Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sirds asiņo :(

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Sveikas,
nedomāju ka jebkad piedzīvošu šo murgu ko piedzīvoju tagad :( pirms nedelas bija nopietna saruna ar draugu - esam kopa 5 gadus - ir gājis visādi - gan labi, gan slikti - tas kāpec līdz šim murgam nonācām bija strīdi - no manas puses - neapzināti emociju uzplūsi - pateikti sāpīgi vārdi. Izrunājām šo visu - man likās ka mana dzīve un sirds ir salausta. Puisis pateica ka ir jūtas pret mani un grib mani - bet nezin vai ir pareizi būt kopa :(

Kā lai es sevi savācu un pierādu - ka speju mainīties - kā lai es pierādu ka speju kontrolet savas dusmas emocijas - zinu ka tas viss nav labi - bet tas man nak no audzinasanas - ģimenes - bernibas - sāpigas atmiņas :(

Vai Jums tā ir bijis - ka iestājas šāds posms attiecībās? Ka esat sevi sapurinājušas lai pierādītu otram cik stipri viņu mīlat un ka cīnīsities??
17.04.2013 11:02 |

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Es tomēr tavā tekstā redzu to,ka neesi spējīga mainīties,jo saki,ka tev tas ir no ģimenes, bērnības, sāpīgas atmiņas. Tas agrāk vai vēlāk ik pa laikam nāks no tevis ārā, bieži vien pat to nekontrolējot!
17.04.2013 11:05 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
šī izrunāšanās jau arī ir tas gadījums, kam būtu jāliek sevi savākt rokās. Iesaku turpmāk, ja gribas kaut ko emocionālāku pateikt, paklusēt un sākt kaut ko darīt - kaut vai mazgā grīdas, bet lai novēršas domas. un, iespējams, sapratīsi, ka nekas tik traks jau nav un labi vien ir, ka emocijās atkal nepateici kaut ko ne tā. Kā arī šādos gadījumos vienmēr atceries šo sarunu, mīļotā cilvēka izjūtas un to, ka vari viņu zaudēt. Man šķiet, ka sākumā ir grūti kaut ko noturēt sevī, nebūt tik emocionālai, bet pēc tam tas viss jau notiek pats par sevi
17.04.2013 11:05 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ir bijis, protams. No savas pieredzes varu teikt, ka galvenokārt jākoncentrējas uz sevi, jāstrādā ar sevi. Jo otram, kā rīkoties, norādīt nevar. Tas neko neatrisina.
17.04.2013 11:06 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Vai tev ir regulāras papildus nodarbošanās, kur vari 'izlādēt' sevi fiziski?
Ieteiktu sevi pilnveidot un nodarbināt vairāk, radīt pašai sev patīkamus mirkļus un emocijas, lai patiesi spētu to patīkamo sniegt arī otram.
Man pašai arī pagātnes notikumi min atmiņās uz papēžiem. Ir jāsāk ar sevi..sevis dēļ. Tu savu dzīvi palaidīsi zudumā dzīvojot savā pagātnē.

Lai veicas! :)
17.04.2013 11:09 |

Reitings 300
Jā - ja agrāk pie kādām sarunām es saku strideties - pacelu bals toni - tad tagad tikai runāju mierigi - lai arī kas netika runāts - un lai cin nav sajuta ka gribas raudāt - kliegt - to es paturu sevī. Es gribu cīnīties - pierādīt ka speju būt tāda kādu vins mani iemileja - bez stridiem.... Vai laiks spes vinam pierādīt to - ka šis viss bija vajadzigs - un ka var būt labāk un mes spejam būt laimigi - vai varbut ne :(

Es nekad neesmu jutusies - tik sagrauta :( es nedelu nevaru neko appest - man liekas ka man iekšā ir kamols - ko gribas izvemt.... nezinu..varbut varat ieteikt kādus līdzeklus - šādai situācijai?
17.04.2013 11:11 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Ir bijis.Mazliet saku kontrolet sevi.Bet te daudz deva tas,ka puisis mani pārāk mīl,ali tik viegli padotos.
17.04.2013 11:12 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Izliec enerģiju kaut kur noderīgi - sportā! Aktivitātēs spēsi visu negatīvo izvadīt no sevis! Bet tādās riktīgās, nevis jogā! :D
Nu varbūt, ka joga arī palīdz.
17.04.2013 11:15 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nevienam cilvēkam nav viegli tikt galā ar emocijām, kad gribās spļaut visu ārā. Psihologi teiks ka nav labi turēt iekšā , bet ģimenes dēļ ir vērts to visu noturēt sevī. To var izlikt ārā savādāk.
Citādi dēļ stulbām emocijām var sagraut pus dzīvi. Var iemācīties piekrist otram arī kad pašam liekās 100% taisnība. Jo lielākā daļa strīdu sākās dēļ pēdejiem sīkumiem no kuriem nekas nemainīsies. Un ja dzīvo kopā tad pusi no sava EGO jāgriež nost.
17.04.2013 11:21 |

