Zinu, ka šāda tēma ir bijusi, bet šeit ir daudz meiteņu un vēlētos zināt, kāda ir viņu nodarbošanās un cik saņemat uz rokas? Vai šobrīd nav tā, ka algas uz rokas sanāk maz un pilnvērtīgai dzīvošanai nesanāk. Vai jūs savā darba vietā pelnat pietiekoši?:)
Uzņēmuma finanses, budžeta plānošana un citi darbi, kas saistīti ar uzņēmuma vadīšanu, nu kā jau mazā uzņēmumā. (Neesmu uzņēmuma īpašniece). Alga uz visas Latvijas fona laba.
mācos RSU. stradāju, ko mācos. Alga nav atbilstoša slodzei un darbu apjomam, bet atbilstoši vecumam, izglītībai, finansiālajai situācijai valstī- apmierinoša, ar nosacījumu, ka " lielos" rēkinus nemaksāju es, bet vīrietis.. Citādi būtu D**** :)
vadu eksporta departamentu starptautiskā loģistikas uzņēmumā.
pelnu pietiekoši, gribētu vairāk :D patīk, ka darba rezultāti atspoguļojas algā - bonusi, piemaksas.
Skaitumkopšanas jomā, nopelnu pati pēc padarīta-, bet esmu diezgan slinka- pastrādāju tā lai man pietiek, un vairāk necenšos, kaut gan laik to ļautu :/
Un runājot par skolotājiem- viss ir atkarīgs vai konrētā pašvaldība piemaksā vai nepiemaksā skolotājiem. Tur, kur es nomācījos visus 12 gadus, tur skolotājiem algas ir lielākas, kā tās domes darbiniekiem... Lielai daļai ap 800, citām pat vairāk.
Universāls administratīvais darbinieks uzņēmumā, kas nodarbojas ar projektu vadību. It kā skaitos biroja vadītāja-lietvede, bet reāli es daru visu, kas nav grāmatvedība vai pētniecības atskaišu sagatavošana. Alga - apmierinoša. Gribu vairāk. Tāpēc no šī darba tuvāko mēnešu laikā eju prom un meklēju kaut ko labāku.
Valsts kantorī, izaugsmes iespēju nav, jo man godīgi vairs nav saprotama tā personala politika, tapēc jau sen skatos cita virzienā, ceru uz vasaru pārmaiņas dzīvē. Alga maza, tiešam maza, bet agrāk kur strādaju bija daudz vairak pienakumi, atbildības, alga bija krietni mazaka.
Bļā, palasīju, sapratu, ka man ar savu algu un ne-izaugsmes iespējām ir pakaļā.. :|
Strādāju par žurnālisti, alga ~270 ls uz rokas, bet drukātās avīzes/žurnāli tak sāk izmirt, kolektīvs mums mazs, nav, kur īsti pa karjeras kāpnēm kāpt..
Šobrīd pietiek, mēneša beigās tāpat, protams, jāpaknapinās, bet bail domāt, kas būs, ja plānosim ģimeni...
šobrīd esmu klientu apkalpošanas konsultants uz nepilnu slodzi! alga ~200 ls, uz vasaru plānoju pārmaiņas dzīve, tāpēc cerams, ka būs normālāks darbs un lielāka alga! :)
Kā man riebjas to stulbeņu viedoklis par skolotājiem, ka, lūk, viņiem viegls darbs, tikai truli nolasa materiālus utt. Tiešām pa muti tādām uzšaut gribās. Man mamma ir skolotāja, redzu, kāda viņa nāk mājās, cik daudz strādā mājās, cik daudz visādas jaunas fiškas skolēniem mēģina ieviest utt..
Tiešām šitā aprobežotība ir unikāla.