satiksim, kas jasatiek..paiesim garaam,kam japaiet. bet katrs satiktais mums kaut ko dod dzivee. un varbut ta ari ir jabut, ka jums jaskiras. iespejams tava pieredze,ko guvi shajas attiecibas,bus noderiga citaas attiecibas.
Bijushie ari nav jaaizmirst. tu nevari no galvas izdzest cilvkeu, tev vienkarshi attieksme jamaina.
es ari pec pirmaas miilas shikrshanas domaju, ka man vinjsh ir visa mana dzive, bet tad, kad vismazak gaidiju, mana zive ienaca jauns cilveks :) un mana pieredze ir skaistas atminjas par bijusho,skaists pavaditais laiks,emocijas un ta. paldies vinjam par to, bet laiks dzivot talaak :)
megini iet cilvkeos, sabiedriba, iepazities ar jauniem cilvkiem, radi par sevi patikamu auru. tik nevajag iet un pinkshket visiem uz pleca un sudzeties cik tev tagad gruti pardzivot skirshanos. punkus un asaras atstaj savam spilvenam vai labakajai draudzenei, bet neradi citiem iespaidu, ka tev ir skumji. saksies zeloshana, no kuras tu saskumsi vel vairaak, saksies iztirzashana, kas novedis pie ta, ka tu gremdesies stastos un atminjas par bijusho.
galvu augsha!
p.s. prezervativus vinsh lietoja varbut,ka jau ir gulejis ar citu. !?