Kopā esam piecus gadus, agrāk mums bija lielisks sekss, regulārs un kvalitatīvs, pēdējo gadu tas kļuvis retāks (labi, ja četras reizes mēnesī) un kopumā sliktāks - man ir garlaicīgi, es vienīgā ierosinu kaut ko jaunu, ja neko neierosinu, tad seksa scenārijs man jau ir zināms no galvas, es zinu, ko viņš darīs, kur liks savu roku, kā reaģēs uz manām kustībām, kopumā ir arī sajūta, ka viņš ir kļuvis par egoistu - vairs nevēlas censties un pilnveidoties, šķiet, ka mana labsajūta un orgasms ir pabīdījušies kaut kur aizmugurējā plānā. Man tas viss ir kā slēgtais logs - slikts sekss noved pie aizvien mazākas vēlēšanās nodarboties ar to, jo mazāk nodarbojos, un jo mazāk gribas. Pēdējos mēnešus situācija ir katastrofāla, esmu pārvērtusies par kašķīgu, neapmierinātu raganu. Iepriekš likās, ka varbūt tas normalizēsies pats no sevis, bet pēdējais mēnesis ir šausmīgi smags, es visu laiku ceļu kašķus, liekas, ka uzsprāgšu no dusmām, neapmierinātības. Savā dzīvē es gribu vētrainu, kaislīgu seksu, kas norauj nost jumtu, diemžēl reālā situācija ir tāla no tā.
Vai kādai ir bijis tā, ka ilgstošās attiecībās sekss pasliktinās, kā jūs to risinājāt?
Lieliski saprotu, ka vajag izrunāties, bet mani satrauc tas, ka šī saruna var aizvainot viņa vīrišķo pusi, un tad es galīgi nezināšu, kā rīkoties, no otras puses mana pieaugošā neapmierinātība grauj mūsu attiecības.
Esmu skatījusies dažādus guide for better sex, daudz ko no tā pamēģinājusi mūsu gultā, bija forši, ienesa jaunas vēsmas un īslaicīgus uzlabojumus, bet tagad man ir apnicis cīnīties un censties vienai. Vēl sliktāku šo situāciju padara tas, ka tā kā mums tuvojas kāzas, es uz to visu skatos ilgtermiņā un, ja nekas neuzlabosies, es nopietni apsveru domu par to, ka kāzas vajadzētu atcelt. Nekad nebūtu domājusi, ka tik primitīva vēlme pēc laba seksa varētu sākt graut jūtas pret visādi citādi lielisko un ideālo vīrieti, ar kuru citās dzīves plāksnēs ir lieliska saskaņa.
Lūdzu, padalieties ieteikumos un pieredzē, kā jums izdevies uzlabot seksu ilgstošās attiecībās, kā uzsākt sarunu ar partneri, lai viņu neaizvainotu.