Mobīlie telefoni.

Reitings 64
Reģ: 18.03.2013
Sveiki visām un visiem!

Zinu, ka daudz šāda veida diskusijas ir bijušas, bet šī ir ta lieta, kur info noveco, rodas jaunas doma sun viedokļi utt.

Vēlos pirkt jaunu telefonu.
Nespēju izvēlēties, kuru. Man ir divi varianti. Varbūt tām, kurām ir vai ir kādam no draugiem var padalīties par iespaidiem, plusiem un mīnusies?

Samsung I9300 GALAXY S III VS Sony LT25i Xperia V
12.04.2013 09:28 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
man ir dzosefines ieliktais, tieši tāds, kāds bildē .. apmierina, varbūt dažkārt viņš nav tik ātrs kā gribētos, bet tas ir bijis ļoti,ļoti reti, lielākoties tāpēc, ka visu laiku daudz programmas vienlaikus ieslēgtas ir.. ja kopumā jāsaka, tad priekš cenas viņš ir ļoti labs un jā, es arī, vismaz pagaidām esmu ar tādu viedokli, ka priekš telefona nav jātērē vairāki simti, bet nenosodu tos, kuri tērē, acīmredzot ir iemesls, kapēc tiek pirkti visi iphone jaunie modeļi, domāju, ka tajā cenā ir ļoti laba kvalitāte, un te nu arī ir tas, ka katrs par kvalitāti ir gatavs maksāt citu summiņu, cits lielāku, cits mazāku :)
12.04.2013 18:44 |

10 gadi
Reitings 1814
Reģ: 14.01.2011
Man ir samsung galaxy ace 2. Nekas negļuko, pat ja ir kritis ārā no rokām bieži, reizēm kad mans mazais dabūj rokās, tad viņš padauza pret grīdu :D šā vai tā - viss godam strādā :) nav liels, nav mazs. Iekšā viss ko vajag un kamera man patīk. Liels pluss tas, ka varu, piemēŗam, galdu nobildēt ļoti, ļoti tuvu un bilde ir ļoti skaidra - tā pat mans fotoaparāts nevar :D
12.04.2013 20:12 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Par Sony nemācēšu teikt, jo nav nevienam ko pazīstu.
Pašai ir Galaxy SIII jau desmit mēnešus un neviens gļuks nav bijis. Esmu vairāk nekā apmierināta. Viņš ir ātrs, internets labi iet un tur visādas foršas fīčīņas iekšā, kas man baigi patīk.

Piemēram: Ja zvana nepiemērotā brīdī vnk pagriežu ar ekrānu uz leju, vai piespiežu sev klāt un viņš automātiski izslēdz skaņu.

Tad, kad esmu kontaktos, tad vnk varu novilkt pa labi kontaktam un viņš jau zvana, pa kreisi un esmu jau sms režījumā.

Ja esmu sms, tad vnk pielieku telefonu pie auss un viņš pats zvana jau tam kontaktam..

Nu šīs tādas lietiņas ko visbiežāk izmantoju :)
12.04.2013 20:30 |

Reitings 221
Reģ: 27.01.2013
Man ir iPhone un strādā labi. No taviem dtoajiem ņjemtu SONY, jo brālim ir un ir tiešām labs telefeons!
12.04.2013 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits