Aizmirst bijusho

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
chau, meitenes!
Shoriit, braucot uz darbu, tramvajaa satiku savu bijusho. Tikai sasveicinaajaamies un neteicaam ne vaarda vairs, bet es es gruutiibaam valdiijos, lai nesaaktu shnjuksteet.
Pusdienlaikaa, kad biju viena, bimbaaju. Pagaajushas jau vairaakas nedeeljas, bet vnlg nespeeju vinju aizmirst. :( Stulbaakais ir tas, ka mees braucar ar vienu un to pashu sabiedrisko un arii straadaajam netaalu.
Kaa lai aizmirstu vinju? Mosh vajadziigs kaads plaaksteris? Bet cits dzheks uzreiz gribees paarguleet, bet es to negribu tagad.
19.04.2013 16:10 |

Reitings 98
Es arii gribu vinju sev, lai vinjsh iemiileetu mani, bet nevar jau otram to piespiest. :(
20.04.2013 13:25 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es izšķīros pirms mēneša, kopā bijām 5 gadus, no kuriem kopā nodzīvojām 3 (ja nemaldos).
Man viss normāli, pat nedomāju par viņu, jo esmu laimīga šobrīd,kad esmu bez viņa :)
turies, laiks dziedē visas brūces :)
20.04.2013 13:28 |

Reitings 3685
Varbūt paliks labāk,ja vēl piemetīšu,ka bijām saderinājušies, konkrētāk,man bija 2 gredzeni no viņa ;)
20.04.2013 13:28 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Chrissy, tad gan tev paveicies. Bet man bija tā, ka sākumā arī bija prieks par šķiršanos un tikai pēc kāda laika sapratu, ko esmu zaudejusi un sāka traki pietrūkt viņš
20.04.2013 13:30 |

Reitings 3685
kampanella
Ja tā notiks, es uzskaitīšu visas tās lietas,kas man viņā nepatika, un tracināja. Tādējādi liekot sev saprast,ka visu dzīvi tādām problēmām negribu cīnīties!
20.04.2013 13:33 |

Reitings 98
Kaut es maaceetu taa kaa Chrissy :(
20.04.2013 13:37 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
satiksim, kas jasatiek..paiesim garaam,kam japaiet. bet katrs satiktais mums kaut ko dod dzivee. un varbut ta ari ir jabut, ka jums jaskiras. iespejams tava pieredze,ko guvi shajas attiecibas,bus noderiga citaas attiecibas.
Bijushie ari nav jaaizmirst. tu nevari no galvas izdzest cilvkeu, tev vienkarshi attieksme jamaina.
es ari pec pirmaas miilas shikrshanas domaju, ka man vinjsh ir visa mana dzive, bet tad, kad vismazak gaidiju, mana zive ienaca jauns cilveks :) un mana pieredze ir skaistas atminjas par bijusho,skaists pavaditais laiks,emocijas un ta. paldies vinjam par to, bet laiks dzivot talaak :)
megini iet cilvkeos, sabiedriba, iepazities ar jauniem cilvkiem, radi par sevi patikamu auru. tik nevajag iet un pinkshket visiem uz pleca un sudzeties cik tev tagad gruti pardzivot skirshanos. punkus un asaras atstaj savam spilvenam vai labakajai draudzenei, bet neradi citiem iespaidu, ka tev ir skumji. saksies zeloshana, no kuras tu saskumsi vel vairaak, saksies iztirzashana, kas novedis pie ta, ka tu gremdesies stastos un atminjas par bijusho.
galvu augsha!

