Aizņemtie

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Man ir problema(bet man tā patīk) es satiekos tikai ar aizņemtiem / precetiem vīriešiem,tie kuri ir brīvi man vnk nesaista....

Kadai noteikti ir bijis ta pat,varu jautāt kā jūs tam tikāt pāri?!
12.04.2013 17:32 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Kubiete

Ir ok :) neapvainojos ;)
14.04.2013 00:33 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Šajā gadījumā arī sieviete - mīļākā ir lupata nevis tikai piedodošā sieva vai draudzene.

Jā, un vīrietis vēl jo vairāk piedevām! :D Visi ir lupatas.

Visvairāk patika šis komentārs:
ir svarīgi būt kopā, pavadīt lielisku un satraucošu laiku, gūt kaut kādu materiālu un morālu atbalstu, kur problēma? par lupatu varētu nosaukt kādu, kurš dzīvo pretrunā ar savām vēlmēm

Piekrītu, ka sevis mocīšana nodara krietni lielāku ļaunumu nekā izbaudīt laimi! :) Katrs pats savas laimes kalējs.

Un tagad - droši vien klupsiet man virsū un noriesiet, bet es negribu klusēt, un uzrakstīšu savu grēksūdzi:
Iedomājaties tagad acu priekšā jebkuru savu paziņu - pareizāko no pareizajām, viscēlākais paraugs un neapgāžams svētuma iemiesojums, godīgu un visādi citādi labiņo! Tad nu prieks iepazīties, jo tā esmu es, vai, pareizāk, biju. Aizņemtie vīrieši man ir aizliegtā zona! Taču jau gadiem tieši šādu vīriešu sabiedrībā nācās apgrozīties, jo gandrīz visi draugi, kolēģi un paziņas ir tādi. Jau gadiem meklēju kādu, kas savās darbībās, rīcībā un attieksmē mani neatgrūstu un nepieviltu, jo man ir ļoti, ļoti grūti atrast kādu, kam būtu spējīga uzticēties. Uz aizņemtajiem pat neskatījos un naidīgi nosodīju sievietes, kas bija spējīgas saiet kopā ar aizņemtu vīrieti. Bet kā krievi saka - не зарекайся! Līdz sajutu ko nelāgu - biežos abpusējos skatienus un pēkšņo magnētisko pievilkšanos. Centos to ignorēt, līdz Viņš paņēma grožus savās rokās un pirmais uzņēmās iniciatīvu, atnākot pie manis un vienkārši pārsteidzot ar savu uzņēmību. Es nespēju pateikt NĒ un nevarēju pretoties! Kur tad palika mani augstie morāles principi, dzelzs bruņas un cēlums?! Un labākais ir tas, ka pazīstu viņa draudzeni, ar kuru man ir labas attiecības, un es jūtos tik draņķīgi, vien iedomājoties par šo meiteni! Kā es skatīšos viņai acīs? Nespēju iedomāties, kā tagad izturēšos viņas klātbūtnē. Taču tie brīži, ko pavadu kopā ar viņas puisi, ir tā vērti, lai uz kādu laiku izdzēstu visus sirdsapziņas pārmetumus, jo tieši viņš izrādījās tas vīrišķības iemiesojums, ko ilgu laiku biju atmetusi cerības atrast. Līdz brīdim kā, piemēram, šovakar, kad es atkal sajutos tik sūdīgi, ka man sirds plīst pušu. Es nepretendēju uz viņa draudzenes vietu, nevēlos, lai viņa kaut ko nojaustu, un mani viss apmierina kā ir, viņam ir sava dzīve, man savējā. Tas, ko es no šī sakara saņemu, ir emocionālais piepildījums, apmierinājums un gandarījuma sajūta. Kārtējais enerģijas lādiņš. Nostrādāja kaut kāds vājuma brīdis. Labi, ka neesmu pazaudējusi galvu, nav vēlmes lieki zvanīt, rakstīt, un esmu spējīga saglabāt vēsu prātu un racionālu domāšanu. Mēs satiekamies, lai mums kopā būtu labi, un atvadāmies vēl laimīgāki. Ja pēc draudzenes viņš mēdz atnākt neapmierināts un norūpējies, tad no manis viņš aiziet pacilāts. Nezinu, cik ilgi tā turpināsies. Droši vien līdz brīdim, kad vairs nebūšu spējīga izkulties no kārtējiem pārmetumiem sev un sevis nicināšanas. Apzinos, ka dzīvē viss nāk atpakaļ, un nebrīnīšos, ja kādreiz pašai gadīsies atrasties piekrāptās lomā. Protams, viegli teikt, kāpēc nevarēju atrast brīvu vīrieti? Jau gadiem neviens nav piesaistījis, un nesaprotu, kā mēs līdz tam nonācām, viens otru pazīstam jau ilgu laiku. Viņu attiecībās ir baigie robi, kašķi un nesaskaņas, un jāpiekrīt arī:
Es domāju -krāpj ja attiecibās kaut kas trūkst ,ja viss būs labi starp diviem ,tad trešais vienkārši nav jameklē.

