es vienmér esmu uzskatíjusi un uzskatíshu, ka meitenes ar kurám krápj nav vainígas, vinja ir bríva, nopietnas attiecíbas nevélas - kapéc vinjai nepiekrist labam seksam ar simpátisku vírieti? un tas, ka vinjam ir sieva vai draudzene, un vinjsh izvélas vinju krápt ir tikai víriesha probléma, un, protams, sievas, jo sieva nespéj bút vírietim pietiekami laba!
ja man pajautátu ko tu pazaudéji mana víriesha gultá, es nejustos pazemota. vírietis nav nopirkta manta, kas vinjai pieder - es atbildétu, ka sniedzu to, ko tu nesniedz!
ja attiecíbás viss ir kártíbá, ir labs sekss un saskanja dzívé, ne vírietis, ne sieviete neskries meklét míljáko. bet ja attiecíbu problémas nerisina, pieméram neizrunájas, bet súdzas forumos cik viss slikti, seksu negribas, naudas nepietiek,kopígu pasákumu nav -ko tur bríníties, ka puisis atrod míljláko, ar kuru ir labi, un kura nezágjé un nestrídas katru dienu. nevainojiet míljáko, vainojiet sevi!
kad izskjíros ar ilggadéju draugu, biju míljáká, kádus 4 méneshus. sieva nojauta par mani, psihoja, taisíja skandálus víram. tá ká nopietnas attiecíbas negribéju, tas vírietis bija gudrs, interesants, spilgta personíba, man ar vinju bija interesanti. kad vinjsh sáka véléties ko nopietnáku, protams, es vinju pametu. tad biju jauna un glupa, tagad vairs nebútu míljláká :)