Ai, cik žēl, ka foto nemāku ievietot.
Man topā ir košas krāsas šajā pavasarī- šodien iegādājos spilgti dzeltenas balerīnas, rozā ofisa pieguļošu kleitu, sudraba apkaklīti pieliekamo un spilgti oranžus ofisa stila svārkus:) Esmu sajūsmā-nevaru sagaidīt, kad visu varēšu uzvilkt:D
Beidzot 6dien iegādājos pavasara metelīti aveņsarkanā krāsā ar bat sleeve piedurknēm. Dikti smuks. Pasūtīju arī dzelteno žaketīti, bet ir nojausma, ka nederēs. Pārējais +/- ir, vienīgais, ja pirkšu drēbes, tad košākās krāsās.
Un melnā ādas jaka, kuru es beidzot izvilkšu no ziemas miega un rīt jutīšos kā pavasarī!!!
Un melnie, īsi zābaki, kas gan vairāk līdzinās svarīgām kurpēm :D
Lai kontrastētu ar spilgtajām un pasteļkrāsās ģerbtajām meitenēm!
Pilnīgi piekrītu. Piemēram, manām draudzenēm ir tikai krāsaini pavasara mēteļi. Vienai oranžs,otrai rozāts, citai zils, sarkans, bet es vienīgā starp košajām esmu melna :D
Dilva, paldies, noteikti ievērtēšu Seppala klāstu. :)
Man vēl pēdējais savtīgais nolūks šajā diskusijā. :D
Kur lai es atrodu šādas rokassprādzes? Tādas elegantas, lakoniskas kā bildēs?
Cheryl ebay esmu redzējusi līdzīgu, kā tavu pēdējo ielikto. Pati esmu kritusi šogad uz rokassprādzēm un jau kādas 10 pasūtījusi :D Paskaties ebay pēc enamel bracelet
Esmu iistaa rokaspulkstenja mekleejumos. Gribu taadu, kas ir uudensizturiigs, jo vienmeer aizmirstu nonjemt no rokas, bet lai neizskatiitos taa, it kaa buutu to pulksteni atnjeemusi kaadam 10 gadiigam puikam un harley davidson vintage jaku.