Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Galvassāpes

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Labrīt/labdien!

Jau nedēļu sāp galva, taču pēdējā laikā galvassāpes ir īpaši stipras. Vakar sāpēja tik ļoti, ka nevarēju normāli parunāt. Šodien arī sāp, bet paldies Dievam, ne tik traki. Dienā izdzeru pa 2 ibumetiniem400, taču nepāriet. Pie savas ūber foršās ārstes tikšu tikai 1mdien.. bet ko darīt pa šo laiku? Kā mazināt šīs sāpes? Aprakstīt šīs sajūtas nav iespējams..ir spiediens galvā, durstoša, plēsoša sajūta..kaut kas tāds.
Vai kādai tā ir bijis? Kas tas varētu būt?
18.04.2013 11:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man galvas sāpes ir ikdiena (vismaz reizi nedēļā), un vairs nepalīdz 2 citramoni, dzeru vienu 400 ibumetīnu un citramonu.(ja galīgi nes nost, tad divus 400 ibumetīnus) Saprotu, ka vajadzētu doties uz izmeklējumiem, bet šobrīd nav laiks.
18.04.2013 11:26 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Šobrīd galvassāpes ir arī mana ikdiena, no pārslodzes un stresa. Pazudīs tas man, pazūdīs galvassapes.. nav pirmā reize :D
18.04.2013 11:28 |

Reitings 128
Reģ: 27.02.2013
Man galvassāpes parasti ir pirms MR un pirms laika maiņas.
Šobrīd tas varētu būt no laika maiņas, šonedēļ palika ievērojami siltāks.
18.04.2013 11:30 |

Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
Tas visdrīzākais ir no stresa. ;) Man arī agrāk bija tādas galvassāpes ar kurām mosties un ej gulēt vairākas dienas pēc kārtas, mēdza pazust tikpat strauji kā parādīties.
Varbūt izej ārā ar draudzenēm pastaigāties?
Kad biju pie ģimenes ārstes, viņa man mērīja spiedienu un bija svārstības, manuprāt, nedaudz paaugstināts. Viņa teica, lai samazinu slodzi un visam būtu jānokārtojas, lai ievēroju kārtīgu dienas režīmu, kārtīgi ēdu un tamlīdzīgi. Iedeva nosūtījumu uz asinsanalīzēm, bet uz tām neaizgāju, jo tolaik strādāju+studēju - nebija daudz brīva laika. Kā aizgāju no darba, ar laiku tās sāpes pazuda, tā kā sliecos domāt, ka tas tiešām ir no mūsu pārāk stresainā režīma. :)

p.s. Viņa man izrakstīja arī nomierinošās tabletes, lai vieglāk vakarā aizmigt, bet es viņas nenopirku, tā kā zināju, ka drīz iešu prom no darba un negribēju atkal uzsēsties uz kaļikiem. Tā kā, varbūt nopērc kādu nomierinošo līdzekli no augiem.
18.04.2013 11:45 |

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Te vienā diskusijā bija runa arī par galvassāpēm, un kāda ieteica deniņos un uz sprandas pasmērēt to ziedi "zvaigznīte", tagad laikam viņa saucas Vjetnamas ziede, nu aptiekās ir. man arī vakar sāpēja galva, izdzēru gan arī zāles, bet tad es pasmērēju to ziedi un sāpēs mazinājās. Turpat viņai virsū ir rakstīts ka domāts priekš galvas sāpēm.
18.04.2013 11:49 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Migrēna visticamāk. Bet derētu ar neirologiem izslēgt meningītu vai encefalītu (vīrusu iereosinātāji var neko specifisku nedot, tikai galvassāpes, bet iznākums var būt ļoti smags)
18.04.2013 22:12 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Varbūt ikdienā noslogo sprandu - daudz atrodies ar noliektu galvu uz leju, piemēram, ofisā?
18.04.2013 22:15 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Man galva sāp, kad paaugstinās asinsspiediens. Agrāk bija pazemināts, tagad pēkšņi uzlēcis. Ģimenes ārsts pēdējās vizītes laikā teica, ka būs jāpaseko līdzi. Pēdējā laikā esmu ļoti aizņemta, bet drīzumā domāju apmeklēt ģimenes ārstu, lai viņš papēta situāciju un varbū arī nosaka iemeslu. Nez kāpēc man liekas, ka pie vainas ir izteikti sēdošais darbs, kas man ir pēdējo pusotru gadu. Mugurai arī problēmas, tikai nezinu, vai tas ietekmē spiedienu.
18.04.2013 22:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits