Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sapņi

 
Reitings 4
Reģ: 03.01.2013
jau aptuveni 3 mēnešus, praktiski katru nakti sapņoju par to, kā mans tagadējais draugs mani pamet. un es nespēju saprast, kāpēc kaut kas tāds man ir jāsapņo, jo tā sajūta no rīta pamostoties ir neiedomājami briesmīga.
katru reizi sapnī viņš iet ar tādu viltīgu smaidu, tad atklājās, ka viņš man melo, tad paradās kādas vēl 2 meitenes, un tad protams, gala iznākums - krāpj un pamet.
es nezinu,varbūt to ir atstājis iespaids no pagājušā gada, kad pusgadu vienkārši dzīvojām nenormāli briesmīgi, viss likās vienā lielā dir*ā (atvainojos), jo tajā pat laikā viņam patika citas un es par to, protams, nezināju.

man, godīgi sakot, no tiem sapņiem jau sāk palikt bail. jo kā atkal pamostos no šī sapņa, tā liekas, ka viņš man atkal melo. atkal sākas nevajadzīgi strīdi. bet es zinu,ka viņš ir ļoti labs cilvēks. viņš ir patiešām sirsnīgs, nevis kaut kāds izlepis jampampiņš. varbūt kādai ir bijis līdzīgi?
14.04.2013 12:46 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nesapratu. Viņam patika citas, kad jūs bijāt kopā, bet joprojām esat kopā? Nav brīnums, ka tevī iekšā neuzticība sēž. :(
14.04.2013 12:53 |
 
Reitings 4
Reģ: 03.01.2013
nu jā, bet es viņam piedevu, jo pati nebiju nekāda svētule. mums tā saiešana kopā abiem bija spontāna, jo viņš vēl turējās pagātnē un es tāpat. bet tagad viss ir lieliski. esmu laimīga, pavadam laiku kopā, viss ir vienkārši vislabākajā kārtībā. bet tie sapņi mani nomāc.
14.04.2013 13:00 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits