Jusu garderobe.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas!
Mana garderobe ir ka milzigs muzejs, kas nepartraukti tiek papildinats ar jauniem eksponatiem. Tacu iegadatas lietas reti tiek vilktas. :(
Parsvara tiek valkatas iemilotakas drebes un apavi, parejais viss stav. Bet vienalga katru nedelu tiek pirkts kas jauns.
Tas viss ir diezgan mulkigi, sava zina ir fantastiska sajuta, ka ir tik daudz visa ka, bet no otras puses, prieks kam tas viss, ja netiek lietots.
Gribetos ieviest tadu vairak funkcionalu garderobi, kur ir izveidoti apgerbu komplekti. Man ir diezgan sarezgiti, jo apjuku no tiem drebju kalniem un uzvelku atkal to pasu :D dzinsas un dzinsa kreklu :D
Pastastiet par savu garderobi, ka iekartojat, pec kada pricipa tiek iegadats jauns apgerbs un apavi. :) Vardu sakot viss par un ap jusu garderobi!!!!!!!!
P.s. Esmu piekerusi sevi pie domas, ka milu tas lietas ko lietoju ikdiena, ka naudina nav izmesta veja, bijis veiksmigs pirkums, tikai gribetos lai tadu butu vairak, jo uz doto bridi tiek izmantots labi ja 10% no manas grderobes satura.
19.04.2013 13:21 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Ja konkrēti kaut ko vajag, tad gaidu atlaidi. Bet ja ar visu atlaidi tikntā šķiet pa dārgu, tad pastaipos pie spoguļa, pārbaudu cik kvalitatīvs. Pēdējā brīdī ja izvēlos kādu konkrētu topu, paņemu vairākus jaaaaa nevaru izdomāt kuru ņemt, tad nofotografēju un salīdzinu kurš labāk izskatās, beigās nevienu nepaņemu.
Tagad ir doma nofotografēt telefonā krāsu gammu kas man piestāv un tad ar visu telefonu staigāt pa veikalu un vērot vai ir īstais tonis.
Tagad sākumā domāju sapirkt vairākus topus, kas pievelkams pie žaketes, svārki jau takā ir bikses arī ir un tad pēc tam pārējo piepirkt.
Apavus gan pērku ļoti uzmanīgi.
19.04.2013 15:25 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Navigarot, jā, izcila tā ir. Tāpēc tik ilgi mīlēta un auklēta. Tikai diemžēl, uz manis tas apģērba gabals galīgi neizskatās.
Pagājušajā gadā tirgojos Andelē, tā bija vienīgā reize, kad saņēmos žaketi mēģināt pārdot. Bet neviena nenopirka. Uzfrišināju, samīļoju un iekarināju atpakaļ skapī :D
19.04.2013 15:27 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nora, paldies par ieteikumu :) es tieši nesen izmetu ārā nonēsātos vasaras svārkus un iegādājos baltus, kuplus, garumā mazliet virs celīša. Vajadzēs mēģināt sakombinēt. :)
19.04.2013 15:28 |

Reitings 133
Reģ: 08.11.2012
Libra, savu iedomāto ainu gluži neatradu, bet sapratu, ka Christian Dior (īpaši couture skatēs) ir daudzi ļoti veiksmīgi risinājumi, kā var vilkt tādas netradicionālas, interesantas žaketes. Ja interesē, vari parakties viņu skašu arhīvos, gan daudz bilžu iedvesmai atradīsi. :) Ar kupliem svārkiem izskatās ļoti skaisti, manuprāt

19.04.2013 15:46 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Es principā iepērkos diezgan spontāni, savācos pa veikalu visu, kas man patīk un tad eju mērīt. Tas, kas labi izskatās, domās uzreiz tiek savilkts ar pārējo garderobi. Ja ir vairāki varianti, kur es varu konkrēto apģerbu pievilkt, tad pērku nost. Dažkārt izdomāju apģērbu komplektu, ko man gribās un eju pirkt :D
Bet kopumā man nav tādu ekstravagantu apģērba gabalu, viss +/- ir labi kombinējams, daudzkrāsains un ērti valkājams.

