laikam apšmauca

Reitings 190
Reģ: 29.01.2009
jau februārī pārdevu kurpes vienai meitenei caur atverskapi.lv. Bet šī te meitene, mani baro ar visādām atrunām un solijumiem kāpēc naudu nav pārskaitijusi. Kurpes sen jau saņēmusi, bet lai naudu pārskaitītu miljons iemesli uzrodas :D (nav konta nr (aizsūtiju) , tad palikusi stāvoklī, tad draugam algu nepārskaitija, atkal nav konta nummura)

bagātāka jau nepalikšu no tiem 25 ls.. bet nu kurpes kad man pasūtija ar visiem pasta izdevumiem izmaksāja ap 70 ls, atverskapi.lv ieliku pa 40.. bet meitene uzrakstija ka ļoti patīkot, bet pa 40 nevar atļauties. Atdevu pa 25. Beigās sanāks ka uzdāvināju :D:D

ko jūs darītu manā vietā? gaidīt ??? vai rīkoties zemiski un aizsuutit kko viņas draugiem/radiem, vai vēl labāk, publiskot vārdu uzvārdu? :D vismaz citas meitenes netiks apšmauktas
18.04.2013 14:47 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Menda! vajag meitenei domāt ar galvu! Ja Tu ej uz veikalu no nozodz drēbes,tad Tu rēķinies,kad Tevi var pieķert pārdevējs,atbraukt policija un ierosināt lietu. Te jau tā pati situācija.
otrs uzskata meiteni par muļķi,kura tērē savu naudu,lai nosūtītu preci,taču nesamaksā un pēc ignorē ,vai arī raksta atrunas. man nav cieņas pret tādiem cilvēkiem!
Ja nav 25ls,tad vismaz 5 ls ,lai atsūta.
Tu tak arī ej uz veikalu,ja makā ir nauda neviss paņem preci, aizej pie kases un izdomā-nē, mukšu prom ar visu preci un nesamaksāšu
ja publicēs vārdu,tad vismaz citas meitenes neuzķersies un neaizsūtīs šai meitenei preci.
par visām nabadzītēm,kurām nav naudas glaunajām drēbēm-man arī bērnībā, tīņu gados nepirka nez kādas glaunās drēbes . liela daļa bija lietotās drēbes un daļa jaunās( cik varēja atļauties vecāki),taču es negāju zagt no kāda drēbes,jo redz man ir 0.50ls jaciņa no humpalām un vajag jaunu,nelietotu! tās visas ir muļķības un atrunas!
18.04.2013 17:46 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kaa arii nosuti veestuli atverskapi administraacijai!
Vinjiem jaazin!
18.04.2013 17:49 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Nu 1) Ja vinjai nav naudas lai samaksātu par tām kurpēm,tad atvainojos NAH*J vispār rakstīja tev un prasīja,lai sūti kurpes.
2)Pati vainīga esi,ka tik ,atvainojos, STULBA esi . Nu kā vispār var ienākt prātā vienkārši aizsūtīt kko un paļauties uz SVEŠU cilvēku??

Es tavā vietā piedraudētu,ka zinu viņas adresi, un aizsūtīsi cilvēkus,kas izsitīs viņai to naudu ārā. + iepriekšminētais, par vārda publiskošanu.(smieklīgi ,par 25 ls,bet ja tiešām stāvoklī,varbūt nomīzīs)

Un nav te ko kaukt ,ka nevar zināt kā viņai tur īstenībā ir,varbūt nav naudas u.t.t. Atkārtoju-ko tad vispār rakstija tev un lūdza,lai sūti viņai kurpes,ja vinjai naudas nav??? Varbūt neesi vienīgā,kuru vinja tā apšmauca.

