums un vareeshana.
19.04.2013 22:56 |

Reitings 31
Tik diez kaapeec ruupniicas nav saceltas, lai gan Latvijaa viireshu netruukst (vismaz taadu, kuri sevi uzdroshinaas taa deeveet). Un jaa, kur atrodaas tevis uzceltaa ruupniica?

Man rūpnīca ir tikai manas olas, spermas rūpnīca. Bet paldies par fascinējoši nepārsteidzošo sieviešu dabu, personificēt apvainotāju un uzbrukt viņam ar personīgiem apvainojumiem. Ziņnesis ir jāatskalda, pareizi pareizi !
19.04.2013 22:57 |

Reitings 31
Latvju baalelinji pinksheeshanaa neatpaliek. Buutu paamaaciijushies no indieshu studenteem, kas ir apnjeemiiba, straadiigums un vareeshana.

Es zinu vīrieši izraisīja ekonomisko krīzi, kuru draudzes piespieda paņemt kredītā, māju. Jo komforts ir pats galvenais !
19.04.2013 23:00 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es gan Rīgā neesmu izjutusi kaut kādu īpaši nejauku attieksmi, ja kādam uzgrūžos, netieku skarbi nolamāta, bet, ja man kāds uzgrūžas, tad ir dažādi, parasti veči kaut ko nomurmina vai pie sevis nolamājas, bet sievietes gan parasti atvainojas (īpaši tās, kas gados vecākas, tām vēl kaut kāda pieklājība ir saglabājusies).
Un es arī nesaku, ka latvieši ir slikti, pati parasti cenšos iet ar smaidu pie cilvēkiem un ļoti bieži saņemu pretī tādu pašu attieksmi.
19.04.2013 23:00 |

Reitings 9169
Jo neveiksmiigaaks viirietis, jo vairaak seksisma naak aaraa.
19.04.2013 23:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns Izzaga izzaga, paraudājām cik ilgi raudāsim ? Tas, kad Latvijas ekonomikā ir cilvēki kurus varētu salīdzināt ar vēzi, kas izplatās pa visu ķermeni es par to nestrīdos.

Bet nu tādi ir visās valstīs ! Pinkšķēt kad viss ir slikti ir tikai sieviešu, garā jāskatās, ko var darīt nākotnē uz priekšu !
Es arī daru, bet man nepatīk tas, ka mēs (sabiedrība) ar to, kas notika deviņdesmitajos, esam vismaz par 20 gadiem novilcinājuši procesu, kura rezultātā kapitālam ir jānonāk nevis vienas dienas domātaju, visādu izlepušu kr*tīnu un bezprincipu rausēju, bet - nopietnu un spējīgu cilvēku rokās. Tam, kurš var un spēj, vēl ir jāsakrāj nauda, lai no tiem prihvatizatoriem šo kapitālu atpirktu un vēl jācieš valsts varas vardarbība.
19.04.2013 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits