sāpe + atzīšanās

Reitings 123
Reģ: 07.12.2010
Griežos pēc reālas palīdzības,padoma, pēriena, bet noteikti ne pēc laba vārda..
Tas nu ir fakts: ar asarām acīs stāvu pie spoguļa, nosveros, tad atkal pētu un īsti negribas ticēt ne tam bēdīgajam skatam, ne cipariem, ko rāda svari. Mēneša laikā +7 !!! kg, kas ir mana slinkuma, izlaidības un vājā rakstura rezultāts. Vēmiens nāk, cik zemu esmu nolaidusies un sasniegta galējā sevis nīšanas pakāpe!
Bet tanī pat laikā es saprotu-pirmais solis ir sperts. Kā tāds alkoholiķis esmu atzinusies-man ir problēma, gandrīz kā slimība un vienīgais, ko varu darīt-pārstāt rīt un ārstēties!!!!
Cosmo meitenes,esiet tik mīļas un, lūdzu, sniedziet jebkāda veida padomus, kā atbrīvoties vismaz no puses uzēsto kg un drausmīgajiem taukiem, par kuriem man ir tāds kauns un joprojām šoks!!!!!
11.04.2013 22:49 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
ak dies... cik var sievietes cepties par savu svaru..:D nav brinums ka gruuti atrast veci... es ar nevaretu vislaik klausities kompleksos.
12.04.2013 15:59 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Blondiine* nav jau teikts, ka meitenes par to runā ar saviem vīriešiem.
12.04.2013 16:01 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Gribētos teikt, ka autorei pirms ķermeņa savešanas kārtībā derētu savest kārtībā galvu. Neuztveriet kā uzbraucienu, bet tā tas ir. Izlasot situāciju - manuprāt, tie IR ēšanas traucējumo.

Pati esmu pabijusi anorektiķu pulciņā padsmit gadu vecumā, kā arī atskatījusies uz sievietēm, kas tievē - uzēdas - tievē - uzēdas.

Tā nav ne izlaidība, ne disciplīnas trūkums, ne gribas trūkums - tas ir bardaks galvā. Jāmeklē iemesls.
12.04.2013 16:30 |

Reitings 123
Reģ: 07.12.2010
Rezumē par visiem jūsu komentāriem-bardaks un problēma tik tiešām ir galvā, ko labi arī apzinos. Jā, arī motivācijas trūkums,jo viena no jums rakstīja, ka pati par sevi bijusi pārsteigta,kādus kalnus ar gribasspēku var gāzt, man arī tā pirms laika jau reiz bija ar svara zaudēšanu un vispār figūras skulpturēšanu. Izdevās,tāpēc jau arī, visticamāk, tagad tas pagrimums ir iestājies, jo nenoliegšu-viegli nebija, bet mērķi sasniedzu jebkādiem līdzekļiem un,redz, kāds patiesībā fiasko sanāca. Bet nu nekas. Centīšos noķert iedvesmu, ņemot vērā arī jūsu ieteikumus un laba vēlējumus. Paldies!
12.04.2013 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits