Elīna - vsp jau ir ļoti sarežģīti pierādīt, ka cilvēkam, jau sākotnēji bija tāds motīvs - nemaksāt.
turklāt, par to zemi droši vien daudz augstāka summa samaksāta. varbūt viņai radās naudas grūtības un tālākais ceļš ir parāda piedziņa.
piedod, bet man tā šķiet, ka tu te nedaudz sajauci. tieši policijas variants varētu būt, ja meitene būtu pārskaitījusi naudu, bet viņai nebūtu atsūtītas kurpes. tad tur gan ir krāpniecība, jo kurpes jau reāli tika piedāvātas. šajā gadījumā meitene var pateikt, ka viņai radās finansiālas problēmas. piemēram, ja tu saņem telefona rēķinu, bet to neapmaksā, tev neiestājas kriminālatbildība. pakalpojumu tu esi saņēmis, bet neesi par to norēķinājies. nosacīto taču par to nedotu :D
turklāt, 70 ls ir pietiekoši maza summa, lai tur ņemtos policija.
varu papildināt, ka es pati strādāju tiesā, un ne jau pirmo dienu, un arī mācos juridiskajā fakultātē.
var jau būt, ka es smagi kļūdas, bet lai pakomentē vairākas juristes šo situāciju.
par tiem veikaliem- bet protams, ka tā vairumā notiek, ka uzreiz samaina. reizēm atliek kaut vai pabaidīt ar bez tabu un viss notiek.