man šķiet, ka katram piestāv tāds tonis, kas ir līdzīgs dabiskajam.
Piemēram, dabisām gaišmatēm-kāds no blondajiem, tumšmatēm-kāds no brunajiem, varbūt melns.
bet vispaŗ brūnacēm patīk, kā izskatās ļoti tumši brūni mati.
mana sejas krāsa ir tāda kā grieķietēm, brūna, bet ne silti, bet vairāk vēsi brūna. Mati tumši brūni, acis orandžīgi brūnas. Liekas, ka viss piestāv, kā ir.
Zinu, ka nepiestāv rudi un blondi mati.
Jāņem vērā arī ādas tonis, uzacu krāsa, kā jau te minēja. Man ir tumši zilas acis, piestāv gan tumši, gan gaiši. Un tas ir ļoti plašs jēdziens- tumši/gaiši, jo katram no tiem ir daudzveidīga toņu palete.
Bet vispār (jautājums Infinity)- kāpēc jautā? Plāno kontaktlēcas pirkt?
(vnk tā domāju - ja gribētu noskaidrot, kāda matu krāsa piestāvētu Tev, tad rakstītu tikai savu īsto acu krāsu?)
zaptesburka es jautāju, jo nevaru saprast kāda matu krāsa man piestāvētu labāk.
Nedaudz gaišāka vai tumšāka. Man ir brūnas acis ar zaļganiem plankumiņiem, un šobrīd esmu "vidēja" brunete - nu ne šis ne tas. Tāpēc gribas dzirdēt ieteikumus :)
Man ir izteikti zilas. Mani dabīgi gaišie mati nepiestāv, bet sarkanbrūnie un brūnie toņi izskatās labi. Tas gan no sejas toņa atkarīgs, jo ar melniem es izskatos slimīga.
Principā, vislabāk vajadzētu piestāvēt tām matu krāsām, kas no dabīgā matu toņa ir pāris toņus gaišāki vai tumšāki. Man pašai acis zaļi-brūnas, mati tumši brūni.