Vīrieša draugi!

Reitings 72
Reģ: 02.03.2011
Sveikas,lieta sekojoša...vai Jums ir bijis līdzīgi...manam vīrietim viņa draugi svarīgaki...bieži vienu un tas ir pārsvarā,ka mans viedoklis nav pareizs,bet ja to pašu saka viņa draugi tad tā ir taisnība...runa ir par vienu konkrētu draugu...šis cilveks man tiešam nepatik..kad pirmo reiz ieraudziju domaju nu idealāku džeku nevar vēlēties tik forš utt..vienmēr izpalīdzīgs...sākām kopā vairāk uzturēties utt..un tagad man škiet,ka šis cilveks tikai par tādu izliekās...esmu ievērojusi,ka mans puisi viņam konkreti cenšas izdabada un sevi biezi vien pataisa par konkretu muļķi..esmu viņam teikusi,ko skraidi,kā muļkis no pakaļas tu tikai sevi pazemo...viss ko tas džeks dara viņam liekas tik forsi utt...bet viņs uztaisa,ka tie ir mani slimi murgi un,ka esmu stulba,ka ta nav....Ka,lai atver acis...vai ari es tiešam esmu slima!?:D
11.04.2013 19:07 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Ar bijušo bija tā, kad spēlēja online spēlites un kad viņu viņu pasauca, viņš pat bija gandrīz gatavs aizbraukt no tusiņa, bet kad viņam bija tusiņš viņš atpūtās, jo lieki piebilst tie bija online spelisu draugi, bet ar manējiem draugiem viņam sagādāja problēmas atpūsties. Jā bija normāli tusēt ar viņa draugiem, bet nu gribējās lai arī manus draugus respektē..
13.04.2013 15:13 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
oj, ja daudz par draugu sūdzēsies, sāks uzskatīt, ka centies sanaidot. labāk tiešām - ļauj pašiem tikt galā. kamēr patiesi bīstama tā izmantošana vai pašvilpšana nesāk kļūt (nu, piem., piegādā man zālīti :D ), gjau Tavs puisis pats liels cilvēks, sapratīs, kas un kā.
man mamma bērnībā mācīja - gudrākais piekāpjas. ne vienmēr strīdos/diskusijās tā sanāk, bet ar tādiem "man vienmēr taisnība" cilvēkiem toč labāk diskusijās neiesaistos. jēga? ne Tu viņu pārmācīsi, ne viņš Tevi. kontaktējieties vien tik daudz, cik pieklājība prasa.
13.04.2013 17:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits