Sveikas meitenes! Pat ielogojos, lai padalītos ar savu jaunatradumu - chea seeds. kādas 2 nedēļas mērķtiecīgi dzīvojos pa you tube, mēģināju visādus deox, bio drain(dabūju tādu aizcietējumu, ka nu tikai), olīveļļu kaudzēm - dzēru no pudeles(man patīk taukains ēdiens),linsēklu eļļu, plūmes, ābolus... bet tā, lai man kas regulāri palīdzētu... nu nē.... vēders vienmēr kā bumba, mugura sāpēja dēļ vēdera, kā izrādās... Un, lai no rīta viss izietu, man vajadzja tā ļoti pieēsties, tad kafiju ar šokolādi labā daudzumā, un tikai tad kkas sāka burkšēt un kust;et uz priekšu.... pēc tam tāda nepatīkama, sāpīga sajūta bija vēderā, bet neko darīt... tas bija vienīgais, kā organizēt šitos procesus.
Bet taga, es uztaisīju experimentu - pirmkārt es pievērsos asinsgrupas diētai, man ir Otā, izgriezu kviešus un piena produktus, nu diezgan apzinīgi pieturos pie norādēm, jo sapratu, ka piena produkti man patiešām štopē ciet. Es zinu, ka ir cilvēki, kam kā reizi otrādāk, bet redz, vajag jau laikam izpētīt savu ķermeni par 100%, lai zinātu, kā vispriecīgāk dzīvot uz šīs baltās pasaules ;)
Nu lūk, izgriezu šitos + pieliku chia seeds un efekts ir PERFEKTS, meitenes, man vairs nesāp mugura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! šķiet tā sāpēja tieši dēļ regulāra aizcietējuma!!!!!
Tātad katru vakaru paņemu tējkarotīti chia sēklas un sagraužu, var šķīdināt ūdenī(pameklējiet internetā, kā labāk patīk ;)), bet es to tējkaroti mutē, pagraužu un pa virsu savu vakara tēju ar medu un hops no rīta ka rpeiks :D
smaids pa visu seju un diena var iet savu gaitu!!!!!!!
Nu, ceru, ka noderēja :D
Lai jums visām veicas atrast savu ideālo variantu!!!!!
p.s. ceru, ka var izsekot manam emocionālajam plūdumam :D
Skauju!