šodien devāmies atpūsties uz Līvu akvaparku, bet beigās viss izvērtās diez gan nelāgi - melnajā trubā "apmetām saulīti", izkritām no pūšļa/peldriņķa (vai kā nu viņu sauc), smagi sasitu galvu un kāju. Visu dienu sāp galva, gan "iekšēji", gan "ārēji" - pieskaroties sasistajai vietai. Uz kājas zilumi, kas arī liecina, ka kritiens bija diez gan nopietns.
Dažbrīd tā kā spēcīgi "iedur" galvā - uz 1-2 minūtēm ļoti sāp, un tad atkal nedaudz pierimst. Man nekad nav bijis smadzeņu satricinājums, tādēļ nezinu, kā tas izpaužas. Palasīju googlē simptomus, bet nav man ne slikta dūša, ne vemšana, ne atmiņas zudumi vai līdzsvara traucējumi..
Darbā šobrīd saspringts laiks un īsti nevaru atļauties gulēt mājas, ja tās ir tikai galvas sāpes.
Varētu rīt aiziet pie ārsta - bet, pie kāda ārsta jāiet šādos gadījumos? Vai dežūrārsts varēs kaut ko darīt lietas labā (ģimenes ārsts man rīt nav pieejams), vai arī jāiet uz kādu traumpunktu?
Varbūt kādai ir bijis smadzeņu satricinājums, par ko liecina tikai nepārejošas galvas sāpes?