Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaķēni..

Reitings 197
Reģ: 09.04.2013
Sveikas..
Tuvojas mūsu mīļo māmiņu diena, tātad,man un mazjam brālim padomā ir lieliska dāvana mūsu māmai :)

Pirms laba laika, mūsu mazais mīlulis aizgāja no mājām-nav atgriezies..

Par cik, esmu uzaugusi kopā ar siāmieti, 15.gadus abi kopā plecu pie pleca, tā nu es jautāšu jums- Varbūt ir kāds/kāda, kuras kaķenītei ir/būs siāmas kaķēni un,kura labprāt 1 nesūtītu jūras skolā,bet atdotu man?

Būtu ļoti priecīga :)
14.04.2013 01:01 |

Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Mežonīgu siāmieti man nevajag, bet meita ļoti grib kaķēnu. Ja kādam (-ai) ir lieka maza (vēlams - pieradināta iet uz kastīti) NESTERILIZĒTA kaķenīte (nešķirnes), tad labprāt uz tādu pieteiktos. Varat būt drošas - murkšķe mocīta netiks - dzīvos pierīgas privātmājā ar pieguļošu teritoriju.
14.04.2013 01:30 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns, taa kaa tev shkjirne nav svariiga - kaa buutu ar patversmi saakt mekleeshanu? Arii draugiem.lv ljoti biezhi tiek likti kakjeeni, kas meklee maajas.
14.04.2013 02:21 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tā tiešām būs dāvana mammai, nevis jums pašiem? (Mamma ir izteikusi 100% nepārprotamu vēlmi pēc jauna kaķa? Ja nē, tad nevajag dzīvnieku dāvināt)
Domāju, ka šķirnes kaķus neviens "jūras skolu" nesūta, bet gan pārdod par lielām summām. Ja nu vienīgi arī Tu varētu pasekot Pievakares ieteikumam un izskatīt patversmes (ja vien esi pilngadīga), varbūt gadās kāds, kas izskatās pēc siāmieša.
14.04.2013 07:55 |

Reitings 197
Reģ: 09.04.2013
Tā tiešām būs dāvana mammai, nevis jums pašiem? (Mamma ir izteikusi 100% nepārprotamu vēlmi pēc jauna kaķa?

Ja nebūtu izteikusi vēlmi,tad nemaz nejautātu ;D
Zinu,ka pirms laika šķirnes kaķus ss.lv atdeva, bet tad man vēl nevajadzēja, tā, ka ir cilvēki, kuriem vnk nav kur viņus tā likt un neviens nepērk..
14.04.2013 11:26 |

Reitings 1582
Melns, taa kaa tev shkjirne nav svariiga - kaa buutu ar patversmi saakt mekleeshanu? Arii draugiem.lv ljoti biezhi tiek likti kakjeeni, kas meklee maajas.
Paldies, vērīgā meitene, par padomu, vienīgais - nav pieredzes (nezinu, kā tas notiek?) un ir vēl viena lieta. Mājas kaķēns parasti iziet "ar purniņu paša nedarbos" procedūru un ir pieradis telpās nenokārtoties nekā citādi kā - kastītē. Tādi audzināti kaķēni jaunā vietā ātri saprot, uz kurieni jāiet mazajās un lielajās darīšanās, pat - pēc vienas kastītē ielikšanas reizes. Uz ielas izauguši kaķi mēdz būt neiemācāmi, - ķēzī, kur pagadās un izdarīt neko nevar. Vai patversmē par šiem jautājumiem kāds kaut cik droši var atbildēt?
14.04.2013 11:33 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Uz ielas izauguši kaķi mēdz būt neiemācāmi, - ķēzī, kur pagadās un izdarīt neko nevar.

Muķļības.
14.04.2013 11:36 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Melns varu piedāvāk kaķēnu, bet uz mājām , gan varēs vest uz jāņiem jo ir tikai 2 dienas veci , kaķeni ir bezšķirnes vienīgi dzimumu vēl neesmu paskatījusies , viens kaķens ir tumši pelēks ar baltām kājām un punci divi kaķēni ir gaiši pelēki , ar tādām tumšākām svītrām uz muguras un ir ar baltam ķepām , punci un muguriņa arī balta vietām. Mamma arī ir bezšķirnes kaķene, ļoti tīrīga, domāju, ka bērnus labi apmācīs :)
Ja interesē var man droši rakstīt, arī nogādāt varu no Jelgavas līdz Rīgai, Ķekavai, Madonai
14.04.2013 11:38 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mājas kaķēns parasti iziet "ar purniņu paša nedarbos" procedūru un ir pieradis telpās nenokārtoties nekā citādi kā - kastītē. Tādi audzināti kaķēni jaunā vietā ātri saprot, uz kurieni jāiet mazajās un lielajās darīšanās, pat - pēc vienas kastītē ielikšanas reizes. Uz ielas izauguši kaķi mēdz būt neiemācāmi, - ķēzī, kur pagadās un izdarīt neko nevar. Vai patversmē par šiem jautājumiem kāds kaut cik droši var atbildēt?

Kas par tumsonību!
Pirmkārt, ar purniņu paša nedarbos nedrīkst dzīvnieku bāzt, jo tas var traumēt ne tikai ožu, bet arī psihi - dzīvnieks vienkārši sāk ienīst to bāzēju. Un pēc tam no pieķēzītām kurpēm un cita veida atriebības vairs nav glābiņa. Kad bērns piečurā bikses, tu arī viņam tās uzreiz bāz sejā?
Otrkārt, dzīvnieks pats labi saprot, kur jāiet kārtoties, ja viņam to vietu parāda. Pilnīgi visi mani no ielas paņemtie kaķi jau pirmajā reizē kārtoties aizgāja uz kastīti. Ar noteikumu, ka ir sterilizēti. Jo meklēšanās laikā kaķis iezīmē teritoriju visur.
Treškārt, ne pagaidu mājās, ne patversmēs adopcijai nedod nesociālus un pie kārtības nepieradinātus dzīvniekus.
Ceturtkārt, nokārtošanās ārpus kastītes bieži vien var būt saistīta ar stresu vai slimībām. Lūdzu neņem kaķīti, ja vienīgais, kas saistās ar nokārtošanos tam neparedzētā vietā ir "ar purniņu paša nedarbos". Cik reiz nav nācies ņemt atpakaļ no "saimniekiem" dzīvniekus, kurus dažs labs nolēmis paaudzināt, nemaz nemēģinot iedziļināties problēmas cēlonī.
14.04.2013 11:44 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Libra
+++
14.04.2013 11:59 |

Reitings 1582
Uz ielas izauguši kaķi mēdz būt neiemācāmi, - ķēzī, kur pagadās un izdarīt neko nevar.

Muķļības.
14.04.2013 16:40 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
14.04.2013 16:42 |

Reitings 1582
Kas par tumsonību!
Pirmkārt, ar purniņu paša nedarbos nedrīkst dzīvnieku bāzt, jo tas var traumēt ne tikai ožu, bet arī psihi - dzīvnieks vienkārši sāk ienīst to bāzēju. Un pēc tam no pieķēzītām kurpēm un cita veida atriebības vairs nav glābiņa. Kad bērns piečurā bikses, tu arī viņam tās uzreiz bāz sejā?
Otrkārt, dzīvnieks pats labi saprot, kur jāiet kārtoties, ja viņam to vietu parāda. Pilnīgi visi mani no ielas paņemtie kaķi jau pirmajā reizē kārtoties aizgāja uz kastīti. Ar noteikumu, ka ir sterilizēti. Jo meklēšanās laikā kaķis iezīmē teritoriju visur.
Treškārt, ne pagaidu mājās, ne patversmēs adopcijai nedod nesociālus un pie kārtības nepieradinātus dzīvniekus.
Ceturtkārt, nokārtošanās ārpus kastītes bieži vien var būt saistīta ar stresu vai slimībām. Lūdzu neņem kaķīti, ja vienīgais, kas saistās ar nokārtošanos tam neparedzētā vietā ir "ar purniņu paša nedarbos". Cik reiz nav nācies ņemt atpakaļ no "saimniekiem" dzīvniekus, kurus dažs labs nolēmis paaudzināt, nemaz nemēģinot iedziļināties problēmas cēlonī.
Oi! Atradušas, kuru mācīt! Man visa bērnība un puse pieugušā dzīves ir pagājusi kopā ar tādu pūkainu un ūsainu ģimenes locekli. Kaut kā neviens no mūsu kaķiem nekad nečurāja kurpēs un citādi neatriebās, arī oža nevienam no kaķiem pazudusi nebija, un bērnus ar kaķiem es tomēr par vienlīdzīgiem neuzskatu. Čurātājkaķis pieklīda darbā.
14.04.2013 17:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)