Priekšlaicīgi beidzu !

Reitings 12
Reģ: 17.04.2013
Gribēju uzklausīt ieteikumus manai problēmai ! Vārd sakot pēdējā laikā tik ļoti uzbudinos no draudzenes, ka beidzu jau apmēram 1 minūtē ilgāk nevaru noturēties.

Kad es esmu tuvu meitenei un tūlīt viss sāksies un es ieraugu viņu atkailinātu, man liekās, ka tūlīt aptaisīšos un sašpricēšu viņai virsū, lai arī nekas vēl nav sācies. Protams prezervatīvs ir metams ārā un es skrienu uz vannas istabu noskaloties, uzvelku jaunu prezi un mēs maucam tālāk.

Vidēji seksojam 10 minūtes, bet pašā sākumā es aptaisos tā kā tāds muļķis un ir 23 gadi. Kā ieraugu viņu pliku liekās, ka spiediens uzkāpis tā ka plīsīs olas pušu un jau sāk pamazām viss nākt uz augšu. Un draudzenei tas arī biš zaibaķ jau, un viņa man saka '' ATKAL '' un es visu sašpricēju uzmetu viņai dvieli virsū un man jāskrien mazgāties un mainīt prezis.

Nez kāds kaut ko iesakiet !
17.04.2013 18:14 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kad es esmu tuvu meitenei un tūlīt viss sāksies un es ieraugu viņu atkailinātu, man liekās, ka tūlīt aptaisīšos un sašpricēšu viņai virsū, lai arī nekas vēl nav sācies.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D

Pamēģini pirms tam kulačkovu, varēsi ilgāk noturēties un nebūs
spiediens uzkāpis tā ka plīsīs olas pušu
18.03.2014 08:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tad neizģērbieties!
18.03.2014 10:45 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Kad es esmu tuvu meitenei un tūlīt viss sāksies un es ieraugu viņu atkailinātu, man liekās, ka tūlīt aptaisīšos un sašpricēšu viņai virsū, lai arī nekas vēl nav sācies

un es visu sašpricēju uzmetu viņai dvieli virsū un man jāskrien mazgāties un mainīt prezis.

Pilnīgi šķiet, ka kāds cenšas kaut kādu erotisko stāstu uzrakstīt, cenšoties visu paspilgtināt, tikai kaut kā nesanāca, kgan sanāca gan, ir par ko pasmieties :D

Mēs jau pēc virsraksta sapratām Tavu problēmu, paspilgtinājumus nevajadzēja jau :D

Kā ieraugu viņu pliku liekās, ka spiediens uzkāpis tā ka plīsīs olas pušu un jau sāk pamazām viss nākt uz augšu.

Tu raksti, kad ieraugi viņu pliku, tad sanāk, ka pat tad, kad meitene noģērbjas, lai ietu dušā, Tev jau olas plīst? Tad man interesē, kas notiek, kad pieskaries viņai, sprādziens un olu vairs nav?:D
18.03.2014 11:03 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu ok simts punkti šitas ir trollis :D bet tā pat padomu došu :D

Vienu mirkli puisim bija līdzīga problēma, ne tik traki, bet gana traki. Secinājumi bija tādi ka tas bija no pārstrādāšanās pirmkārt. Organisms noguris, nav spēka savaldīties. Otrkārt tas bija jo nepareizi elpo, ir laikam tās pareizās elpošanas kad jogu taisa, pēc tāda paša principa arī ar seksiņu un priekšspēli nodarbojoties ir jāelpo, tas rada organismam to stabilitāti. Trešlārt ieteiktu pasportot, piemēram skriet, jo tad tā kā ķermenim kā tādam izturība palielinās, arī tur izturība kļūst lielāka.

Bet goda vārds tā elpošana palīdzēja :D Un pēc laika vispār tas jau automātiski iestādas un pat nevajag koncentrēties :D

Vel arī kur lasiju ka ja ātri beidz tad vajag pirmo reizi nosist kulē un pēc tam tikt ķerties pie īstā seksa. Arī tas kā vīrietis masturbē ir svarīgi, piemēram ja vīrietis masturbē tā lai pēc iespējas ātrāk beigtu tad loģiski ka organisms pie tā pieradīs, bet ja tā masturbēšana ir tāda ilgstoša un mainīga tad arī izturība palielinas.