Reitings 300
Es tagad sāku skriet - lai gan likas ka nav speja - ka nevaru - es skreju - un likas pec tam ka ir vieglāk.....liekas ka skrienot es izskrienu daļu savas sāpes....pirms tam varbūt tiešām man nebija kur izlikt enerģiju tādel biju kašķīga attiecībās - jo vajadzeja izladeties :(
17.04.2013 11:22 |

10 gadi
Reitings 131
Reģ: 06.10.2012
Ta notiek ar visiem..es sakuma sev ari solijos,ka vienmer var visu atrisinat un nestridities..
Lidz pati pieradiju pretejo..
Godigi - man lidziga situacija tikai abi esam vienadi ar emocijam.
Iestajies atsalums attiecibas bet abi gribam but kopa.nesaprotu ko lai dara sadas situacijas un vai vispar tā var nosolities mainities ?
Bet ja..jo vairak nodarbina pratu ar citam aktivitatiem..jo lielaks pozitivisms pasai :)
17.04.2013 11:23 |

Reitings 300
ar mani ir ta - ka kamer nenotika viss šis - likās ka manas acis bija aizmiglotas - ka es neko neredzeju/ nedzirdēju - bet kad es uz savas ādas izbaudīju visu šo - likās ka daļa manis nomirst - bet dala piedzimst no jauna - ar citu skatījumu uz dzivi..

Viss vairāk mani sāpina - tas - ka aizejot mājās no darba - viņs mani sagaida - samilo - sabuco - liek man justies tiesam laimigai - bet man ir bail - ka es tam tik loti lausos - un tas mani loti sapinas - jo vinam ir vajadzigs laiks - un lai gan jutas ir - bet vins vel nevar pateikt skaidri - vai ir jamegina :( tas man nogalina un sagrauj emocionali
17.04.2013 11:27 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tev nevis jāpierāda puisim, ka tu vari mainīties, bet pašai reāli jāmainās. jo savādāk sanāks tā, ka tu cietīsies (nevis strādāsi ar savu problēmu), bet ar laiku tā tava ciešanās atnāks atpakaļ ar uzviju. vienā brīdī tev tāpat pār lūpām birs pārmetumu virkne.
nu ko lai saka, es arī gadus 5 atpakaļ varēju uztaisīt milzīgu skandālu par vsp neko. pat par lietām, par kurām pati esmu aizsākusi runāt. tiek uztverts tālāk viens vārds un savās fantāzijās tā doma vsp tiek pārfrāzēta savādāk, un aiziet vētra var sākties. kad toreiz ar to puisi izšķīrāmies, es tā arī neko līdz galam nebiju sapratusi. es tikai sapratu, ka tā nevar darīt, bet darīju pēc kāda laika atkal. mēs sagājām kopā - šķirāmies. un tā neskaitāmas reizes. līdz pienāca pēdējā reize, kad viņš pateica- viss. nu es jau protams ar savu lielo ego biju sadomājusies, ka esmu nez kāda princese stikla kalnā, ka viņš bez manis nevarēs, ka viņam vsp citu attiecību nebūs, jo viņš cieš tāpat kā es. nu vārdu sakot es ilgi tā sevi mocīju, līdz sapratu, ka tomēr nekādu attiecību mums nebūs. ka velti es mēnešiem gaidu sms vai zvanu. kad es sapratu, ka viss ir beidzies un sāku to pieņemt, es sāku mainīt arī sevi. sāku domāt par to, kā sevi savaldīt un nekļūt neciešamai. tā kā meitenes, ja jums ir ļoti svarīgas attiecības un ja apzinaties, ka pārvarā visās problēmās ir vainīgas jūsu histērijas, nu strādājat ar sevi, lai nav tik traki jācieš. jo vēlāk ar zaudējumu būs grūti samierināties
17.04.2013 12:19 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
vnk atslaabsti un ciinies...miilaa un karaa visi ierochi deriigi. vismaz zinaasi, ka esi to dariijusi, lai pec tam nebuutu jaanozheelo.
17.04.2013 15:04 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
vislielaakaas saapes sagaadaa tas, ka esi no kaada emocionaali atkariigs. lai vai kaa, juus esat katrs pats par sevi personiibas un ja nebuus lemts iet to celju kopaa, tad to ari jarespektee.
17.04.2013 15:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)