p.s. prezervativus vinsh lietoja varbut,ka jau ir gulejis ar citu. !?
20.04.2013 13:43 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
atvainojos tb dziive (nevis zive)
mans kopiks izrada savu vecumu :D
20.04.2013 13:44 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Manā'gadījumā ir pagājuši 8 mēneši un es tam ne īsti vēl esmu tikusi pāri. Man jau sen ir citas attiecības, bet bieži domāju, ka nebija jau ar bijušo viss tik slikti, ka es biju tik sasodīti laimīga, bet nemācēju to novērtēt un nevajadzēja viņu pamest. Viņam arī ir jauna draudzene, kas jau sākumā mūs sakūdīja tā, ka viņš nesveicinās ar mani. Nedēļā bijušo satieku vairākas reizes un man katru reizi asaras saskrien acīs.
Bet tajā pašā laikā, iespējamība, ka mēs atkal varētu būt kopā, ir 10%. No vienas puses, ja mēs atkal saietu kopā, tad noteiktu zinu, ka apprecētos un radītu bērnus.

iepriekš dzīvojām vairākus gadus kopā, bet viņa vieglprātīgā dzīves uztvere man lika pārdomāt.
20.04.2013 14:36 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
2 ned jau pagaajushas, bet nemaz nav palicis vieglaak.

nu es domāju gan, ka vēl nav palicis vieglāk! Citiem vajadzīgi gadi, lai tiktu pāri.......
20.04.2013 14:40 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
mīļā meitene, cmon, kapēc tu pati sevi sāpini? nu nevar sievietes nodoties seksam bez emocijām, kā vīrieši. tu reāli saproti, kā tev sāpēs, ja jūs tāpat nebūsiet kopā? kāda jēga tērēt laiku ar cilvēku, kurš tevi nemīl un nemīlēs, ja to vēl nav jutis pret tevi, tad nebūs. tiešām tev galvenais ir tas, ka tu esi laimīga ar savu ego, dabūjusi, ko vēlies, bet tevi nemīl? kāds cits tevi spēs novērtēt...un šitas ir galīgais sviests. pat negribu zināt, kā jutīsies pēc kāda laika, kad tā "laime" būs pagaisusi.
20.04.2013 16:03 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Es arī sākumā nespēju savu bijušo aizmirst, lai gan saprātīgs cilvēks pēc tādas šķiršanās, kam gāju es cauri, būtu aizgājis pavisam laimīgs prom. Lai gan bija laiks, kad viņu centos dabūt atpakaļ ar dažādām metodēm, bet tas bija velti. Bet pēc tam diezgan ātri sapratu, ka IR JĀDZĪVO TĀLĀK. Man visu laiku pievērsa citi puiši uzmanību kaut arī es biju kopā ar savu bijušo. Un tad izlēmu, ka iešu un izklaidēšos un darīšu visu kas man patīk un ko nedarīju tajā laikā, kad biju kopā ar savu bijušo. Un jo vairāk pavadīju jauku laiku ārpus mājām, jo mazāk domāju par viņu ;) Tagad man ir tikai nicinājums palicis, domājot par viņu.
20.04.2013 16:28 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Oj, labāk nevajag nekādu kontaktu ar viņu, ja pēc tam ir tā. Zinu no pieredzes. Man, piemēram, bija tā, ka kādu laiku pēc šķiršanās nolēmām, ka it kā būs sekss bez saistībām. It kā tā arī bija, bet ne manā sirdī. Un tad, kad viņam uzradās cita, juku vienkārši prātā. Un tagad, pēc vairāk kā gada, viņš grib mani atpakaļ, lai gan viņam ir cita draudzene, bet lūdzas atpakaļ. Āāā... Sirdī man viņs vēl joprojām ir, kā nekā mana bērna tēvs, bet ar prātu saprotu, ka ar viņu nekāda nākotne nebūs... Bet nu tiešām, tu esi jauna, netērē laiku ar vecām attiecībām. Nevajag jau arī uzreiz mesties jaunās, ja vēl neesi gatava, bet padzīvo vienkārši sev. Dari to, kam neatlika laika attiecībās, ko vienmēr esi gribējusi darīt. Lai Tev veicas, turies! :)
21.04.2013 01:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits