Mums ir līdzīgs skatījums uz dzīvi, attiecībām, psiholoģiju, cilvēkiem. Par humora izjūtu. Protams, neizpaliek visādi tipiskie vīriešu jociņi, par ko apvainoties, bet tas tā, pieder pie lietas:D
Bet gaume uz vizuālo pieder man, piemēram, lietas mājai. Apmēram tā-'izvēlies un man patiks'. Vai nav forši:D
Hobiji.. domāju, ka lielā daļā ir vajadzīgs kas savs šajā jomā, viņš ir tehniskais, sportiskais, es- uz mākslu, klasisko mūziku orientēta. Skatoties franču filmu, pēc 20min es dzirdēšu kā kāds man šņākuļo uz pleca, es arī pēc vairākiem mēģinājumiem vairs nespiežu, bet šad tad esmu ļoti cēla un izvēlos vakara kino listā action:P
Mums sakrīt interese par vēsturi, viņš var man var pastāstīt lietas, ko esmu apguvusi vien grāmatās, bet viņš redzējis savām acīm. Mēs varam stundām sēdēt virtuvē un runāt kaut vai par Latvijas gājumu cauri laikiem un viņam tas patiesi arī interesē.
No lielajām atšķirībām: viņš ir mega sabiedrisks, bet es vairāk intraveta, neesmu īpaši aizrautīga uz socializēšanos, bet man šķiet - tas pat ir labi, savu reizi es viņu atdzesēju, bet viņš mani pagrūž uz iniciatīvu.