Šo es principā rakstu lai izpalīdzētu tiem kam šādas problēmas varētu būt :D
18.03.2014 11:14 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Biežāk nodarbojaties ar seksu, lai "olas neplīst", kad ieraugi viņu kailu.
Vēl vari viņai orālo sniegt sākumā, lai to procesu paildzinātu vismaz priekš viņas.
18.03.2014 11:17 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kaut kā pretīgi lasīt, kad katrā teikumā vārds "sašpricēt"...
bet jautājums - cik ilgi esat kopā? bieži vien šāda problēma var būt, ja pāris ilgi nav kopā un puisim meitene ārkārtīgi patīk :)
18.03.2014 11:18 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Man pirmais puisis bija tāds fiksais. Ūber ilgi bija 15 min paļurkājās kaut ko un viss. Un neko nevarēja izdarīt, dari ko gribi, kā gribi, lieto kaut kādus draņķus lai ķipa ilgāk var, nekā. Ja būtu kvalitāte tad jau nekā neteiktu, ir reizes kad kādu retāk satiec tad pēc tām 20 min liekā kā stunda pagājusi, visas maliņas sāp un elsas nepāriet 1,5h. Galvenais lai kvalitāte ir. No stundu ilgas ļurkāšnās arī nav pilnīgi nekādas jēgas. Labāk mazāk, bet kad tiešām pēc tam kājas ļimst un galva reibst. Nekā seksa laikā domā - hmm, ko lai rīt velk, viņš drīz beigs, man laikam ēst gribās, drīz pa TV3 filma būs.. :D
21.03.2014 23:15 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
sašpricēšu viņai virsū, lai arī nekas vēl nav sācies. Protams prezervatīvs ir metams ārā

Atklāšu noslēpumu ar uzvilktu prezi nevar apšpricēt meiteni tā kā nedomā muļķības par "špricēšanu" :D

P.S pirms preža uzvilkšanas saspied iekš preža tos krēmus kas paildzina...
25.03.2014 09:48 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
- Dakter, man niez starp kāju pirkstiem.
- Starp kuriem?
- Starp abiem īkšķiem.
25.03.2014 10:02 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
man atkal liekas, ka puisim viss normāli - pirmo reizi beidz ātri, otro - ilgāk!!! Veselīgs čalis - 2 reizes pēc kārtas var - un, cik saprotu - otro reizi sanāk ilgāk - viss normāli! Ja nebūtu otrās reizes - tad vēl varētu domāt, kā ar alpošanu un tā paildzināt....
27.03.2014 19:38 |

Reitings 1
Reģ: 23.09.2024
Tabletes pret ātru ejakulāciju - buyclimaxcontrol.com
23.09.2024 17:31 |

Reitings 18
Reģ: 02.10.2024
dročīt pirms seksa nav vajadzības, vēl jo vairāk tad , ja tās ir pāra attiecības, nevis viena vakara izklaide. Tāds varians derētu ļoti retos gadījumos . Un ātrā beigšana nav atkarīga no partneres pievilcības. Vismaz ne manā pieredzē, un pieredze ir liela ... Vienīgās reizes kad sanācis diezgan ātri beigt - vienaldzība pret partneres labsajūtu , mērķis mazliet nopisties un doties savās gaitās , vai arī, j atiešām nespeciāli.. tad sievietes pārlieka aktivitāte, un neizmantota iespēja sevi nokontrolēt tajos dažos retajos brīžos kad tas ir jāizdara..
Apstākļi var būt dažādākie , ja tas gadās pāris reizes . ja regulāri , tad ir vīriešai kuriem galvā kaut kas nav ok, un ar seksualitāti kaut kas nav ok. Iespējams sekss tiek uztverts pārāk vienkārši ... Un nav bijusi tā reālā iespēja izjust otru seksa laikā . Būt kā vienam veselam . Beigt kopā vai tamlīdzīgas labas lietas . Var jau domāt.. forši papisties ir ja labi stāv , un kādu stundu to veceni var drāzt. Tad ir ideāli . Diez vai tas tā ir . Piesiens var būt 5 min un ideāls .. var būt 24h pa gultu ideāli.. Ir cilvēki kuri ir attiecībās pieredzējuši dažādas lietas, dzīvē.. kad nevar atvērties , vai nu vienkārši tas nav iespējams .
un vispār, sievietēm seksā mēdz būt augstas prasības. Neko , turpini viņu mānīt , ka beidz ātri dēļ viņas seksīguma, un padomā vienkārši kā uzlabot seksa kvalitāti, un no tā kaut ko vairāk iegūt kopā
02.10.2024 18:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits