Uz "viena vilna" ar savu viirieti.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar nodomaaju,ka esmu diezgan daudz tomeer uz "viena vilna" ar savu viiru.Vakar runaajaam par braucienu uz "siltaam zemeem".Secinaajaam ,ka daudzas lietas veelamies dariit kopaa.
Man liekas ,ka tie kopeejie hobiji ir loti pozitiivs raadiitaajs,kas satur cilveekus kopaa .Vai juums ar saviem puisiem ir kopeeji hobiji?
18.04.2013 17:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ne viņš man grib uzspiest savējās, lai tagad mākslīgi mēs taisītu kaut kādas kopīgās intereses, kopīgo hobiju. Ja nav, tad neredzu jēgu mākslīgi taisīt.
+ Tas manuprāt ļoti bērniskīgi sevi piespiest uz ko...mākslīgi. Liecina par bailem pazaudert otru, un neparliecinatibu par sevi.

Iespējams, tāpēc, ka mums abiem būtu garlaicīgi, ja otrs būtu tāds pats.
+
18.04.2013 18:40 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
He, mums abiem patīk Ugunsgrēks un galda spēles, sevišķi Monopols un Alias, esam par foršiem vakariem kopā ar draugiem un ballītēm :D

Bet tā pa lielam kopīgu hobiju mums arī nav. Viņa hobijs ir florbols, bet es esmu cītīgs līdzjutējs. Man patīk florbols, atbalstu viņu tajā...cītīgi sekoju visam līdzi, bet pati tajā nepiedalos.
Viņam ļoti vasarā patīk aktīvi pavadīt laiku ar draugiem - volejbols, badmintons. Nav jau tā, ka man nepatīk, bet ne tik ļoti un nopietni kā viņam. Es vairāk viņu tajos atbalstu :)
18.04.2013 18:41 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Tiekamies tikai pa brīvdienām - kopējās telpas, manuprāt, pilnīgi pietiekami. + Viņam puse no tām brīvdienām tiek pavadīta, strādājot pie datora. It kā dara visu, lai viņam būtu baigi labā nākotne, bet atslēgas vārds ir "viņam", sevi kaut kā tajā nākotnē neredzu, ne viņš runā, ka "pēc tik un tik gadiem dzīvosim tur un tur, varēsim darīt to un to", nu, tādā stilā, ne es pati zinu, vai es tur iederos. Mīlu, bet paralēli nesaprotu, kam man tas viss vajadzīgs. Liekas, ka man laikam ļoti runāt gribas.
Un man arī ir iepatikušās dažas lietas, ko iesāku darīt tikai viņa dēļ, bet problēma tāda, ka manis dēļ nedarīs to, kas nepatīk.
18.04.2013 18:45 |

Reitings 16208
Mans viirs smejaas-teica ,ja nebuutu piekritusi sleepot,nekad nebuutu mani preceejis...!:D
Kubiete-man Latvijaa nebija jaaiet pie psihologa:DTicu ,ka noteikti ir loti labi speciaalisti.
18.04.2013 18:45 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es vienu brīdi mācijos , mus to jau lekcijas iemacija:D Nu nav ta Amerika parak atšķirīga, un nav LV atpalikusi:D
18.04.2013 18:47 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Mēs esam vienkārši ļoti līdzīgi pēc ārējā izskata. Mums pat acu krāsa ir vienāda. :D Pirms sagājām kopā, paziņas jautāja, vai mēs gadījumā neesam radinieki.

Visā pārējā esam ļoti atšķirīgi, bet, man liekas, ka tieši tas mūs padara par pāri, jo papildinam viens otru un ieviešam otra dzīvē jaunas lietas.
18.04.2013 18:48 |

Reitings 3350
Pedeja laika man liekas, ka mes vsp skatamies dazados virzienos un esam dazadi cilveki.
Ja man celojumos ir svarigi visu apskatit, apskraidit un vel + patuset un padejot, tad vinam tik gribas gulet pie baseina un neko nedarit. Nu un tad es paklaujos un apslapeju sevi, bet ta jau nav dzive. Man gribas iet sabiedriba, gribas iet uz saviesigiem pasakumiem, ciemos, ka ari aicinat cieminus, bet izskatas, ka vinam gar to nav nekada interese. Vins atkal ir sporta piekritejs, bet mani uz sporta zali gruti izvilkt.
Vienigais, kas mus patiesam aizrauj ir shopins... Bet tas jau nav kas tads del ka katru mirkli jutisi sirdi pavasari!
Vinam liekas, ka man vsp nav hobiju un es tik sezhu uz divana cauram dienam pec darba! Man gan liekas, ka man ir daudz intereshu, tikai es neatlaujos to darit, jo nejutu atbalstu...
18.04.2013 19:02 |

Reitings 3350
Vienigais, kas pedeja laika ir iepriecinajis manu draugu ir tas, ka es esmu sakusi sekot sportam.
Un vel meginam kopa veseligi est, es spiezhu vinju dzert visadu spinatu smuuzijus un vins to ari dara veselibas varda.
Bet savadak mes neesam ne tikai uz viena vilna, mes peldam citos okeanos! Cerams, ka tas mainisies!