Chantelle, tu raksti, ka tev nav, ko sakombinēt, bet, apskatot tavu pirkumu sarakstu, man galvā saslēdzas jau tik daudz variantu :D piemēram, tumšie pencil svaŗki ar mint topu + izteiksmīga, tumši zila kaklarota. Vari arī zilie svārki ar dzletenu topiņu un zelta krāsas akseuāriem.
19.04.2013 16:17 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
tapēc vienmēr pirms pirkšanas es jau iepriekš izdomāju ar ko no tā, kas man ir varētu pievilkt, ja neko jēdzīgu nevaru izdomāt vai arī veikalā nepērku neko citu tad es šo lietu nepērku un vienmēr pajautāju sev ''vai es to vilkšu?'' :D
vēl manuprāt labs veids ir nepirkt šo lietu uzreiz, bet pagaidīt laiciņu un tad ja tu vēl gribēsi nu tad pērc gan. :D
19.04.2013 16:28 |

10 gadi
Reitings 211
Reģ: 19.12.2011
Man ir jautajums. Jus te visa runajat par nesakombinejam un kombinejamam krasam. Kuras tiesi ir tas krasas kuras nekombine. Jo man nekad nav bijis tads noteikums , ka es nekombineju noteiktas krasas.
19.04.2013 16:29 |

Reitings 3350
chantelle - tev laikam ir tada pati problema ka man. Saskatas smukas SWAG bildes ar min krasas dzemperisiem un isiem sortiniem, kut meitenes ir slaidas, gariem matiem un perfektu iedegumu un tad nu liekas, ka tev ari piestaves. Tad sanak nopirkt kadu vienu mint gabalu kuru nav ar ko sakombinet un tad ir chau! :D

Esmu tada pati situacija ka tu, kad apnemos neko nepirkt, tad peksni Forever 21 atlaides un es no veikala izeju ar 15 lietam (pa $100 haha) un jau pagaja 2 menesi kops sapirkos, esmu uzvilkusi tikai 1 drebi pa majam.

Vienigais, ka sman palidz ieprkoties ir kleitu pirksana. Ar tam nevar nosaut garam, var smuki sakombinet ar aksesuariem un zaketitem.

Bet jaaa, tagad domaju revidet skapi brivdienas, safocet savas perles un varbut kada pieteiksies man palidzet tas sakombinet :D Man vnk nepadodas.
Man ne tikai pilns skapis un nav ko vilkt, bet ari kad uzvelku, izskatas, ka esmu bomzis, jo viss kopa izskatas kriminali :D
19.04.2013 16:31 |

Reitings 15092
mandariin, daudz ir tādu salikumu -

piemēram, pie zaļiem svārkiem es nevilkšu rozā blūzi vai zem tirkīza žaketes sarkanu topu.. Vēl man neiet kopā sarkans un violets, piemēram..
Arī dažādu tonalitāšu krāsas ne vienmēr kopā labi izskatās.
19.04.2013 16:36 |

Reitings 133
Reģ: 08.11.2012
Mandarins - manas absolūti nekombinējamās krāsas ir, piemēram, tumši brūna un melna, vai tumši brūna un tumši zila. Kā arī sudrabs + zelts. Par pārējām krāsām skatos nokrāsas, krāsas gaišumu/tumšumu. Par košajām krāsām (spilgti zila, spilgti dzeltena, zaļa u.c.), šādu krāsu manā skapī nav, bet, principā uzskatu, ka tās labi izskatās tikai kombinācijās ar gaiši pelēku, baltu vai bēšu, citādi diezgan klaunīgi sanāk. Izņēmums ir oranžs un rozā, šī kombinācija gan man patīk. Jā, un, reti gan, bet arī spilgti zaļš un zils mēdz izskatīties labi.
19.04.2013 16:44 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Uz līdzīgas nots, lūk jums anekdote:

Сегодня ПЕРЕМЕРИЛА весь свой весенне — летний ГАРДЕРОБЧИК … ..........Бл*ть, налезли только БУСИКИ … да и то на руку...

:)))
19.04.2013 16:48 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Dominika :) un patik viss un gribas visu!

