Ceru, ka kāda man varēs kaut ko ieteikt
Lieta tāda, ka pirms pusotra gada iepazinos ar puisi... Satikāmies Rīgā- tusiņā, viņš ir latvietis, bet dzīvo UK jau kādus 15 gadus, un tad nu samīlējos līdz ausīm...
Pusgadu pēc iepazīšanās, pabeidzu vidusskolu un aizbraucu pie viņa uz Angliju dzīvot, super pirmo pusgadu viss super... Braucām uz LV pa laikam, sapazinās ar manu ģimeni..Es sapazinos ar viņa ģimeni..
Tagad jau ir pagājis vairāk kā gads un vēl joprojām esmu te.. Bet tā gribās kaut ko mainīt savā dzīvē.... Mēs tik bieži strīdamies, es raudu bieži, man gribās palikt šeit, jo tik ļoti viņu mīlu, bet no otras puses gribās mājās braukt, ehhhh pat nezinu ko darīt, man ir labi atalgots darbs šeit, bet zinu ka negribu šeit palikt, gribu turpināt mācības LV jo gribu iegūt augstāko izglītību :( Esmu šeit tikai dēļ viņa... Un tas ir tik skumji dažreiz... Ļoti viņu mīlu.... Mēs esam pavadījuši principā katru dienu kopā, no tā brīža, kad es atbraucu uz Angliju, varbūt tādēļ tik ļoti esmu pieradusi..Man šeit nav arī draugu, tikai viena draudzene ar kuru arī reti tiekos...
Varat sniegt kādu padomu... lūdzu...