Kāzu kleitas šūšana - neiespējami?

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Sveikas! 31.augustā man ir kāzas. Bija doma par kleitas pirkšanu/īrēšanu, bet sapratu, ka piedāvātie varianti nepatīk. Tad nolēmu šūt, bet atkal baigā klapata. Esmu stāvoklī ar lielu vēderu, mazā dzims maija beigās/jūnija sākumā. Tātad kamēr vēl vēders savilksies, tad šūt varu ātrākais jūlijā, respektīvi, paliek vairāk kā mēnesis, gandrīz 2. Ja eju jau ar gatavu modeli, ko vēlos un audumu, tad pastāv iespēja, ka uzšūs tik īsā laikā?
17.04.2013 10:14 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Man vēders savilkās ātri,pēc dzemdībām ļooooti nokritos svarā,uzreiz gandrīz. Un 48 kg palika kā mans standarta svars.
Bet grūnieču jostu,ko izmanto gr laikā,pēc tam var izmantot,kā savelkošo jostu. Likt uzreiz pēc dzemdībām,jau slimnīcā un staigāt visu laiku(ja tas tik ļoti satrauc)
Bet par cik Tavs svars ir ok, tad jebkurā gadījumā Tavs vēders Tev pa priekšu neies,max,kas no viņa būs,būš maza riepiņa.
17.04.2013 10:48 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Nu es ar neieteiktu tik drīz pēc dzemdībām ģērbt modeles figūras kleitu. Izvēlies labāk kādu grieķu stila kleitu ar augsto vidukli. Nevar zināt, kā būs pēc dzemdībām, tāpēc nav ko lieki sevi kompleksos iedzīt, ka pēkšņi neizskatīsies tik labi, kā plānots.
17.04.2013 10:49 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
P.s. Par piena tecēšanu..jā,nu to tiešām apdomā. Piemeklē piemēŗotu augšdaļas materiāla risinājumu,lai,pat ja tek kaut kas,lai nekas nevar izsūkties cauri. (un,ja Tev būs piens,tad noteikti,ka tecēs.Tātad arī vieta krūšu ieliktņiem jāparedz)
17.04.2013 10:51 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Grūtniecības laikā pieņēmos svarā par 13kg. 5 dienas pēc dzemdībām ielīdu atpakaļ savās vecajās džinsās. Tas, kā tev savilksies vēders, ir ļoti atkarīgs no ģenētikas. Pēc dzemdībām centies pēc iespējas vairāk gulēt uz vēdera. Ja ārsts atļaus, taisi presītes pēc iespējas ātrāk. Pati neesmu mēģinājusi, bet esmu dzirdējusi, ka regulāri masējot un rīvējot vēderu, tas ātrāk var savilkties.
Par kleitu - domāju apspīlēts viduklis vēl nav tas trakākais, jo eksistē arī dažādi korekcijas līdzekļi, piemēram, korsetes vai speciālās pēc grūtniecības biksītes ar augsto jostu. Labāk piedomā par krūšu zonu, tā var radīt problēmas. Tu nevari zināt, kāda izmēra krūtis tev būs pēc dzemdībām + vēl tekošais piens.
17.04.2013 10:58 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Krutīm tak uz krūšu galiem var uzlikt silikona uzgalīšus priekšā, tad nepaliks uz kleitas pleķi.
Es jau domāju, ka 2 mēnešus pēc dzemdībām visam vajadzētu savilkties, varbūt jāpērk jau gatava kleita? un ar to šņorējamo aizmuguri, nevis rāvējslēdzēju vai podziņām?
17.04.2013 11:06 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
Ja nemaldos, tad grūtniecības laikā pieņēmos svarā par 13kg. Piedzima mazais un man palika tikai āda, kas nesmuki nokarājās. Vispār dzemdību namā jutos pavisam dīvaini, jo to vēl nesavilkušos ādu zem apģērba nevarēja manīt, toties citas mammas, kas tikko bija dzemdējušas un staigāja pa dzemdību namu, vēl izskatījās diezgan lielas, man bija sajūta, ka tur neiederos :D
Neteikšu, ka tā āda baigi ātri savilkās, bet zem drēbēm to nemaz nevarēja redzēt, turklāt, ja ir tāds pasākums kā kāzas, var tak izmantot kaut ko līdzīgu korsetei vai kādu koriģējošo apakšveļu.
Cik es uz sevis redzēju, tad visvairāk svara uzēdu tieši pēdējos grūtniecības mēnešos, tieši tad arī palika resnākas ciskas, rokas un seja. Tā kā, manuprāt, pašlaik ir grūti prognozēt kā būs tieši tev pēc pāris mēnešiem.
Šujot kleitu, tev noteikti jāņem vērā, ka krūtis būs lielākas izmēra ziņā, plus vēl iespējamas piena noplūdes...
17.04.2013 11:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits