Ja par zivīm, tad man liekas pats, pats labākais cepeškrāsnī cepta zivs, ne ar ko pildīta, tikai pa virsu pārkaisītām garšvielām un ķiploku, tādejādi nepazūd zivs garša, bet tas protams gaumes jautājums. Svarīgākais ir zivi nepārcept, lai nav sausa, citādi tāda zivs nav ēdama :)
Par jūras produktiem, Tev noteikti ir tagad pieejamas mīdijas labas - es mīdijas cepu ar ķiplokiem, tomātiem un pētersīļiem sviestā (vienīga reize, kad izmantoju sviestu), pievienoju mazliet baltvīnu un pasautēju, kamēr atverās visas mīdijas no čaulām.. tikko verās vaļā, uzreiz jāņem nost, nepārvāri jo arī paliek negaršīgas, ļoti garda un viegla recepte. Ēd kopā ar maizi un pārkaisi ar pētersīļiem. Astoņkājus man patīk marinēt, savukārt kalmāri te ir sarežģīti.. viņus ir jāprot cept tik īsu brīdi, lai viņš nepārvēršas par gumiju. Garnelēm nav ko teikt, te jau daudz ieteikumu :)