Un varbūt vinja ir cosmo,un lasa tgd visu to,staigā jaunās drēbēs un njirdz :D
18.04.2013 17:58 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ir taču pasta pakalpojums, kur var samaksāt par paciņu pēc saņemšanas. Kāpēc nekas tāds netika izmantotos? Mūsdienās ir tik daudz krāpnieku. Būs vismaz mācība priekšdienām.
18.04.2013 18:07 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Paskaties draugiem.lv, varbūt ir kādi radinieki, un uzraksti, ka tāda un tāda, domājams, jūsu radiniece, nav samaksājusi par kurpēm, kuras es viņai pārdevu. Varbūt jūs varat aizdot viņai naudu. Nu, kaut ko tādu, kas nokauninātu to sievieti, ja vien visa viņas ģimene nav tāda. Varbūt vecāki vai kas vedīs pie prāta un spēs pierunāt samaksāt.
18.04.2013 18:35 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
sniegpulksteniite, es tieši par to runāju -- lai risina ar policiju! visticamāk, pietiks ar piedraudēšanu
es domāju par to, ka tā informācija paliks uz daudziem gadiem, to varbūt ieraudzīs kāds viņas nākamais priekšnieks vai tamlīdzīgi. cilvēki mēdz pieļaut kļūdas, pēc tam tās nožēlot un vairs neizdarīt, tāpēc es neatbalstu nekādas publiskas kaunināšanas, it īpaši, ja tās vēlāk ir grūti izdzēst!
vēlreiz saku, ja kāda nesaprot, piedraudi vai uzraksti iesniegumu policijai, lai šie viņai kādu paziņojumu aizsūta, bet ne jau publiskot viņas vārdu -- tas tur paliks arī pēc tam, kad meitene savu kļūdu būs sapratusi!
18.04.2013 21:47 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Policija neko nedarīs,viņi pateiks,ka pati vainīga,jo ziemassvētkos mani arī apzaga,aizgāju uz policiju,bet man pateica policiste ar šādiem vārdiem-ko tu vispār te atvilkies?mums neinteresē tavi nozagtie 30ls,mums nav laika ņemties ar sīkumiem,gribi tērēt savu laiku?raksti iesniegumu,bet es viņu izlidiņāšu tapat miskastē...(lūk tā man vārds vārdā atbildēja rīgas policijas iecirknī,kad es vērsos pie viņiem pēc zādzības)tā ka šeit viņi visticamāk pašu cietēju nokauninās un viss,...
19.04.2013 07:40 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es tikai nesaprotu, ņemšanos 4lpp garumā, ja varēja jau sākotnēji publiskot vārdu un uzvārdu? Kāda vēl tur žēlošanās un ucināšanās? Nākamreiz padomās 2x, kad gribās kādu apšmaukt.
Domāt,ka policija kaut ko darīs lietas labā, ir pavisam naivi.
19.04.2013 07:45 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Dievs, kā es rakstu :D

*gribēs
* pirmais komats ārā
:D
19.04.2013 07:46 |

Reitings 126
Reģ: 22.02.2013
Es esmu par šādu negodīgu cilvēku vārdu un uzvārdu publiskošanu! Vismaz citi tirgotāji zinās no kā uzmanīties un tā būs laba mācība tām mīškām un iespējams atturēs citus no līdzīgas krāpšanās.

Pati tagad pirmo reiz mēģinu ko notirgot un esmu ļoti piesardzīga, dodu priekšroku labāk satikties personīgi. Sūtīt preci bez priekšapmaksas saņemšanas netaisos.
19.04.2013 07:59 |

Reitings 10
Reģ: 18.04.2013
traki ,pašai vnr sanāca no ss.lv nopirkt ,,MAZLIETOTU,,kleitu pa 25 Ls , pārdevēja zvērējās ka kleita mazlietota-kā jauna , es pārskaitīju naudu , atnāca man kleita ar lieliem defektiem , ar caurumu , vietam netira , un zem padusēm sviedri , fui ........... Zvanīju -necēla , uz sms gan atbildēja , teica ka neko nemainīšot atpakaļ , jo tā nebija runāts :D , UN TĀLĀK IGNORS , nu lūk ! Pati esmu no Saldus , un zinu dažus remtiniekus , draudzenei vīrs tur Remtē uzaudzis ,moš pazīst to skuķi !
19.04.2013 08:10 |

