Tātad - man ir veselības problēmas pa sieviešu līniju. Pareizāk sakot čūla + nesen atklātās šūnas pirmsvēža stadijā.
Taču jautājums būs par, ko citu. Mana mamma nesen mani pārsteidza ar pārmetumu vētru, ka man esot jāmaina ārste, jo viņa strādājot pārāk lēni.
Gribu jautāt, cik tad īsti tas ir normāli? Pirmo reizi gāju novembrī. Izrakstīja zāles, noņēma analīzes. Tad attiecīgi 14 dienas lietoju zāles pluss vēl sagaidot savu rindu, pagāja mēnesis līdz atkal devos pie ārstes. Principā tā arī visu laiku sanāk, ka apmēram mēnesis/trīs nedēļas jāgaida līdz nākamajai vizītei. Taču mamma nesaprot, ka rindas ir rindas un tur neko padarīt nevar, pluss vēl tas laiks, kad jālieto zāles (lietoju jau 4tās, kursa ilgums apmēram divas nedēļas). Tajā laikā, kad tiek lietotas zāles, nedrīkst čūlu apstrādāt. Pēdējās analīzes, kurās arī uzrādījās šīs pirmsvēža šūnas, taisīju martā, rezultāti bija jāgaida divas nedēļas. Tagad man atkal bija analīzes, rezultāti jāgaida nedēļu, vizīte pie ārstes ir nākam piektdien. Mamma uzskata, ka daktere man neko neārstē, tikai velk gumiju. Es viņai saku, ka - ārste nevar zināt, kas jāārstē, ka nezina analīžu rezultātus, un kamēr visa aina nav pilnīgi skaidra arī čūlu viņa neaiztiks.
Gribēju zināt, vai tas patiešām ir normāli, jo ar ārstēšanos man nav bijis saskarsmes, tāpēc nezinu, cik ātri tam vajadzētu notikt. Nedzīvoju Rīgā, ja tas, ko maina.