Esmu izmisumā- man vajag padomu..

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Ceru, ka kāda man varēs kaut ko ieteikt

Lieta tāda, ka pirms pusotra gada iepazinos ar puisi... Satikāmies Rīgā- tusiņā, viņš ir latvietis, bet dzīvo UK jau kādus 15 gadus, un tad nu samīlējos līdz ausīm...

Pusgadu pēc iepazīšanās, pabeidzu vidusskolu un aizbraucu pie viņa uz Angliju dzīvot, super pirmo pusgadu viss super... Braucām uz LV pa laikam, sapazinās ar manu ģimeni..Es sapazinos ar viņa ģimeni..
Tagad jau ir pagājis vairāk kā gads un vēl joprojām esmu te.. Bet tā gribās kaut ko mainīt savā dzīvē.... Mēs tik bieži strīdamies, es raudu bieži, man gribās palikt šeit, jo tik ļoti viņu mīlu, bet no otras puses gribās mājās braukt, ehhhh pat nezinu ko darīt, man ir labi atalgots darbs šeit, bet zinu ka negribu šeit palikt, gribu turpināt mācības LV jo gribu iegūt augstāko izglītību :( Esmu šeit tikai dēļ viņa... Un tas ir tik skumji dažreiz... Ļoti viņu mīlu.... Mēs esam pavadījuši principā katru dienu kopā, no tā brīža, kad es atbraucu uz Angliju, varbūt tādēļ tik ļoti esmu pieradusi..Man šeit nav arī draugu, tikai viena draudzene ar kuru arī reti tiekos...

Varat sniegt kādu padomu... lūdzu...
17.04.2013 03:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc tu tik bieži raudi? tas ir dēļ strīdiem jūsu starpā vai tev ir vnk emocionāla rakstur problēmas?

Augstāko izglītību, turklāt daudz labāku var iegūt arī ārzemēs.

Ja tu gribi uz Latviju, vnk atbrauc viena ciemos uz Latviju pie draugiem, radiem. Saproti, ka attiecības nav viens vienīgs rožu dārzs. tavā situācijā es vsp problēmu neredzu, kā saskatu tevī tikai izlutinātu meiteni, kura nav gatava kopdzīvei. protams, ir grūti tālumā no draugiem, bet esot attiecībās tomēr jebkurā gadījumā tu nepavadīsi cauras dienas un tev būs jābūt kopā vairāk ar ģimeni. ir cilvēki, kuriem ir ļoti smagi ārzemēs, jo nespēj pielāgoties videi.
18.04.2013 16:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mani mazliet izbriina tas,kaa striidi ,taa puisis suuta tevi maajaas.Vai tev kaadreiz nav ienaacis praataa,ka taa lielaa miilestiiba ir tikai no tavas puses?Lai kaa arii nebuutu,vins gribeetu ,lai tu mainies...ja gribi palikt kopaa ,tad laikam vajadzeetu meeginaat mazliet pielaagoties!
Kristai daudz taisniibas.
18.04.2013 16:42 |

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Sany- uz Latviju braucam bieži, kopdzīvei esmu gatava, jo ļoti patīk šī patstāvība un dzīvot ar šo cilvēku, nav galīgi tā kā tu saki, vienkārši nespēju izturēt mūsu strīdus, tādēļ arī raudu, var jau būt man ir emocionāla rakstura problēmas :D sevis žēl vienkārši dažreiz..

Emmanuelle- nē mīlestība nav tikai no manas puses, viņš saka, ka grib ar mani dzīvot kopā, ļoti mani mīl, negrib arī pazaudēt, tikai problēma tā, ka man liekas ka dažreiz es esmu tikai tā kura mēģina pielāgoties viņam, bet viņš var teikt visu ko vēlas un viss būs kārtībā

tā lūk
18.04.2013 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)