Reitings 360
es arī tavā vietā publiskotu vārdu un uzvārdu,jo esmu 100%pārliecināta ka nēesi vienīgā no kuras viņa ir kautko izkrāpusi,ši meitene droši vien uzdzīvo uz citu rēķina,pasūta sev jaunas drēbes bet nesamaksā,ir pagājis pietiekami ilgs laiks,lai saprastu ka viņa nemaz netaisās maksāt...vismaz pasargāsi citus pārdevējus,jo nēēsi vienīgā kas pārdod preci ar pēcatmaksu...
19.04.2013 08:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ir tads teiciens-stulbums dargi maksa!
19.04.2013 09:39 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Nost mazliet no teemas, bet es tiesam apbrinoju gan tas paardevejas, kas nosmauc ar netiru, saplestu u.c.bojatu apgerbu, gan pirceejus, kas nevar samaksaat.. Kur cilvekam ciena pret otru un kkada paskontrole un inteligence.. Skumji. Es, piemeram, vienu reizi muuzha esmu pardevusi lietu, kas man tiesam bija pa lielu ar nodosanu kkadiem pazinam rokas, bet jau ieprieks sanemot naudu konta! Man pat uz sekundi neienaca prata, ka es to lietu varetu nedot! Man pat bija stresins a ja nu taa pat nepatiks, naudu glabaju gadijumam , ja sutis atpakalj! Bet tur viss veiksmigi sanaca, meitenei yzzvaniju vina bija loti prieciga un teica, ka viss super un ka priecaajas, ka nav uzkeerusies uz kkadu meslu! Man jau liekas, ka tadas lietas nak atpakalj kaa bumerangs... Tapec medalas taam meitenem, kas godigi tirgojas un godigi perk..
19.04.2013 10:03 |

Reitings 1
Reģ: 10.04.2011
Pati tirgojos atverskapi.lv un šādas krāpnieces ir tur daudz. Es nekad nesūtu bez priekšapmaksas. Galu galā, Tev ir jādodas uz policiju, jo ja tai krāpniecei tiešām radās ''grūtības ar naudu'', viņa varēja Tev atsūtīt tās kurpes atpakaļ. Bet šī jau ir diezgan bezkaunīga krāpšana un vārdu vajag obligāti publiskot, lai tomēr savā šaurajā pierīte nedaudz apdomā savu rīcību! ;)
24.04.2013 18:17 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Es arī esmu par par vārda publiskošanu.
24.04.2013 18:25 |

Reitings 360
ne pa tēmu,bet,ja runā par atverskapi.lv,tad caur turieni vēlējos tikt vaļā no dažām drēbēm kas bija pirktas bet neuzvilktas,drēbes bija jaunas,vai max 1 uzvilktas,modīgas....ieliku,ka esmu arī ar mieru samainīties pret kautko līdzvērtīgu,...........bet mani bombardēja pa ēpastu maiņas piedāvājumi,kur meitenes man piedāvāja,netīras,noskrandušas lupatas,kurām pat pretīgi pieskarties būtu,kur nu vēl vilkt mugurā,biju ielikusi īstu ādas jaku un meitene gribēja man to samainīt pret svārkiem,kuri acīm redzami bija pašrocīgi nogriesti īsāki,saskatāmi kafijas traipi...fui...izņēmu ārā drēbes un ieliku atpakaļ skapī....
24.04.2013 18:34 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
TIARA - tas tur ir pilnīgi ''normāli''. Vari arī uzlikt, ka nevēlies mainīties, bet tāpat bombardēs ar grīdas lupatu piedāvājumiem. :D
24.04.2013 18:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits