Mani arī interesētu!
Pagaidām esmu iegādājusies to pašu sejas skrubi, kurš blogā. Patīkams, maigs skrubis, veic savas funkcijas labi, nekādu sliktu atsauksmju + sastāvs ir pat ļoti ok.
Jā, tieši tā.
Ja vēl citi produkti būtu tikpat labi, tad sanāktu ļoti labs darījums - dabīgi produkti par pieņemamu cenu. Arī paši produkti nosedz visas vajadzības - attīrīšana, mitrināšana
Kad meklēju sejas skrubi man teica, ka Organic Therapy cenas tik draudzīgas, jo pagaidām netiek pārāk reklamēts, jo vairāk būs reklāmu, jo augstākas būs cenas. Nezinu cik ļoti tur patiesības, bet nu.
Man ir serums poru samazināšanai (pirku Maximā) - jau kādu nedēļu cītīgi lietoju, bet nevaru teikt, ka būtu kaut kāds efekts... :( Vai nu gaidu par daudz! :D
Šodien izpētīju veikalā piedāvājumu un tā kā neko pagaidām nevajadzēja nopirku tikai serumu ar liftingu. Iespējams, kad beigsies kāds produkts izmēģināšu arī ko citu.
Tas poru serums, vismaz man, darbojas kā efekta paildzinātājs pēc poru tīrīšanas. Efekts saglabājās, ja tiek lietots regulāri. Neveicot poru attīrīšanu, tikai smērējot serumu, nekādu efektu arī nesagaidīt! Pilna atsauksme šeit.
Varbūt nedaudz ne pa tēmai, bet šeit ir raksts no tava bloga : http://scentivory.wordpress.lv/2012/09/19/dont-sleep/#comments Nosaukums : ''Don’t sleep''
Kā tev gāja ar šo dziru? Iedarbojas labāk par enerģijas dzērieniem?
CubaLibre, enerģijas dzērienus ikdienā nelietoju, īsti nevaru salīdzināt, bet Dont sleep noteikti darbojas un atmodina. It īpaši pirms eksāmeniem,pēc negulētām naktīm. Patīk tieši tas, ka nav nekas daudz jādzer - pudelīte diezgan maza.