vis ir tik loti sarezgijies. mes ar draugu esam kopa jau 2 gadi, milam viens otru. man likas, ka vis ir labi bet es kludijos. nedelu atpakal es parnacu majas no darba un redzu ka vins ed kaut kadu pulveri velak vins man pateica ka tagad ir sacis lietot proteinus. es tiesam nezinu ko man darit jo liekas ka vins ir kluvis atkarigs lieto katru dienu vairak ar mani neruna tik daudz. saka ka vis vinu katina. es zinu ka vins tads nav. tas vis ir no ta pulvera. iet katru dienu uz savu kacalku ar draugiem runa tikai par sasniegumiem sporta. bet kadi sasniegumi. ta vien gribas visiem pateikt ka sasniegumi ir tikai pateicoties tam ka vins lieto tos meslus. runaju ar to ar mammu. vina saka ka man visn ir japamet jo talak busot vel trakak. bet es milu vinu. ka lai es atgriezu vinu dzive? un kadas var but talak gaidamas sekas no tiem sudiem?
Proteīni pilnīgi un galīgi neietekmē uzvedību. Skaties, ka papildus nelietu metānu, sustanonu vai tamlīdzīgus sporta vitamīniņus, tie gan padara vīrieti agresīvāku dēļ palielinātā testosterona daudzuma.
Beibe.Marta, man ir citada nostaja pret tadam lietam. tas nav nekas dabigs un nekads pulveris nevar aizstat edienu. man mamma ari strada poliklinika un labak zin par to visu, ari teica ka nav labi tas vis.
Beibe.Marta varbut ari lieto tos ko tu saki. vienigais ko es savam acim redzu ir liela burka kuru slepj. aizkaitnats tiesi palika kad nopirka to proteinu
kapec tas jadara maksligi var treneties tapat nevis paklaut riskam sevi un ja vel klus neaugligs tad ari nakotni. kapec citi ta aizstav tos proteinus.
Aizej atpakaļ uz skolu un pasēdi pāris veselības mācibas stundās lai atsvaidzinās info. tU vispār saproti ko tu raksti?! ATSLĀBSTI!!!
Ja cilvēks nopienti sporto, proteīna kokteiļi IR jālieto lai pēc katra treniņa muskuļi atjaunojas. Un kur vispār var aizdomāties, ka tie ietekmē auglību. MOSTIES!!! Tie nav hormoni, tās ir minerālvielas, vitamīni.
Beibe.Marta, interneta jau tikai aizstav jo izdevigi lai perk to preci, bet nepasaka kas pec tam bus. palasi ari citu meitenu komentarus kam bija lidzigi ka puisi jocigi kluva no proteiniem.
un ka meitenes var lietot man nav skaidrs vai tiesam grib tik lielus muskulus un klut par viriesiem?
Ko tu satraucies Monster Milk ir normāls proteīns, tā uzvedība noteikti nav mainījusies šī proteīna dēļ, varbūt attiecībās kaut kas īsti Jums neiet! Un ja Tu skaties uz viņu kā uz nenormālu, ja viņš lieto šo proteīnu. Es ar dusmotos, ja man kāds teiktu, ka nedrīkst dzert, piemēram, C vitamīnu!
nebriinos,ka tavs draugs pret tevi taa isturas, es pret taadu aitu ne taa vienu iztureetos
briinums kaa tava maate var straadaat mediciinas jomaa un taa runaat ..
nedomaju ka te bus tik daudzi kas aizstav proteinus. ne tikai mate, bet daudzi ir pret to.
musu attiecibas vis bija labi pirms proteiniem. rodas sirdsdarbibas, augsanas traucejumi, izsitumi utt. bet tas esot ar laiku sakuma vis ir skaists. muskuli aug griezdamies, bet pec tam klusti par monstru. man draudzene ari radija video cik baismigi cilveki klust kad lieto proteinus.
ka vispar var salidzinat proteinus ar vitaminiem, proteinus aptiekas nepardot. ja jau ir tik veseligi kapec netirgo?
Un ja varat but apmierinatas draugs izlasija ko es te rakstu, aizcirta durvis un aizgaja prom.
man vis besij ara!
proteiins ir olbaltumviela!!! tavupraat no olbaltumvielaam cilveekam var kas slikts buut?
es tava drauga vietaa muktu no tevis neatskatoties, taada tumsoniiba
ar taadu aitu kaa tevi nav veerts striideeties