Uz "viena vilna" ar savu viirieti.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar nodomaaju,ka esmu diezgan daudz tomeer uz "viena vilna" ar savu viiru.Vakar runaajaam par braucienu uz "siltaam zemeem".Secinaajaam ,ka daudzas lietas veelamies dariit kopaa.
Man liekas ,ka tie kopeejie hobiji ir loti pozitiivs raadiitaajs,kas satur cilveekus kopaa .Vai juums ar saviem puisiem ir kopeeji hobiji?
18.04.2013 17:55 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Profesija mums ir viena un tā pati, tikai es šajā jomā vairs nedarbojos. Mums ir līdzīga dzīves uztvere, esmu daudz ko no vīra iemācījusies un viņš savukārt no manis - viens otram varējām sniegt daudz zināšanu par atšķirīgām jomām. Intereses lielākoties ir kopīgas, atskaitot medības - uz tām es neparko neiešu. :)
Es vairāk arī esmu tāda mākslinieciskā dvēsele, viņš ir diezgan praktisks vīrietis. Ir dažas lietas gan, kur mums ir pilnīgi pretēji uzskati, bet respektējam viens otra viedokli. Un man arī vajag laiku tikai priekš sevis pašas, es varu pat diezgan ilgi klusēt, ja man kas pārdomājams, bet viņš ir no runīgajiem, un manu klusēšanu sākumā neizprata. :D Problēmu risināšanā gan palīdz tikai un vienīgi runāšana, runāšan un vēlreiz runāšana.
Kopumā varētu teikt, ka esam uz viena viļņa! :)
19.04.2013 10:12 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Mums kopīgs varētu būt tas, ka abi mīlam gozēties saulītē, sauļoties, braukt ar auto, esam dubstep cienītāji, daudz tādu sīkumu. Tā pa lielam mums ir atšķirīgi hobiji, piemēram, viņš varētu visu dienu ņemties gar savu auto, es visu dienu varētu dejot un staigāt pa veikaliem.
Pielāgojamies viens otram, kā arī viena otra hobijiem. :)
19.04.2013 10:57 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mums abiem riebjas iPhoni un vispār apple, kā arī nepatīk BMW, bet esam Audi fani. :D
19.04.2013 11:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja.mums ir kopejas sportiskas intereses. isteniba es domaju, ka butu gruti tadai sievietei, kas gligi nesoprto artada tipam cilveku ka manejais...jo sanaktu tadam parim vieniga kopeja aktivitate sekss:D pietam ir loti zel, ka nodarbojas ar seksu un tad redz secina-mums nav vairs neka kopeja! ZEL, KA SIEviete savu miesu iedeva vienam, otram un neka kopiga redz peksni vairs nav...
19.04.2013 12:04 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es ar savu vīrieti raksturā esam pilnīgi pretstati. Es esmu riktīgs uguns.;D
Kopīgi mums ir bieži vien viedokļi par dažādām tēmām, klausamies līdzīgu mūziku,filmas.
Grūti mums ir ar finansēm. MAn patīk visādi skaisti nieciņi, gan majai, gan sev-viņš to uzskata par naudas mešanu vējā. Vienmēr domā par priekšdienām, es vairāk dzīvoju šodienai.
Nemainīgi kopīgs-mēs abi stipri mīlam savu puisīti. Tas mūs vieno:)
19.04.2013 13:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kukina-laikam sii ir veel viena lieta,kas man saskan ar viiru.Neskatoties uz to ,ir nauda vai nav ,abi ar naudu apejamies loti apdomiigi.Vins nekad naudu netaupa ,ja runa iet par tehniku ,es atkal netaupu ,ja runa iet par kanvaam un kraasaam-abi domaajam liidziigi sajaa zinaa.
Es laikam piederu pie tiem cilveekiem,kurus neiepriecina naudas teereesana niekos.
19.04.2013 17:25 |

Reitings 26
Reģ: 21.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/Baru/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
21.04.2013 10:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)