Zinu, ka šādi viņa sānsoļi nav attaisnojums problēmām. Sapratu, ka viņš ir tas tips, kuram blakus vajadzīga sieviete, un ne tikai fiziskā aspektā, bet arī morālam atbalstam.

Kā jau vienā komentārā jau tika minēts:
Autore saņem to daļu uzmanības un attieksmes, kuru oficiālās sievas diez vai vairs saņem.

Izskatās, ka man pienācis atmaksas brīdis par savu līdzšinējo pārāko pareizību. Prieks, ka vismaz Jūs esat pietiekami prātīgas!
Nespēju iedomāties, kas notiks, ja apkārtējie to uzzinās. Neviens no manis neko tādu negaidītu.
14.04.2013 02:38 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Bonita, es nenosodiishu, neuztver sho kaa uzbraucienu, tikai lasot tavu staastu iekrita aciis, ka shis puisis ir tas viirishkjiibas iemiesojums, ko tu biji gaidiijusi. Vai neskan smiekliigi, njemot veeraa to, ka vinja riiciiba - kraapshana - jau pashos pamatos nav viirishkjiiga, jo ir gljeeva (gribi citu, shkjiries, negribi un minstinies - taatad esi gljeevs vai pashlabuma mekleetaajs, kas ne viens, ne otrs nav viirishkjiiba)? No malas izskataas taa - gaidiiji princi, bet beigaas nesanjeemi pat sho princha zirgu, jo taads puisis ir neveertiigs un tu noteikti biji pelniijusi ko labaaku par vinju.
14.04.2013 02:55 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Starp citu - nekad neesmu sapratusi, kaada ir motivaacija forumaa, kuraa ir visai skaidra negatiiva attieksme pret daudzaam lietaam, tai skaitaa kraapshanu, veidot greeksuudzes? Izskataas peec mazohisma formas.
14.04.2013 02:59 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Pievakare
Es arī biju aizdomājusies par viņa šo ne tik vīrišķīgo rīcību. :-/ Bet, lai cik egoistiski tas neskanētu, ne jau pret mani viņš tāds ir. Un, ja jau es to tikai atbalstu, tad droši vien pati neesmu necik labāka. Un visu to garo penteri uzrakstīju, atsaucoties uz autores jautājumu, kā citas ar ko tādu tika galā? Nav jau arī vairs neviena, ar ko padalīties. To visu uzrakstot, nedaudz sev palīdzēju visu salikt pa plauktiņiem.
Starp citu, vai nav paradokss - lai cik negatīva attieksme šeit nebūtu pret krāpējām, dažādās atzīšanās diskusijās daudzas pašas atzīstas sānsoļos. ;)
14.04.2013 03:09 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
KRISTA, tikpat labi arí vírs var bút tikko veicis orálo míljákajai, un nákt pie tevis májás...

Kārtējā klasika šādās tēmās. Kad trūkst loģisku komentāru un argumentu, sākas šīs spēlītes. Noietes etaps...
14.04.2013 12:27 |

Reitings 7682
sieva vinju attiecíbas bija novedusi tik tálu, ka víram gribéjás prom no májám.

Bet lai savāc koferus un iet, neviens nekur nekad nav bijis piesiets. Attiecības ir brīvprātīgs pasākums. Bet nē, gļēvulis taču.
14.04.2013 12:29 |

Reitings 7682

Pieņemsim, ka pāra attiecībās ir krīze, ir skandāli un nesaskaņas. Vīrietis atrod mīļako. Sieva nojauš. Un tagad tu pārmet, ka sieva taisa scēnas? Bet ko tad sievai darīt šajā gadījumā? Pēkšņi kļūt super mīļai, jaukai, ne ar vienu vārdiņu neko nepārmest par mīļāko? Kļūt par ideālu sievu un ļaut lai vīrietim ir tā mīļākā? Nē, tiešām, ko tajā brīdī darīt?

Kā ko darīt? Pamest. Kādu tur vēl vispār jautājumi?!
14.04.2013 12:30 |

Reitings 7682
Man jau personīgi vienalga, lai tak ņem priekšā katru aizņemto.

