Es pati ilgu laiku lietoju Samsung galaxy S, pirms 3 gadiem, kad tas bija hīts. Tagad vairumam draugu ir Galaxy S 2, Galaxy S3 un es nesaprotu, par ko tur jūsmot. Visiem tie telefoni čakarējas. Manējais vispār jūdzās tā, ka gribējās mest pret sienu. Pēc gadu ilgas lietošanas.
Bet tāpat es kaislīgi aizstāvēju Samsung un uz Iphone skatījos skeptiski līdz... man Iphone 4s vienkārši uzdāvināja. Tur mazs sakars ar brendu, cik es vienkārši sajutu atšķirību, kvalitāti, lietošanas vienkāršību un tādas problēmas kā pēkšņi pārtrūkušas sarunas un nelaikā izslēdzies telefons, es varēju vienkārši aizmirst.
Tikko, pirms dažām nedēļām, iegādājos Iphone 5 un, ja ne tik par telefonu (jo ne ar ko daudz no 4s viņš neatšķiras), cik par datu pārnešanas vienkāršību esmu sajūsmā. Jaunajā telefonā bija jāievada vien iepriekšējā telefona ID un parole, lai visus datus līdz pēdējam pārnestu jaunajā. Visus līdz pēdējam. Aplikācijas, bildes, īsziņas, kontaktus, pat zvanu arhīvu. Tas, protams, nav rādītājs. Mani vienkārši pārsteidz, kā ražotājs ir padomājis par klienta ērtībām.
Un es nesaprotu to androīdu lietotāju skepsi un pēršanos par "brendiem". Nu, nedomāju, ka visi Apple produkciju pērk vien brenda dēļ. Tāds pats brends ir Samsung, tāds pats brends ir LG utt. Vienkārši Apple visiem asociējas ar kvalitāti.