Nepieciešams cilvēks kas uzklausa

Reitings 168
Reģ: 11.12.2012
Meitenes, esmu tādā smagā situācijā ar puisi, ka man nav ar ko īsti atklāti padalīties, un iespējams svešam cilvēkam ir vieglāk to izdarīt. Būtu pateicīga, ja kāda varētu izrunāties ar mani un dot padomus.
13.04.2013 21:29 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Emmanuelle
Tev ir milzu patiesība, ko uzrakstīji! Man arī ļoti patīk novērtēt skaistus cilvēkus un pat mazliet padiskutēt ar savu vīrieti. Esmu pat viņam likusi uz kādu skaistu būtni paskatīties un papriecāties :)
13.04.2013 22:38 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
viņam 21, man 20

Well, There's Your Problem. Kādas vēl attiecības tādā vecumā? Un piedevām dzīvot kopā...
13.04.2013 22:43 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Ak dievs, man bail kādreiz patiesi iemīlēties :( šis forums traumē
14.04.2013 02:11 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
viņam meitenes pārējās kā gaļa šķiet. Nekas tāds. Nekas personīgs

atvaino, bet man šķiet, ka tāpat viņš uztver arī tevi, vsmaz tāds iespaids rodas pēc taviem aprakstiem.. kamēr tu iekrampējusies turēsies pie viņa, varbūt arī viņš nekur neies, jo tāda uzmanība un mīlestība noteikti ir glaimojoša vīrietim. bet cik ilgi tu pati tā varēsi izturēt??
14.04.2013 02:47 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Neiznieko jaunības gadus ar viņu. Tici man, būt brīvai, staigāt uz randiņiem un iepazīties ar kādu, kurš pret tevi kaut ko jutīs ir ļoti forši. Jā, nebūs visi perfekti, bet agri vai vēlu parādīsies kas vērtīgs. Drīz tev sāksies jauna dzīve! Vismaz man vienmēr vienu attiecību beigas ir sākums kam jaunam, savādākam, kas man dod plašāku redzējumu par dzīvi. Jo katrs puisis ir savādāks, katrs ar savu hobiju, katrs var dot citas zināšanas :)
14.04.2013 05:26 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Laine, ieklausies meiteņu rakstītajā - tur ir daudz taisnības. Arī es uzskatu, ka viņš Tevi nenovērtē un jūsu attiecības viņam nenozīmē tik daudz cik Tev. Ja viņš saka, ka nezin, kas ir mīlestība, tad varbūt tajā ir vērts ieklausīties? Ja saproti to, ka jūsu attiecībās mīlestība iespējams ir vienpusēja, tad neko vairāk no viņa arī nesagaidīsi un nav vērts tērēt savu laiku. Cieni sevi un nezemojies viņa priekšā!
14.04.2013 07:43 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tev 20, jau paguvusi izšķirties no 3 gadus ilgām attiecībām, un jau atkal esi ilgstošās attiecībās... Atvaino, bet man gribas izteikt "diagnozi" - atkarība no attiecībām. Ir meitenes, kas ne pa ko un ne pa kam nevar/nespēj/negrib būt vienas. No tā arī rodas problēmas.

Pirmkārt, 21 gadus vecs puisis ģimeni un bērnus NEGRIB. Tagad nē, un turpmākos piecus gadus vismaz - arī nē. Viņš par to pat domāt negrib. Ja tu ar viņu par šīm lietām runā, viņš var aizbēgt, lai saglabātu brīvību.

Ja nesaka, ka mīl - varbūt nemīl? Ir cilvēki, kas vienkārši šos vārdus nevar izteikt, pat ja mīl; ir, kas nevar izteikt, jo nemīl un nespēj samelot; ir kas saka, kad nemīl, jo otrs tā pateicis, un ko citu lai atbild?

Tu viennozīmīgi mīli vairāk. Jautājums drīzāk ir, cik daudz vairāk?

"Šķiries!" nebūs risinājums; iemācies būt pašpietiekama, iemācies būt par veselu indivīdu,nevis tikai kāda "otro pusīti". Un tad pakaļ skries tev, nevis tu skriesi.

Puisim 20 gados draudzene, ar ko dzīvot kopā, ir ērti un labi daudzējādā ziņā, gan virtuvē, gan guļamistabā, tā kā dzīvošana kopā par kvēlu mīlu neliecina.

Atvaino, ka tā nejauki sarakstīju, es bez ļaunuma to tā, tikai kā paskarbu ieteikumu.
14.04.2013 08:41 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Laine - viņš nemainīsies. Vismaz ne pagaidām
Meitenes tiešām iesaka labas lietas, ieklausies.
Ir grūti aiziet, ja mīl, bet tagad tāpat neesi laimīga ar to savu mīlestību.
Pēc tā, ko raksti, varu teikt visai droši, ka viņš nemainīsies.
Cilvēkam pret tevi izveidojies pieradums, bet nekas vairāk.
Ja esat jau kādu laiku kopā un nekas nav mainījies, arī nemainīsies.
Jūs vienkārši neesat paredzēti viens otram.
Šķiries, dzīvo sev, izbaudi dzīvi.
Ar laiku uzradīsies kāds, ko Tu mīlēsi un kurš mīlēs Tevi! :)
14.04.2013 09:06 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Uzmanības apliecinajumi un mīlestība tiešām nav jādiedelē, jo vairāk ar to viņam uzbāzīsies, jo vairāk tas viņam besīs. Ir čaļi, kas savas simpātijas un jūtas vnk neizrāda, tādi viņi vnk ir. Manējais ap mani arī nečubinās tik daudz, cik gribētu es. Tāpēc viņš man saka, novērtē manus darbus un rūpes. :)
Viss būs labi, tik daudz nesaspringsti par to, ko viņš nedara, ļauj viņam elpot. ;)
14.04.2013 09:12 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
pilnīgi piekrītu 57 days , ka škirties vien nebūs risinājums. Ir jākļūst par pašpietiekamu cilveku un tad tiešām vīrietis gribēs būt ar tevi kopā. Pašlaik šķiet, ka to tik vien sarunās ar viņu dari kā gaidi , kad viņs pateiks , ka mīl..
14.04.2013 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)