Ilgi domāju rakstīt šo gadījumu vai nē, bet nu paklabināšu taustiņus.
Bija man zināms vīrietis, nesen apprecējies ar skolas laika mīlestību, nu vismaz likās, ka ir vēl tā mīlestīb. Nepagāja ne gads kā sāka satikties ar citu, protams sievai nezinot. Uzzināju tā, ka ieraudzīju abus bučojamies pie viņa auto tumšā stāvvietā nākot no skolas. Tagad zinu, ka viņam sķita, ka nu atradis to īsto un laulība jāšķir,tas viss notika ļoti ātri. Šķiršanas bija piņķerīga un pretīga, visādās nozīmēs. Vīrietis šķita mīļakajā no sirds iemīlējies, bet pāris dienas pēc tam kad bija oficiāli šķīries, izšķirās arī no mīļākās. Iemesls - viņš nespēj veidot attiecības ar sieviete bez morāles normām kaut mīļākā bija septītajās debesīs par spīti tam, ka deklarēja - nopietnas attiecības nav man, mēs satiksimies tikai intīmai tuvībai, visa viņa kaisle pēkšņi dienas laikā pazuda kad saprata, ka ne viņš viņu mīl, ne viņam tādu vajag blakus.
Tagad viņš jau ir saderinājies ar citu un šoreiz izskatās tiešām no sirds laimīgi. Man vēl nesen rakstīja, ka vienīgais par ko mīļākajai pateicas, ka ļāva viņam saprast, ka pirmā laulībā nebija lemta. Mīļākā gan vēl ilgi mēģināja viņu atgūt, bet nu nesanāca, tagad cik zinu ir kopā ar kārtējo precēto, bet šis gan šķirties pat nedomā.
14.04.2013 12:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man atkal zinami tris citi stasti iz dzives. Laimigas beigas ar mīļākajam kopa jau daudzus gadus.
14.04.2013 12:46 |

Reitings 7682
Kubiete

Un tagad mērīsimies krāniņiem ja?! :]
14.04.2013 12:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un kapec jāmērās? Tikai pateicu ko zinu un redzu.
14.04.2013 12:50 |

Reitings 313
Ella-vsmz mani saprot,labu mantu garām nelaidīs :D

kordelia-tas ka sievietes saks domāt pa citam sievietemlai viņām būtu labāk,un pati paietu malā-tas nekad nenotiks....

Zane-ja tas ir aizņemts vīrietis es nekāda gadījuma viņam neteikšu,davai Tu tgd satiecies ar mani un tgd šķirie sno savas draudzenes/sievas.To es pati labi saprotu ka ar viņiem nekas nopietns nesanāks,tpc arī neko tādu neprasu...

Bonita-es Tevi pilnība saprotu,tikai man paveicies tādā ziņā kas es nēsmu pazīstama un arī negribas iepazīties ar viņu otro īsto pusīti.Domāju ja šeit būtu vismaz puse Lv sievietes un visas tā godīgi attzītoes es varu derēt ka vairums sieviešu ir bijušas kādam mīļāka,kāda uz ilgaku kāda uz mazaku laiku,bet ir ieņēmusi mīļākās statusu..

Kubiete-man arī ir vairakas situācijas pa miļākajām,citas veiksmīgas citas netik,tas ir kā kurš to uztver,viena 4ika var uztvert nu viņs ir mans un es panākšu to ka viņš izšķiras,bet cita 4ika saprot to ka nebūs ar viņu kopā,bet vnk viens ar otru ir laimīgi līdz brīdim kad sarunā abi iet atpakaļ katrs pie savas ģimenes,un ir bijuši vel ne dažādākie stāsti....
14.04.2013 19:43 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
Un, lai cik bēdīgi nebūtu, sievietes pašas sevi pataisa par lupatām piedodot vīrieša sānsoļus, kāpjot un kāpjot uz tiem pašiem grābekļiem.

+
14.04.2013 19:45 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Mazliet ne pa tēmai iekomentēšu, bet es nepiekrītu šādam uzskatam:

s nebútu varéjusi tikties ar tádu, kam ir májás sieva ar mazu bérninju, tas man bútu tabu. tas man skjiet pretígi, vírietim májás mazs bérninjsh, bet vinjsh ar citu. bérnam es neatnjemtu téti, bet sievai víru- mani neuztrauc, ta ir víriesha izvéle. /quote]

Neviens nevar bērnam atņemt tēvu, ja vien pats vīrietis ir tā tēva vārda cienīgs. Neatkarīgi no tā, ar ko vīrietis guļ, ja viņam savs bērns/-i būs svarīgs/-i, neatkarīgi no apstākļiem, rūpes uzņemsies.
Kā arī.. nu kā var kādai atņemt vīrieti ? Pašas sievietes nostāda tos 'vīriešus' kā nabaga naivās radībiņas, kurām citas sievietes ar varu lien biksēs un sēžas virsū. Katram ir jāuzņemas atbildība par savu izvēli un rīcību.
14.04.2013 20:03 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Cenija,
tas ka sievietes saks domāt pa citam sievietemlai viņām būtu labāk,un pati paietu malā-tas nekad nenotiks....

Absolūti nepiekrītu. Tas, ka tu esi egosiste un domā tikai no sava viedokļa, nenozīmē, ka visas tā dara. Piemērs ir manas dzīves. Internetā iepazinos ar vienu puisi, iepatikās, satikāmies dzīvē. Pamanīju pirkstā gredzenu, viņš arī nenoliedza, ka ir precējies, pietam pirms pāris mēnešiem.. Kaut kā nomocīju to stundu un viss. Randiņa laikā es nespēju domāt ne par ko citu kā vien TIKAI sievu. Kaut arī puisis man ļoti patika.

Un es ticu, ka ir daudz šādu sieviešu, kam tomēr ir sava morālā stāja un kas ir audzinātas šādā garā. Man būtu kauns no saviem vecākiem, ja kļūtu kādam par mīļāko.
14.04.2013 20:14 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Savā ziņa es varu saprast autori... Viņa vnk negrib veidot ģimeni un negrib būt par sievu un tas taču ir tik ērti! Nav ne ēst jāgatavo non stopā, ne veļa jamazgā, ne jāapčubina tas vīrietis - to visu dara viņa īstā draudzene/ sieva. Autore saņem to daļu uzmanības un attieksmes, kuru oficiālās sievas diez vai vairs saņem. Autore iet uz randiņiem, satiek tikai sapucētu, svaigi ģērbtu un koptu vīrieti, viņiem ir kaislīgs sex, noteikti saņem komplimentus, ziedus u.c. Tajā pat laikā vina paliek pati sev saimniece, nav jārēķinās ar vīrieša viedokli.

Bet šada veida attiecības var veidot arī ar brīviem vīriešiem. var vienkārši satikties ar brīvu vīrieti , aiziet uz kino un pēc tam brauc pie viņa un baudīt romantisku ,kaislīgu nakti. ne jau visi vīrieši grib dzīvot kopā un pieprasa,lai sieviete viņam taisa ēst, mazgā kreklus.

Nezinu ko autorei ieteikt!
Varbūt padomā,ka Tu iznieko savu laiku, savus nervus šāda veida attiecībās? Tev iekšēji negrauž ,kad viņš pēc tam atgriežas pie sievas, ielien gultā un viņu apķer? Tu negribi ar vīrieti sagaidīt kopā Jāņus, Jauno gadu?Tev negribas kompāniju ar ko aiziet uz pasākumu?
protams, Jauno gadu var sagaidīt arī ar māsu,taču...

Ieskaidro sev,ka vīrietis Tevi noniecina, uzskata par nevērtīgāku,jo neviss izvēlas būt ar Tevi būt pa īstam kopā, bet gan satikties,pamīlēties 1 stundu un zust atpakaļ pie sievas
14.04.2013 20:19 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Un, lai cik bēdīgi nebūtu, sievietes pašas sevi pataisa par lupatām piedodot vīrieša sānsoļus, kāpjot un kāpjot uz tiem pašiem grābekļiem.
lúk shim es pilnígi piekrítu! vírieshi pierod, ka sieva papsihos un piedos... panjem atpakalj, kad míljákajai vinjsh apniks... nekrítiet, sievietes, tik zemu un nepiedodiet! mans vírs zina, ka javinjsh mani piekráps - atá, vairs neredzés nekad! un visi iepriekshéjie zinája... bet meiteni ar kuru mani kráptu es nevainotu.

ir bijushas attiecíbas, tiesa, íslaicígas, ar vírieti, kuram més bijám divas, ká izrádíjás. més nezinájám viena par otras eksistenci, bet liktens- sákám strádát kopá un es sapratu, ka tiekos ar vinjas puisi, rezultáts - puisi pasútíju ellé ratá, ar meiteni draudzéjos... (vinja zinája vél agrák par mani)
14.04.2013 20:32 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+chanely

Nedomāju, ka esi vienīgā, kas ar tādiem krāpējiem negrib tikties.
14.04.2013 20:35 |

Reitings 313
chanely-nopietni,pieņemsis ka Tavam vīrietim ir mīļākā, pieņemsim tikai, ja mīļākajai ir labi ar viņu,un dažreiz Tavs vīrietis viņai acīs ir augstaks pa pašu Dievu,es šaubos vai šādā situācijā viņa vsp atcerēsies pa Tavu eksistenci.Secinājums-neviena pa Tavu labsajūtu nedomās,ja viņai paši būs labi, un ta pat arī Tu nedomāsi pa citu/a jūtām kamēr Tev būs labi...

sniegpulksteniite-tiešām paldies,ieteikums ir labs,bet vairakas reizes esmu sev mēginājusi iestāstit ka nav labi ta darīt,bez sekām,diemžēl :(
14.04.2013 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits