Uz "viena vilna" ar savu viirieti.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar nodomaaju,ka esmu diezgan daudz tomeer uz "viena vilna" ar savu viiru.Vakar runaajaam par braucienu uz "siltaam zemeem".Secinaajaam ,ka daudzas lietas veelamies dariit kopaa.
Man liekas ,ka tie kopeejie hobiji ir loti pozitiivs raadiitaajs,kas satur cilveekus kopaa .Vai juums ar saviem puisiem ir kopeeji hobiji?
18.04.2013 17:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Mums ir gandriiz vienaadas intereses, ja veel man izdotos vinju uz mediibaam pielauzt, buutu pavisam jauki.
19.04.2013 00:49 |

Reitings 16208
Mis Take-gaumem noteikti jaasakrtiit-maajas iekaartojums ,apgeerbs...Pirmajaa briidi liekas-tas nav galvenais,bet sadziivee loti daudz noziimee.Es nespeeju iedomaaties sevi ar viirieti,kurs nepieveerstu savam izskatam noziimi-man tas ir loti svariigi...kaut visu dienu labojis savas masiinas,kas ir vina "lielaakaa milestiiba" ...peec tam rokaam jaabuut tiiraam atkal!:)
19.04.2013 00:52 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Mēs kopā esam 5 gadus un joprojām es savu vīrieti "atklāju" :)
Labā ziņā, protams.
Bieži viņš mani pārsteidz ar jaunām lietām, jauniem hobijiem utt., par kuriem iepriekš pat nenojautu,ka tas viņam patīk.
Ir interesanti un es ceru, ka mums vēl ilgi turpināsies šis "iepazīšanas" un "pārsteigšanas" posms :)
19.04.2013 00:59 |

Reitings 16208
Krista-cik interesanti...ja mans viirs mediitu,vins nebuutu mans viirs -noteikti!:D
19.04.2013 01:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
já, ar iepriekshéjo draugu nevaréjam vienoties pat kádu matraci pirkt, kur nu vél páréjais interjers :D droshi vien ilgterminjá bútu bijis ljoti grúti! es laikam nespétu dzívot gaishi zilá istabá un ar restotiem logiem, un páréjám dívainajám vélmém :D bet tagad varu ljaut vinjam vienam izvéléties galdu, jo zinu, ka man patiks! forshi! bet laikam jau, ka ilgterminja attiecíbas tomér iespéjamákas ar cilvéku, ar kuru ir daudz kopíga, un lídzíga gaume.
saka jau, ka pretpoli pievelkas, bet ir jomas, kurás pretpoliem nevajadzétu saskarties, jo laba galarezultáta nebús...
19.04.2013 01:13 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Nu man liekas, ka mēs pa lielam esam diezgan atšķirīgi. Viņam ir savi hobiji, man savi. Ir arī kaut kādas kopīgi interesējošas lietas. Respektējam viens otru, necenšamies uzspiest savu, ja redzam, ka otram tas pilnībā neinteresē.
19.04.2013 01:26 |

Reitings 16208
Mis Take -man kaa maakslinieciskai dveeselei ir loti labi kopaa ar cilveeku,kurs man dod labu kritiku.Ar so viirieti juutos loti labi varbuut arii taapec,ka loti daudz no vina maacos,piemeeram -veseliiga eesana naak no vina puses.Man noteikti buutu gruuti tagad dziivot ar vegetaarieti.Saaku domaat,ka laikam daudzaam lietaam jaasakriit,lai nodziivotu ilgu laiku kopaa...!
19.04.2013 01:27 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Mums ir līdzīgs skatījums uz dzīvi, attiecībām, psiholoģiju, cilvēkiem. Par humora izjūtu. Protams, neizpaliek visādi tipiskie vīriešu jociņi, par ko apvainoties, bet tas tā, pieder pie lietas:D

Bet gaume uz vizuālo pieder man, piemēram, lietas mājai. Apmēram tā-'izvēlies un man patiks'. Vai nav forši:D

Hobiji.. domāju, ka lielā daļā ir vajadzīgs kas savs šajā jomā, viņš ir tehniskais, sportiskais, es- uz mākslu, klasisko mūziku orientēta. Skatoties franču filmu, pēc 20min es dzirdēšu kā kāds man šņākuļo uz pleca, es arī pēc vairākiem mēģinājumiem vairs nespiežu, bet šad tad esmu ļoti cēla un izvēlos vakara kino listā action:P
Mums sakrīt interese par vēsturi, viņš var man var pastāstīt lietas, ko esmu apguvusi vien grāmatās, bet viņš redzējis savām acīm. Mēs varam stundām sēdēt virtuvē un runāt kaut vai par Latvijas gājumu cauri laikiem un viņam tas patiesi arī interesē.

No lielajām atšķirībām: viņš ir mega sabiedrisks, bet es vairāk intraveta, neesmu īpaši aizrautīga uz socializēšanos, bet man šķiet - tas pat ir labi, savu reizi es viņu atdzesēju, bet viņš mani pagrūž uz iniciatīvu.
19.04.2013 01:28 |

Reitings 5087
*intraverta.
Un vispār atvaino par citām kļūdām, ceru var saprast manu palagu.
19.04.2013 01:32 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
já, manuprát, ir svarígi, lai cilvéki spéj viens otru papildinát - viens máca veselígu uzturu, otrs labu gaumi! protams, otrai pusítei jávélas to pienjemt, nevis tá - tagad mácies, gribi vai né! galvenais, lai pasaules redzéjums pa lielam sakrít!
man arí patík dzirdét kritiku, tad vismaz saprotu, ka nelien man p**ljá, sakot, ka viss ir skaisti un ideáli. kritika ir vajadzíga, lai cilvéks saprastu, kur ir vájá vieta un augtu! tas man patík vírá, ja vinjam kas nepatiks, uzreiz pateiks.
19.04.2013 01:39 |

Reitings 16208
Karinjo-tas par filmu bija labi!!!:D
Mees tagad biezi skatamies muusu kopeejo "Weeds".Es biezi neredzu ,ka mans viirietis smietos,bet taa vinam tiesaam patiik no taadaam "kutekliigaam" filmaam!
Mis Take-man par apgeerbu pateiks uzreiz-es "pat sapnii" nespeeju uzvilkt kaut ko ,kas domaats "tantukiem"...!:DSaprotu ,ka buusu vienmeer jauna:D
19.04.2013 01:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es taa aizdomaajos, ka vispaar man buutu gruuti atrast viirieti, ar kuru man nebuutu vismaz vairaaki kopeeji hobiji. Vispaar ir taa, ka man ir gruuti kaut kur palaist vienu pashu savu viirieti. Un ne jau taapeec, ka vinjam neuzticeetos, bet taapeec, ka arii mani aizrauj taas lietas, kas vinjam patiik.
19.04.2013 01:57 |

Reitings 5087
Vienīgais, kur mums abiem sakrīt kino jomà ir multenes:D Hmm.. Ace Age!

Ceļošana ir būtisks kopējais. Ne sēdēt glancētā kūrortā, bet tiešām būt iekšā, ielās, tirgos, tūrisma neskartās vietās, atklāt īsto dzīvi, kultūru, vakarā pārrodoties putekļiem apklātiem.
19.04.2013 02:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
mums ir gan kopīgi hobiji, gan arī uzskati. bija pārsteiga, ka mūsu domas sakrīt ļoti daudzās jomās.
mēs kopīgi vasarā braukājam ar riteņiem diezgan tālus gabalus, kopīgi uzrīkot mājas tīrīšanas dienas. viņš mani vairāk pavelk uz kādiem sportiskiem pasākumiem, aizbraukt paskatīties spēles, bet es vairāk viņam pastāstu par veselīgāku dzīvesveidu un par efektīvām sportiskajām aktivitātēm. gan jau drīzumā arī kopīgi skriesim, tikai diez vai es viņam spēšu turēt līdzi :D
mēs daudzam darām kopā un praktiski viens bez otra gandrīz nekur neejam, bet tas nevienam no mums nav šķērslis. toties mēs diezgan daudz laika arī pavadām atsevišķi, jo man ir standarta darba laiks, bet viņam maiņu darbs. nu tā vēljprojām atklāju viņā aizvien jaunas lietas, par kurām nespēju nobrīnīties, ka mums domas sakrīt.
mūsu domas varbūt nesakrīt par seriālu skatīšanos, bet es to daru, kad viņš nav mājās :D toties viņš mani vēl papildina ar to, ka ar tieši ar viņu es sāku skatīties daudz interesantus raidījumus
19.04.2013 09:45 |

Reitings 8272
vienīgais viņš nepriecājas par manu puķu māniju :D
19.04.2013 09:46 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es pat nezinu,kas mums ir kopīgs interešu ziņā...
Viņa darbs ir tāds,ka - interesēm ne visai pietiek laika, bet kad ir sezonas - futbols. ir viņa interese. Mana interese - viņš spēlējot futbolu :D
19.04.2013 09:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vai mums ir kopīgi hobiji? Nu, kas ir hobiji - nē, neslēpojam kopā, zeķes arī neadam. Kopā ceļojam, pavadam dienu kopā, rodam situācijas, bet nav īsti tāda kopīga hobija, jo man pat vispār nav hobija :D Ok, reizēm pagleznoju, eju uz sporta klubu, lasu grāmatas, bet nesaucu tos par hobijiem - tā es vienkārši pavadu dienu, dzīvi un mans draugs dara tāpat, un kādā brīdī, protams, ir arī kāds saskares punkts mūsu abu dzīvēm - tas tad ir tas mirklis kopā. :)
19.04.2013 09:50 |

Reitings 2295
Kopīgu hobiju īsti nav, katram ir savi. Un galvenais, ka vienam otra hobiji besī un otrādi :D
Bet vienkārši mēdzam pavadīt laiku kopā, apmeklējam pasākumus, braukājam ar riteņiem, skrituļslidām u.tml.
19.04.2013 09:55 |

Reitings 8407
Mums ir vienādi politiskie uzskati, apmēram vienāds dzīves mērķis, jo abi ejam uz saviem mērķiem, sasniegumiem, uzskati par citiem cilvēkiem mums arī vienādi, jo ja mani kaut kas kaitina, tad vismaz draugs mani saprot un ir tādās pašas domās.

Kopīgais hobijs laikam ir rallijs, dažreiz hokejs, lai gan man vairāk hokejs pat'patīk.

Bet tajā pašā laikā ir lietas, kas mums nav kopīgas un ko katrs daram atsevišķi.
19.04.2013 09:56 |

Reitings 1017
Liliii, o jā, politiskie uzskati ir svarīgi, jo ar iepriekšējo draugu par šo jautājumu bija baigā ecēšanās.

Ar pašreizējo mums nav baigi daudz kopēju hobiju, jo viņš ir drusku cita vecuma cilvēks. Tā kā esmu sabiedriski superaktīva, viņam nākas piedalīties visādos manos pasākumos. Tomēr abiem patīk ķimerēties pa māju, runāties, repot, staigāties, doties kopā skriet.

Vispār nekad nebija iepriekš bijis puisis, kas skrien/sporto, tāpēc esmu stāvā sajūsmā par savējo. Tieši tas, ko gribēju... :)

Paldies autorei par tematu!
19.04.2013 10:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)