Man ir kada diezgan sasapejusi problema. Man ir puisis, tagad jau neesmu diezko parliecinata par to vai vins patiesaam man ir. Esam kopaa gandriiz gadu. No sakuma viss bija lieliski, vins bij rupigs, uzmanigs. Viss bij super. Vienigais, kas mani neapmierinaja bija vinja traka greizsirdiba.
Es jau ar nebiju pilniba bez vainas: Devos biezi pa brivdienam atpusties ar draudzenem. Un, kad biju kkur, tad vnk neatbildeju vinam taa kaa vins veeleejaas.Speciali nee, tik vnk nevelejos, lai man trauce. Un, tad nepadomaju cik loti vinu sapinu. Tad notika kkas, kad peksni viss mainijas.Domaju, ka tas notika peec tam, kad saaku mainities. Agrak man gandrizvai pirmaja vietaa bij 5dienas un 6dienas vakari klubaa. Vins saka but vees pret mani un darit tapat kaa es agraak. Man skiet, ka vins to dara, jo velas atriebties, jo bij teicis, ka atriebsoties. Veletos kaut butu taa, jo tad man butu ceriba, ka viss buus kartiba mums.
Varbuut varat ko ieteikt:) Ciesu tagad. Sodien vinam jabut majas, bet diezko cerigi neizskatas. Vakardien aizbrauca itkaa pie mammas, bet neiegaja draugiem.lv ka bij teicis. Tagad vinjam izslegts tel.Veel piebildisu, ka vins strada arzemes un mees tiekamies ik peec divaam nedeeljaam.
Sorry, ka bez garumzimem:)