Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

AIZ LATVIJAS ROBEŽAS

Reitings 25
Reģ: 05.01.2011
Sveikas, meitenes!
Rakstu šeit, jo esmu nelielā izmisumā...
Īsumā sakot, esmu kopā ar puisi jau 4.gadus, pirms diviem gadiem sākām dzīvot kopā, bet novembrī viņš aizbrauca pie savas ģimenes uz ārzemēm, piepelnīties, viss nav tik gludi cik es vēlētos, bet tomēr vasarā grasos braukt pie viņa un mēģināt būvēt savu dzīvi tur.
Lieta tāda, ka pēdējā mēneša laikā, mēs vispār nespējam normāli kontaktēties, vai nu strīdamies, vai klusējam, bet tagad iestājies divdomīgākais periods, es viņam rakstu, viņš neatbild, saka, ka tagad nav laika, kad runājam skype, nekā nesaka par to kas notiek... Saka, ka aizdomājas par kāzām, saka, ka manis trūkst un atkal neatbild uz sms, dažreiz aizbildinoties ar to pašu aizņemtību... No vienas puses es ticu, ka viņš strādājot kafejnīcā ir aizņemts, bet no otras... Man šķiet, ka es vairs viņu neinteresēju, jūtos lieka un pakaļ skrejoša... Pats viņš arī reti raksta, kaut arī pirms tam, visu laiku... Ziniet, man gribas to visu izbeigt, aiz dusmām, vai nogruruma vai es nezinu kā vēl...
Jautājums, ja jūs būtu manā vietā, jūs atsātu šo puisi?
11.04.2013 20:35 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Attālums šķir punkts
11.04.2013 20:38 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Neatbalstu attiecības starp cilvēkiem, kuri ir katrs savā valstī. Ok, ja tas netikšanās periods ir līdz 3 mēnešiem un viens, tad vēl var paciesties. Bet ja cilvēks brauc prom pavisam, tad labāk ir uzreiz atvadīties. Es tā izdarīju, nenožēloju, palikām draugi. Tagad man ir cits, bet mums jau vienas pilsētas ietvaros grūti atrast laiku, kur nu vēl, ja būtu katrs savā valstī.
Sevis mocīšana un mānīšana.
11.04.2013 20:53 |

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Pirmkārt: esmu bijusi tieši šādā pašā situācijā pāris gadus atpakaļ. Rezultāts - viņs ir mans ex, jo TUR bija uzradusies jauna Lielā Mīla.
Otrākārt: iesaku Tev cik vien ātri pašai turp aizbraukt (ja to var finansiāli un laika ziņā izdarīt) un uztaisīt viņam pārsteigumu (gan pozitīvā, gan cerams ne-negatīvā ziņā). Ja viss būs tīrs un gluds, sabučo un pasaki, cik ļoti mīli, ja nu tomēr nākas vilties, vismaz sevi aiz deguna nebūsi vazājusi, lolojusi liekas cerības, utt. Un tad arī klātienē varēsiet savas attiecības izbeigt.
BET - es ceru, ka nav tik slikti, vismaz novēlu Tev, lai viss izdodas!
11.04.2013 20:59 |

Reitings 25
Rossi, ieteikums ir ļoti labs, pati biju tādu domu perinājusi un gandrīz nopirkusi biļeti... Viņam būs dz.diena drīzumā un domāju viņu tā pārsteigt, bet tad es aizdomājos, kam tērēt laiku un ne tik mazu naudu šim braucienam, ja jebkurā gadījumā viņš solījās būt šeit jūnijā, tāpēc, jāgaida vismaz līdz jūnijam, bet godīgi sakot, gaidīt vairs negribas, gribas atdarīt ar to pašu un viss. Dusmas manī plosās no tā, ka es neko nespēju kontrolēt, esmu akla.
11.04.2013 22:50 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu man parasti šādas situācijas, kad kādam nav bijis laika uzrakstīt ir beigušās ar to, ka esam izšķīrušies. viņš zina, ka tu taisies pārvākties pie viņa, tur dzīvot un strādāt?
12.04.2013 08:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
es pēc tādas attieksmes noteikti nebrauktu pie viņa
12.04.2013 08:46 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Rezultāts - viņs ir mans ex, jo TUR bija uzradusies jauna Lielā Mīla.

manai draudzenei bija pilnīgi tāpat.
12.04.2013 08:48 |

Reitings 25
Sany, viņš pats mani sauc un runā, ka nevar sagaidīt kad jau notiks tas brīdis,ka mēs atkal būsim kopā.
13.04.2013 11:53 |

Reitings 25
Kad es šo tēmu uzsāku, tajā pašā vakarā viņš man piezvanīja un tad es neatbildēju.
Nakošajā dienā visu dienu klusums no abām pusēm un naktī viņš atkal zvanīja no mājas tel. un runāja it kā viss šis ir normālas darbības un, ka manām dusmām nav pamata.
Viss būtu okei, man šķiet, ja viņš vismaz internetā kaut ko uzrakstītu, nevis klusētu, ja pat viņam nebija kredīta, kā viņš teica.
Bļāviens, jūtos tik stulbi, visi tie teksti un situācija ir tik bērnišķīga!
13.04.2013 11:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits