Pabeigt magjsitrantuuru, atrast labaak apsmaksaatud darbu, ieguut sirdsmieru, apnicis vislaik ciest bijusho attieciibu deelj, nopirkt autinju, Uz krediita panjemt dziivokli.
Šitādus plānus un mērķus stādīju, kad man bija ap 20 gadiem. VISI izgāzās :D Vairs neko nestādu. Vienīgais mērķis ir ieviest harmoniju sevī un savā dzīvē. Tā, lai es varētu atļauties 22.00 aiziet gulēt un 5.00 celties.
Chanely-tu izklausies peec cilveeka ,kurs ir harmonijaa ar sevi:)Man veel pie taa jaapiestraadaa.
Mana dziive tuuliit ievirziisies loti mieriigaas sliedees,gribeetu taa notureeties!:)Es piederu pie taam sievieteem ,kura celas 5am un iet guleet 10pm:D
Es veel neesmu iisti nonaakusi liidz tam liimenim,lai saprastu,ka laime nesleepjas maajaa, kura ir paartaisiita no A-Z,bet cilveekos,kuri dziivo ieksaa!
Man vienmeer gribas kaut ko paartaisiit,remonteet....nemiera gars:D
Nez, varbūt tur jau nedaudz pāri 5 gadei...BET.
1. Uzsākt apmeklēt airobikas nodarbības.
2. Aizstāvēt prakses atskaiti
3. Nokārtot kvalifikācijas eksāmenu un iegūt vidējo izglītību
4. Uzsākt septembrī mācības RSU Sarkanā krusta medicinas koledžā
5. Sekmīgi šo koledžu pabeigt un turpināt studēt uz bakalauru un to iegūt
6. Atrast darbu vienā no savām 2 profesijām
7. Nostabilizēties patstāvīgā dzīvē un cerams ne vienai, bet ar mīļoto..
8. Sākt domāt par bērniņu.
Dabut dokumentus uz paliksanu Kanada
Kazas
Bebis
Lielaks/ labaks dzivoklis
Labaks Darbs (vai ari sapnju darbs, kas ieklautu 8 meneshu studijas)
Iemacities Spanu valodu
Nolikt tiesibas/ nopirk mashinu
Mainit esahans paradumus (cerams, ka iesakto nepametishu)
Nu un ka vienmer un muzhigais - labi izskatities un sportot
iestāties un pabeigt maģistrantūru un dabūt otru bakalaura grādu. Izaugt līdz lielākai algai un saderināties. Pēc pieciem gadiem, es domāju, ka arī būtu pilnībā gatava bērnam, ja līdz tam nejauši tas neīstenotos.
Stabils un labs darbs. Un lieliska saskaņa ar mīļoti vīrieti. Tieši tik maz man vajag.
Ne man, ne viņam plānos nav ne kāzas, ne bērni, tāpēc tas plāns tuvākajiem pieciem gadiem ir tik mazs. Bet priekš manis pilnīgi pietiekams. :)