Elīze, ļoti iesaku metāla breketes, jo ar tām visātrāk tiksi pie skaistiem zobiem.
Liku viena zoba dēļ ->acu zoba. Vārdu sakot, silti iesaku stomatoloģijas institūtā tikai un vienīgi pie ortodonta Dr. Ābeltiņa, viņš ir vienreizējs! Gada laikā visu iztaisnoja(man arī sakodiens nebija smuks) Tikko decembrī noņēma, tagad skaisti zobi. Bet, ja būtu bijušas metāla breketes, tas process būtu bijis ātrāks. Un es arī liku 18 gados.:) Ja godīgi, arī ar tām keramiskajām (nu baltajām) breketēm nesmaidīju, man likās, ka izskatās drausmīgi. Un viņas bija biezākas un lielākas, tāpēc izskatījās, ka man ir palielināta augšējā lūpa. :D Jebkurā gadījumā, esmu ļoti apmierināta, jo viņš ir vislabākais. Zinu, ka pie sievietes viss process noteikti būtu gājis ilgāk.
Par zobiem, nu dzelteni nepalika, tīrīju kārtīgi.:) Tikai besīgi ēst, jo viss aizķerās, tad jāskrien uz tualeti un jāskatās, vai nekas nav zobos ieķepis (nu parasti nav) kožļājamā gumija, vispār aizmirsti.:D Bet pēc tam visu atlikušo mūžu tev būs skaists smaids, tāpēc ir to vērts paciest to gadiņu, pusotru. :)