Apsveicu
visdrīzākais izdzēsi liesmiņu

vienīgais ir kārtīgi izrunāties un saprast vai vīrietis vispār kaut ko jūt pret tevi, jo tāda rīcība, kā aprakstīji diezgan "kastrē". Jo attiecībās ir jādomā vienam par otru un tā viena sms taču nav daudz..(jo vairāk slēp un ignorē, jo trakāk paliek) Tā pat nav greizsirdība, bet vienkārša vienaldzība pret otru, kas grauž un sāp.
Ar bija dzīvē viens gadījums, kurā sievietei bija svarīga tā brīvība, protams, ne tik daudz tā greizsirdība, tajā visā spēlē lomu, bet gan vienaldzība no otras puses. Es piemēram zinu, ka ja esmu attiecībās atbildēšu pat 3am kaut tikai tādēļ, ka man rūp kā meitene jūtas, bet ja tev rūp tikai tas, kā tu jūties - tad šādas situācijas ir likumsakarīgas
Man tās "nenoteiktās" attiecības tā arī beidzās īsti nesākoties, jo vienā reizē sarunājām satikties vienā pasākuma, protams telefonu necēla, es biju beztam aizgājis apslimis uz turieni un kā muļķis skraidīju meklēju viņu. Beidzās viss ar to, ka iepazinos tajā vakarā ar citu meiteni. nākamajā dienā pateicu - atvaino vairs nē. Un sāku tikties ar to meiteni ar kuru iepazinos tajā vakarā.. (protams nožēloju, ka mums nekas neizveidojās, bet tas nebija iespējams, ja pie tā strādā tikai viens)