Hei, esmu back :)
Tātad aizbraucu 5dien apsveikt viņu dzimenē. Pa ceļam vēl redz vajadzeja savākt viņas draudzenes, kas pašas nevar nonākt galamērķī. Nu neko uz benzīnu normāli zaudējumi, jo princeses vēl bija jāvadā pa visādiem mistiskiem veikaliem utt. Tad pa vidu tam, mašīnā meičas jau sāka dzert. Nu neko, nācās paciest bļaujošas skuķes un slēgāt viņu mīļākās dziesmas- katra nākamā dziesma tā teikt bija viņu mīļakā :D bet ne par to ir stāsts.
Nonācām mērķi, apsveicu jubilāri. Eh, bija pacentusies ar drēbju izveli- melna kokteiļkleitiņa-rrr :) Bet nu tie mati- uztaisiijusi bija lokas- dāmas, nu nepatīk mums jūsu lokas! Dāvana viņai patika- vai vismaz labi notēloja.
Sākumā tur bija viņas vecāki , paspēju ar savu runas mākslu viņus apburt, plus vienīgais no džekiem palīdzeju visādos darbiņos. Druškas jau pašā sākumā nemāceja uzvesties - jau bija normālā ķīselī :D Džeku daudz nebija, kopā ar mani vēl 3, bet nu nekādi konkurenti :D Turklāt meitenei uzdāvināja dāvanu no visiem trijiem - lielu rozā lāci. Man nāca smiekli. Vēl lielāki nāktu, ja kāda ar tādiem gribētu būt kopā :D :D :D Zinu, zinu, tikai ne cosmietes, jo jūs zinat mantai vērtību ;)
Mana dūdiņa arī sāka cilāt vienu šampīsglāzi pēc otras, es viņai sēdēju blakus un lēju, lēju :D Pats arī jau normālā vafelē biju. Sākām dejot, gājām pīpēt, nu loģiski sāku uzmākties :D Sākām skūpstīties, bet pēc tam šī sāka bremzēt, jo negribot draugu priekšā, ka visi redz un zin, par to savu draugu sāka batonus bāzt ausīs. neko pirmajā dienā tik vien, kā skūpsti un maigošanās ik pa laikam to virtuvē, to laukā.
6dienas rītā abi aizmigām manā mašīnā, pamodāmies un šī sāka bimbāt, ka tas nebija pareizi utt., es tajā brīdī viņai vienkārši peni gribēju mutē ielikt, lai aizverās un dara ko lietderīgaku.
Nu neko beigās, tāpat visi padomāja, ka mums viss notika. Es aizbraucu uz vietejo veikaliņu, nopirku labi daudz alko- jo viņai un kā izrādās nevienam no tiem čalīšiem naudas nebija. Tad nu es viens uzsaucu, jo arī gribējās piekosties. Sākām visi dzert. Dažas čikses uz vakaru devās prom, divas palika gulēt augšstāvā. Tiem dzekiem vispār pierē gribējās ieraut, jo tie vispār normali iekārtojās uz man rēķina ar to dzeršanu. Nu sāku līst pie savas pupiņas. Šī jau vieglāka kļuva, vismaz nebimbāja :D Sākām skūpstīties, es šai saku, ejam uz istabu, viņa sāka lauzties - grrrrr..
Tad mana sirds neizturēja- pateicu, ka nah, ka es visu laiku cenšos, viņa neko, ka lai tadf arī iet pie sava ārzemnieka un lai pēc tam negaudo, ka viņš pret viņu slikti izturās. Aizgāju uz to istabu padomāt. Un kas ti būtu domājis, brīdī, kad kļuvu ļauns, viņas attieksme mainījās- atnāca palūgt piedošanu un sākām normāli bakstīties. Vakardien vakarā tikai atbraucu dovoļnijs, tikai tagad ir normāla poha un naudas nav par ko samaksāt dzīvokli, jo kā idiots visu notriecu. :(
Pēc visa cik sapratu viņa domā runāt ar savu džeku, jo kāds jau paspēja viņam visu atstāstīt :D Viņa jau man šorīt 3 x zvanījas, bet es nezinu vai gribu kko tik nopeitnu ar viņu, drīzāk gribu, lai vienkārši esam kā draugi with benefits. Kaut kā man viņu pagaidām redzēt negribās, bet būs jau jāatbild, turklāt mana pase pie viņas palika :D