Chau!
Ko juus domaajat par puishiem, kas ikdienaa valkaa meikapu, izveelas pieguljoshus kreklinjus, bikses, arii kustas sievishkjiigi? Darbaa man shodien bij viens taads klients. Nop, gejs nebija, liidzi bija draudzene, bet es vnlg kaukaa apmulsu, kad man ar vinju bija jaarunaa, jo saaku domaat, vai vinjsh nav sievishkjiigaaks par mani. :D
man apkārt ir daži puiši, kas lieto tonālo. bet ir divi iemesli- aktieri, kuriem tas ir vajadzīgs un tas man galīgi netraucē; geji, kas man nedaudz traucē uz viņiem skatīties. ja vēl bārda dienu, divas nav dzīta vsp smieklīgi :D
citreiz pilnīgi žēl, ka stila izjūta gejiem iedalīta un parasti puiši tādi neveikli ģērbšanās ziņā biežāk. apkaklītes uz augšu gan nav nekas gaumīgs :D
kā zināt vai puisis ir gejs? paskaties kā viņš nēsā krekla apkaklītes. ja uz augšu- tātad gejs
Bet mode laikam ir apgājusi ļoti lielu loku - rokoko laikā arī vīrieši krāsojās, kaut kur lasīju, ka vīrieši tolaik lietoja vairāk lūpu krāsu nekā sievietes. Varbūt, ka nākotnē būs jāpierod pie vīriešiem ar make-up. :D
es paziistu daudzus viirishkjiigus puishus, kas kraasojas. aizkraaso sev lokus zem aciim, piem. neko neviirishkjiigu tur neredzu. tie, kas kustas sievishkjiigi - nu taadi ir redzeeti 100% geji.
Zinu tadu puisi vienu, valka roza kreklinus, lupas maigi roza nu kad kopa ar savu meiteni, nevar atšķirt kura ir kura.
Par tādiem tik viens nāk galvā: "prātiņ, nāc mājās!"
Ko domāju... man netraucē, ka cilvēki tādi ir, tieši otrādi - atbalstu, ka nebaidās izpaust sevi. Vai patiktu kā vīrieši - par to gan viennozīmīgi nevar pateikt, tad - kā nu kuri. Un arī meikaps pats par sevi var būt atšķirīgs, var būt
Darbaa man shodien bij viens taads klients. Nop, gejs nebija, liidzi bija draudzene, bet es vnlg kaukaa apmulsu, kad man ar vinju bija jaarunaa, jo saaku domaat, vai vinjsh nav sievishkjiigaaks par mani.
Nenomoku sevi ar šādiem jautājumiem darba sakarā - kāda es dzimtes aspektā izskatos attiecībā pret savu klientu. Galvenais, lai izdevies darījums:)