Breketes.

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Sveikas!!! :)

Taa, vasaraa liksu breketes. (beidzoot) :D
Skatos internetaa,ka bildees kur uz zobiem jau ir breketes, vinji ir tadi dzeltenigi palikushi,netirigi.
Gribeju pajautaat taam kuram ir bijushas vai ir- Vaii zobi ar breketem var palikt nepatikamaa tonii,par tad ja mazgaa vinus?
17.04.2013 12:39 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
aa un liku stomotologijas institutaa.
17.04.2013 19:36 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Elīza
nu skaties vai tev tas buus izdevigi, jo ta kaa nedzivoju Rīga bet mazakaa pilseta . tad nu arii domaju SAva pilsetinja likt tur ar letak bija nu aptuveni tada cena.. bet ta kaa manai draudzneia lika tur un vinaji jau 4 gadi janesa tad nu ne paldies ,jo dzirdeju ka vinji speciali velkot garuma lai tik naudu noplesot Pati zobarste braucot no liepajas vai kur tur(vardu nesauksu) draudzenei jau tulit bus kā 2 gadi kad nevienas šķirbinjas un visi taisni bet ka nesaka ka njems nost taa nesaka, kā saka skopais maksaa divriez, bet nu tas tik manas domas, sanak jau man dargi ko uz Rīgu braukat pa celju+ pievilksana bet tgd jau nevaru vairs izturet vinjas un gribas nost dabut :O bet vinja nav pirma kurai tik ilgi janesa un NEBIJA jau tie sliktakie zobi.
17.04.2013 19:42 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Man bija gan augšā, gan apakšā, liku Jelgavā. Maksāja abiem žokļiem (dzelzs) + pievilkšanas + platīte ~ 1000 Ls. Es gan vēl katru mēnesi gāju pie higēnista. :)
Bet nu noņēma man breketes, nēsāju plati, zobi sāka bīdīties pēc ~ gada, vēljoprojām nēsāju platīti, jau kādu 3. gadu, jo savādāk nevar. + nesen uzlika vēlreiz apakšējam žoklim breketes, jo nekas nelīdzēja, sāka viss bīdīties atpakaļ... Nu, bet ceru, ka viss drīz beigsies....
17.04.2013 20:02 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Elīze, ļoti iesaku metāla breketes, jo ar tām visātrāk tiksi pie skaistiem zobiem.

Liku viena zoba dēļ ->acu zoba. Vārdu sakot, silti iesaku stomatoloģijas institūtā tikai un vienīgi pie ortodonta Dr. Ābeltiņa, viņš ir vienreizējs! Gada laikā visu iztaisnoja(man arī sakodiens nebija smuks) Tikko decembrī noņēma, tagad skaisti zobi. Bet, ja būtu bijušas metāla breketes, tas process būtu bijis ātrāks. Un es arī liku 18 gados.:) Ja godīgi, arī ar tām keramiskajām (nu baltajām) breketēm nesmaidīju, man likās, ka izskatās drausmīgi. Un viņas bija biezākas un lielākas, tāpēc izskatījās, ka man ir palielināta augšējā lūpa. :D Jebkurā gadījumā, esmu ļoti apmierināta, jo viņš ir vislabākais. Zinu, ka pie sievietes viss process noteikti būtu gājis ilgāk.

Par zobiem, nu dzelteni nepalika, tīrīju kārtīgi.:) Tikai besīgi ēst, jo viss aizķerās, tad jāskrien uz tualeti un jāskatās, vai nekas nav zobos ieķepis (nu parasti nav) kožļājamā gumija, vispār aizmirsti.:D Bet pēc tam visu atlikušo mūžu tev būs skaists smaids, tāpēc ir to vērts paciest to gadiņu, pusotru. :)
17.04.2013 20:10 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Buuuuu nu ja uzlikšana ap 500-700ls un tad tās regulēšanas 2g garumā,tad cipars salasās normāls.
17.04.2013 20:13 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Kopš man breketes, sanāk, ka tīru zobus vēl daudz biežāk kā pirms - gandrīz pēc katras ēdienreizes, ja iespēja. Tāpēc zobi dzelteni tiešām nav. Dzeltenas man paliek gumijas, īpaši no apelsīniem, ko es ēdu tiešām daudz:D
Arī esmu uzlikusi keramiskās breketes, man pusgada laikā nekas nost nav kritis vai lūzis. Satiku draudzeni, kas arī nesen metāliskās uzlikusi, ieraudzīja, kā man keramiskās izskatās un nožēloja, ka arī tās nav likusi:)
17.04.2013 21:07 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
Man pašai divus gadus bija jānēsā breketes un es izvēlējos tās baltās - klasesbiedri nebija pamanījuši, kamēr pati nepateicu, un arī tēvs kādu nedēļu nepamanīja (viņš ļoti skeptiski skatījās uz tām lietām, tādēļ likām tā kā pa kluso...) Nebija nekādu problēmu! :)
Žēl, ka tagad, kā jau pats dakteris brīdināja, tomēr nedaudz zobi pagriezušies vecajā stadijā - minimāli, bet vispār tā notiek. Arī draudzenei nedaudz pamainījās zobu stāvoklis pēc brekešu noņemšanas. Ar to jārēķinās.
17.04.2013 21:09 |

Reitings 43
Reģ: 09.10.2010
Kā ir tām meitenēm, kuras lika SI, vai ir iespēja kaut kā dalīt to maksājumu daļās? Negribas vēl gaidīt, kamēr iekrāšu pilno summu labprāt visu smuki sadalīt.
23.04.2013 22:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits