Man mājās arī ir mans mīlulītis runcis. Daudziem rakstura iezīmes ir no attiecīgajām šķirnēm, bet man personīgi ir bezšķirnes kaķis un viņš ir superīgs.
Protams, spalvas ir normāla parādība, vienkārši vajag pietiekoši bieži izsūkt grīdas, dīvānus.
Kad bija mazāks tad mēdza paplēst tapetes, tagad vairāk to īpaši nedara(kaķim būs 4 gadi).
Jau kopš pirmajām dienām, kaut vai sēžot pie datora, turēju viņu klēpī, daudz ņēmām pa rokām un tāpēc viņš ir diezgan padevīgs, nāk rokās, nav agresīvs, ja vien nav satrakojies.
Visu dienu viņš guļ, kamēr neviens nav mājās un tā, bet vienmēr sagaida pie durvīm un ar ņaudieniem runājās un saka cik ļoti grib ēst.(protams, tas ir brīdis, kad viņš glaužas klāt, ir ļoti mīļš un pretīm nākošs)
Vakarā viņam ir enerģijas pārplūdums, jo viņš vienkārši nenormālā ātrumā skrien no viena dzīvokļa gala uz otru un vārdu sakot trako :D
Ir pārgrauzis divus lādētājus, bet tad viņš vēl bija pavisam mazs, tagad vēl jo projām grauž puķes, tas ir mazliet kaitinoši. Arī nepatīk, ja ir aizvērtas durvis, vienmēr stāv un bļaustās pie durvīm, ja netiek kaut kur iekšā. Tad arī patīk dzert no glāzēm, citreiz pamērcējot tur ķepu, kur ir ūdens, kā arī regulāri uzkāpj pie mazā akvārija un nodzer zivtiņai ūdeni :D Arī taisa skapjus vaļā, citreiz iekāpj koridora skapī kaut ko gar sienu skrāpējās un ņaud, bet saka jau, ka kaķi redz kaut ko, ko mēs neredzam, tāpēc arī viņi dažreiz dara dīvainas lietas :D
Bet, lai arī ko viņš darītu, un lai arī cik vienaldzīgi kaķi pēc dabas būtu, tie ir superīgi dzīvnieki un īstenībā neprasa pārāk daudz rūpes, kaķi mierīgi var atstāt vienu pa dienu mājās, galvenais pabarot, iztīrīt kasti un pamīļot. Manās mājās bez kaķa būtu tāds klusums, neomolīgs klusums.