"Ohh mint dzemperitis!! Re, kadi forsi violeti zabacini! Sito orandzo maxi kleitu man noteikti vajag!!!" :D :D un ta katru reizi, kad esmu veikalos.
Un tad majas saprotu, ka pietrukst besas zandalites pie kleitas, baltas bikses pie mint dzempera. Protams ir doma obligati nopirkt!!!!!
Bet tad atkal veikalos sakas: " Wow veci roza zakete, dzeltena bluze, dzinsa mokasini! Sito visu man obligati vajag!!!!"
un tad velak ir ta:
$ mint dzemperis
$ violeti zabaki
$ orandza maxi kleita
$ veci roza zakete
$ dzeltena bluze
$ dzinsa mokasini
:D :D :D
19.04.2013 17:52 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chantelle-tu noteikti esi taa sieviete,par kuru mans viirs parasti saka-vinas lielaakais prieks ir iepirkties!Tiesi taa sajuuta...vajag ,nevajag ... !Tu esi laimiiga tajaa briidii ,kad nopeerc!
Es eju uz veikalu,iepirksanas centru ar domu redzeet-man taa ir "maakslas pasaule"-man jaaredz ,kas notiek,lai vareetu radiit savus teerpus...Es varu izstaigaat pilniigi visus savus miilos veikalus ,veikalinus un atnaakt maajaas bez iepirkuma!
19.04.2013 18:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nora -man loti ,loti patika tavi ieliktie baltie ,kuplie svaarki:)Tas buutu kaut kas ,ko loti veeleetos braucienam uz Eiropu.
19.04.2013 18:18 |

Reitings 3350
chantelle - man tieshi tas pats! Domaju, ka pie adas svarkime vajag miesaskrasas topu un protams, es atnaku majas ar visu ko, bet ne ar to topu :D

Mans draugs uzreiz ieperkas pa komplektiem. Tas protams izmaksa daudz vairak, bet efekts labs un kalpo ilgi. Tada zinja es vinju apskauzhu, ka vins var ta sakombinet visu smuki un nav problemu ko ar ko vilkt :D
19.04.2013 19:17 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Haha, diskusijas autore ir vienkārši atkarīga no iepirkšanās :D:D:D
Pēc iespējas retāk ej uz veikaliem:D Kad ieraugi kādu foršu apģērba gabalu,un tev sākas tā lēkme, ka "āaa....tik forš,šausmas,vnk vajag" padomā vai tu to tiešām vilksi,katru reizi atceries par to savas garderobes daļu,ko tu vispār nevelc,parēķini ,cik daudz naudas izmests veltīgi,ka tā vieta tu ,piemēram,varēji aizbraukt kkur,nopirkt kko. Manā garderobē NAV tādu apģērbu ,kurus es VISPĀR nevilktu ,protams ,ir atsevišķi apģērba gabali ,kuri ir īpaši mīļi. Nav tā ka man garderobe ir vienveidīga vai garlaicīga ,manā garderobē ir sākot ar kko melnu beidzot ar super gaiši dzeltenu blūzi, vai spaikotu ādas jaciņu vai arī apģērbiem pasteļtoņos. Jā ,man arī ir tāds mint krāsas džemperīts ,es to nēsāju gan ar gaiši zilām džīnām ,gan ar bēšām džīnsenēm. :D:D:D Man ir oranža garā kleita,īzī čīžī, sakombinēt ,ja tev ir melna ādas jaka un laiviņas ,kādā neuzkrītoša tonī,piemēram miesas krāsas ,tad aidā.:D
19.04.2013 22:10 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Libra
Navigarot, jā, izcila tā ir. Tāpēc tik ilgi mīlēta un auklēta. Tikai diemžēl, uz manis tas apģērba gabals galīgi neizskatās.
Pagājušajā gadā tirgojos Andelē, tā bija vienīgā reize, kad saņēmos žaketi mēģināt pārdot. Bet neviena nenopirka. Uzfrišināju, samīļoju un iekarināju atpakaļ skapī

Nav lemts pārdot!
Piekombinē(es gan nezinu, vai tas ir tavs stils) garas jātnieku stila bikses ar augsto jostas vietu un melnus zābaciņus.
Manā prātā ,kas tāds sapasetu labi :D
19.04.2013 23:11 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Nu priecājies, ka vispār kaut ko nopērc, jo es vienmēr iztēlojos tieši ko un kādu apģērbu es gribu un tad eju pa veikaliem un beigās pēc vairākām stundām neesmu neko nopirkusi, jo neesmu atradusi tieši to, ko esmu iedomājusies, protams, gadās arī tādas reizes, kad ieraugu un saprotu, jā, tas ir mans! Kaitina, ka esmu tik izvēlīga, bet savādāk nevaru....
20.04.2013 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits