vai berna del?

Reitings 32
Reģ: 29.01.2009
Sveikas.
Itka zinu bet tomer nezinu kas jadar..
Ar draugu esmu kopa nez 4 gadi..ir berns 2.gadi.
Pedeja gada esmu nezelig stresaina,dazreiz sanak uz berna sablaut-bet tad apzinos un atvainojos vinjam ka dariju nepareizi vinsh man samilo..
Kad draugam(janis)ir slikts garigais.tad nu sakas,tad dzirdu cik slikta esmu,slinka nemazgaju traukus maju utt..3x esmu pasutita d'''.esmu bijusi stulbaa govs :D
Visu izgaz uz mani un paiet kada stunda tad visu apgriez otradi un telo ka vis ok.tad zakits kakits..(besi)
Mana gimene vispar ir nulle vinj acis.
Un viena pasakuma vish teic savam draugam ka dzivojam berna del un ka ja aizieshu es nemaceshu izdzivot-ka man bus jaiet bombzot..
Un ja nav TAGAD un TULIT ja ko pasak lai izdar tad pukst un blauj virsu..
Bet tizlakais ir tas ja es atgadinu vinam ko vish man ir teicis-vish melo un saka ko es te gudroju.visu apgriez otradi.cilvekos neviens nepateiks ka mums problemas.es nemilu vinju.dzivojam pilseta.
Tagad vakar man saka ka pa dzivokl i 400ls un man jaiet stradat,kad stradaju,tad ar nav lab-skatas tik mana maka skait stundas vai pareiz izmaksa..bet pirms kaad laika saka ka vish nes majas naud un man jatir un jamazga aiz vinj jo vish grib atpusties.
Ne man nav grut tirit,bet trauki daz stund velak nepalix veci ka nenomazgas..
Sakiet visu ko domajat..
Manas draudzenes saka lai shkiros,jo tads cilvex nemainisies.mamma saka ka taa esot emocionala vardarbiba..es juk prata,dzeru nerv tablet-lai puisitis to nejut.berna klatbutne vish neblauj..
Man bail.ar vien kaju esmu projam..es vnk dzivoju-turu visu sevi..
Saka ka svesh cilveks palidz labak,varbut kadai ir kas lidzig.
[email protected]
17.04.2013 19:43 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Lasīju pilnā nopietnībā līdz izlasīju par stellaglmr peni :D :D :D :D asaras līst un smiešos vēl rītā un parīt točna :D :D :D :D :D

Un beidziet piesieties par akcentu,akcenti ir forši un tie katru padara atšķirīgu,man dikti patīk kurzemnieku dialekts,paldies dievam man ir radi tur,tāpēc dažiem vārdiem pa retam norauju galotnes pati.

magoniit ej prom no ta vīrieša. ;)
18.04.2013 01:53 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ak tu šausmas, es arī nestrādāju (arī mazs bērns mājās), un mājās ir drusku bardaks, pat neierēķinot bērna rotaļlietas, kas ir pa visu istabu. Nu i ko? Tagad tas nozīmē, ka vīrietim ir tiesības mani lamāt un pazemot?

Brauc ar bērnu pie mammas uz vasaru, laiks tagad drīz būs fantastisks. Padzīvojiet pa vasaru tur, un tad domā, ko uz rudeni darīt. Tev vajag distanci no tā "vīrieša", un viņam arī jāpadzīvo bez jums. Lai izdomā, grib viņš ģimeni ar tevi un mazuli, vai negrib.

Mazākās pilsētās ir vieglāk ar bērnudārzu, lētāka īre. Jā, švakāk ar darbiem, bet nu gan jau kaut ko atradīsi. Arī mazs bērns jūt, ka vecāki strīdas. Neļauj tavam bērnam izaugt tādā situācijā, citādi tavam bērnam liksies vēlāk, ka tā ir norma. Ja tā ir meita - viņa atkārtos tavas kļūdas. Tu gribi lai meitai ir tāpat?
18.04.2013 08:11 |

Reitings 3966
magoniit man patīk tavs rakstīšanas stils, tikai tapēc izlasīju visu garo tekstu. Raksti kā sākumā rakstīji :)
18.04.2013 08:58 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Tik daudz grammatikas skolotajas te. Oi neko nevar saprast un bla bla....

Autorei,kad jums visas sis nesasakanas saakas?
Ciena jau no tava viriesa puses ir pilnigi pazudusi. Ja vel uzdrosinas tadu vardus par tevi teikt, tad labak pamet vinu.Varbut tad saks novertet tevi. Bernam noteikti bus daudz labak ar harmoniskun mierigu mamm, neka stresainu.
Ja paliksi pie vina u meginasi kko skaidrot, nekas labs tur nebus. Zinu sitadus pidrikus. Sajutas varonis. |Paradi, ka vari bez vina un loti labi, lai sim kronis nokrit no galvas. veiksmi
18.04.2013 09:05 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Man arii reaali besii sievietes, kas nevar nomazgat traukus un uztureet maaju kaartiibaa, peeee :( Pats aiz sevis visu novaacu un prasu to arii no otra cilveeka.
18.04.2013 09:08 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu bet te jau vini nedzivo 2ata, bet ar bernu. Sada vecuma bernam jabut tadai uzmanibai.
18.04.2013 09:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu tu jau pati teici, ka vinu nemili, tad kapec dzivo kopa? viena nevari atlauties nodrosinat sevi un bernu? ja ta, es nezinu ko isti ieteikt. ja velies saglabt so bezjedzibu, varbut meginiet nebazt viens otram acis savu taisnibu!
18.04.2013 12:27 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
A maņ pateik, kai kūrzemnīki runoj - i Kuldeigā runoj tīši tai, maņ veirs nu turīņis! :D
A as poša nu Latgaļis! Nu i kū tān?

Daudzveideiba tikai boguotynoj latvīšu volūdu! :)
18.04.2013 13:29 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Gramatikai un akcentam vienādības zīmi starpā neliek. Vairāk te piekasās pie gramatikas. Ja ar norautajām galotnēm vēl var kaut ko saprast, tad bez pieturzīmēm viss jāpārlasa 2x. No mana puiša darba vienu meiteni atlaida par to, ka viņa elementāru gramatiku nezināja. :) Bet, nu, jā, es vienkārši esmu no tiem cilvēkiem, kam asiņo acis, lasot tādus tekstus. Ko padarīt? :)
18.04.2013 13:36 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Katram dialektam ir sava gramatika, bet šai gadijumā traucēja garumzīmju neesamība.
18.04.2013 13:38 |

Reitings 3966
cupcake2 Ko padarīt? nesaprotu, kapēc tu te vispār kauto uzrakstīji, autore uzdeva jautājumu, tad arī atbildi, nevis runā ne pa tēmu.
18.04.2013 13:46 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Normāli,ne?
Meitene prasa padomu par attiecībām, bet 5 lapas pilnas ar akcenta un dialekta apdiršanu.
18.04.2013 13:47 |

Reitings 3966
Monro nu nenormāli tas ir :D
18.04.2013 13:49 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Izklausās, ka esi no Ventspils.
Ni Mo Kurzemes lejas galam tas nav tik izteikti, bet augšējais gals runā diezgan interesanti :-)
Traki. Bērnu atņemt gan nevar, ja esi normāla māte. Aizej painteresējies uz attiecīgajām iestādēm kas un kā. Gan jau, ka katrs gadījums tiek risināts savādāk. Ja paliksi ar to teroristu, nojūgsies.
Un ja tev ir kur palikt, tad brauc pie savas ģimenes. Ja nav tālu no pilsētas, tad vari atrast darbiņu un pamazām nostāties uz kājām. Kā tev ar vecākiem? Mamma bērnu nevar pieskatīt kamēr strād'ā (kad sāksi strādāt)?
18.04.2013 14:02 |

Reitings 8272
priekš kam tu vsp dzīvo kopā ar viņu ?ja dēļ bērna, tad bērnam tu radi tikai morālas ciešanas, jo viņš taču tāpat redz, ka viss nav kārtībā. padomā, cik nervozs būs bērns vēlāk, ja tu pēkšņi uz viņu sabļauj, tad atvainojies, tad atkal kkas notiek, pati nelaimīga. bērni taču to jūt. ej prom no viņa. atradīsi citu vīrieti un būsiet kopā laimīgi ar visu bērniņu.
nezinu, manuprāt, nav nekas traks, ka draugs pārbauda, vai tev pareizi izmaksāta alga. es būtu priecīga, ka, ja man būtu stundu darbs vai pēc padarītā, ka kāds to visu kontrolētu.
Otrkārt, daudziem cilvēkiem, arī vīriešiem, tracina trauku kaudzes virtuvē, it sevišķi, ja tu nestrādā. tas ir tikai normāli, ka, ja tu nestrādā, tad vāc māju. piedod, bet manā skatījumā tu vsp neko negribi darīt
18.04.2013 14:14 |

Reitings 32
Pāldies,par dažadiem viedokliem...es visu kartig apdomaj par un pret...ir pagajushas dazas dienas un beidzot sanemos,nu protams bez stridiem jau neaizgaj,bet sakrameju mantas un braucu projam..bern vish panems kad vares,kad vinam bus brivs..bet parsvara dzivos ar man,.. tālak jau redzes kā bus.paeds ,saģērbts un jumts virs galv ir.. jauk Jums ritdien :D
23.04.2013 01:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits