Šī noteikti būs šodienas aizraujošākā diksusija :D
Es skatījos dokumentālu filmu par to, kā UK divi geji bija adoptējuši bērnus, viņi izauga par parastiem, mums ierasstiem heteroseksuāliem ļaudīm. Nezinu, kas pasaulē ir pareizi, nepareizi, nav jau tādu pētījumu, bet zinu tikai to, ka bērni, kas uzaug bērnu namā nav psihiski veseli vairumā gadījumu, tad man šķiet, labāk, lai aug mīlošā ģimenē, kaut arī viendzimumu. Skaidri zināma daudzu latviešu un, ne tikai, attieksme pret šo visu - tas ir pretīgi, izvirtīgi, grēks, viņi sāv pie bērnudārziem un vanģo manus bērnus u.c. Jā.. nu tā nav. Ja godīgi, paši geji nemaz tā neraujās uz tiem bērniem.
Par laulību - tas man vispār šķiet, kāpēc ne?! Dievs taču radīja arī gejus, transvestītus, transeksuāļus u.c. Tas tiem bībeles argumentētājiem. Man no visas sirds šķiet, ka katrs var precēties kaut ar savu suni, ja tā vēlās, nu kāda tam nozīmē? Pasaule ir plaša un pasaulē ir absolūti viss, nav robežu. Man šķiet, ka tas noraidījums ir vairāk aiz nezināšanas, bailēm - cilvēkam laikam zemapziņā ir tā progrmamma, sargāt savu sugu, atgrūst visu nepazīstamo. Par AIDS un šāda veida slimībām, arī jau sen apgāzts fakts, homoseksuāli cilvēki jau sen nav lielāki nēsātāji, bet gan mēs, heterosekuālie. Vispār ļoti diskutabla tēma. Lai vai kā, tāpat kā ar ikvienu viedokli, tie ir miljons un viens. Svarīgākais, dzīvojot uz šīs pasaules, censties būt tolerantam, neaizvainot nevienu ar neapdomātiem izteikumiem un vērtēt pēc plašākiem kritērijiem kā seksuālā dziņa. Kā jau biju minējusi citā diskusijā, kad heteroseksuāļi piekopj anālo seksu, tad tas ir ok, kad to dara geji, tas ir izvirtīgi. Kopā sanāk nekas vairāk kā divkosība.
Un, protams, rezumē, galvenais, lai nav daudz jālauza galva par citiem, bet var dzīvot un veidot savu dzīvi laimīgu, kaut kā jau visiem ir jāsadzīvo uz vienas planētas. :)