musu problema ir taja, ka mes nekad viens otru nepaslavesim par padarito (kaut vai sikumiem), bet vienmer metism acis - tu to neizdariji!
18.04.2013 19:06 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Sveika :)

Es ar savu virieti esmu uz '' viena vilna '' tikai kkur dzili zemapzina .
Ir kkada saikne , kas mus savieno , iznemot milestibu. Virspuseji , mes esam loti atskirigi . Es esmu ar '' putniem galva '' , bet vins nopietns , loti nosverts cilveks. Intereses personigas ir pilnigi pretstati ka melns pret baltu . Cienam viens otru un milam brivi. :)
18.04.2013 19:08 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
meičuki, palasam šo, pēc kā tāda muļķīgas diskusijas pat lasīt negribas, pilnīgi cits skats uz dzīvi :)
18.04.2013 19:10 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
18.04.2013 19:10 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Es vinu loti noverteju par to , ka vins spej ar mani sadzivot un mil mani tadu kada esmu.
18.04.2013 19:11 |

10 gadi
Reitings 10290
musu problema ir taja, ka mes nekad viens otru nepaslavesim par padarito (kaut vai sikumiem), bet vienmer metism acis - tu to neizdariji!

maini to!
ja Tu sāksi, viņš pieradīs un darīs pretī.

Es , piemēram, vakar palūdzu vīram sagriezt dārzeņus, un tad ņēmos slavēt, ka viņš ir sagriezis papriku ideālākajos gabalos, kādus esmu redzējusi :D (pateicu kādas 3 reizes :D, domāju viņš jutās labi)
pati ar savu uzslavu biju ļoti apmierināta :D

mēs esam ne īpaši līdzīgi cilvēki, bet nu vērtību un nākotnes vilnis ir viens :)
18.04.2013 19:11 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
man lidzigi kā Danielai
tikai majais galiig neko nerubii no interjera un no drebem kaa pasaku vai sie svarki ir smukaki par kleitu sis atbil, ka nez, viens ir kas apsedz visu bet otrs nee :D
18.04.2013 19:14 |

Reitings 16208
Jasmiine-man patiik pie sava viira tas,ka vins ir pielaagojies arii man-beigaas...peec vairaakiem kopdziives gadiem,vins ir sapratis manu lielaako veeleesanos -buut biezi vienai...!:)
Vins loti respektee manu laiku,kad gleznoju vairaakas stundas "bez pakusteesanaas".
Es arii ar "putniem" ,un vins pilniigi normaals!:D
18.04.2013 19:15 |

Reitings 16208
Jasmiine-es arii vienmeer paslaveeju-iipasi par garsiigaam vakarinaam!:)
18.04.2013 19:17 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man ar savu vīrieti nav gluži kopīgi hobiji, taču domas gan ir vienādas.
Viņš strādā radošā profesijā saistībā ar mūziku. Pati no tā visa neko nesaprotu, taču atbalstu un gandrīz vienmēr esmu klāt katrā pasākumā, kurā viņš piedalās. Man patīk viņa nodarbošanās, tāpēc neceļu brēku, ja viņš reizēm ar savu nodarbošanos aizraujas vairāk kā vajadzētu.
Tāpat abi esam tie trakie ballīšu cilvēki. Man gan tagad nedaudz atpūta no tā visa, jo agrāk, kad nebijām kopā, aktīvi ballējos, taču, tā kā zinu, ka pašai patīk tāda veida atpūta, nedusmojos, ja viņš reizēm aiziet atpūsties kopā ar draugiem bez manis, jo zinu, ka pati tā esmu darījusi un viņš nav iebildis.
Vārdu sakot - gaumes ir vienādas gan dzīves uztverē, gan mūzikā, gan visur citur, tāpēc jā... var teikt, ka esam "uz viena viļņa". :)
18.04.2013 20:14 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mums ir diezgan daudz kopīga un man tas liekas forši, jo citādi būtu grūti kopā.. Katrs daudz laika pavadām hobijos.. Mēs abi dejojam deju kolektīvā (katrs savā) un kopā esam folkgrupā, ar ko mums ir gan mēģinājumi, gan koncerti, gan braucieni, gan visādi pasākumi.. Ja tāda dzīve būtu tikai vienam no mums, man liekas, ka otram tad būtu grūti saprast..
18.04.2013 21:47 |

Reitings 9
Reģ: 19.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/zavrani/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
19.04.2013 00:22 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
mums ir lídzígi uzskati, sakrít gaume - man patík vinja izvélétais apgérbs, mashína, stils, vinjam mans... patík viena veida májoklju dizains, (més pat abi atsevishkji izvéléjámies vienus un tos pashus plauktus tajá pashá krásá viesistabai, un kad vinjsh pateica, ka izvéléjás, es parádíju katalogá, ko gribu es, tie pashi :D tas pats ar spoguljiem gaitení :D) es jau pieradu, ka tápéc vinja izvéles man ir paredzamas, pat ljoti. no vinja hobijiem - taisít un njemties ap moci- nav mans, lai dara to vienatné, páréjie daudz maz sakrít, ja braucam atpústies- ne es, ne vinjsh nevaram pludmalé nováljáties vairák par stundu, vajag aktivitátes!utt...
19.04.2013 00:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!