Kā atceros to dienu tā drebuļu metas.
Ar toreizējo draugu biju kopā jau no 14 gadiem ,viņam tad bija 15, bet viss notika ,kad man bija 18,viņam-19.
Bija vasaras sākums, to skaidri atceros, ar draugiem bija sarīkota pirts, protams,tajā starpā bija arī mana labākā draudzene , kuru zināju jau no bērnudarza laikiem .Nu vot, tajā pasakumā protams neiztrukstošā daļa bija alkohols,draugam jau pirms laika teicu ,ka ipaši dzert negribu un dzeršu tikai kompānijas pēc kādu malciņu. Viss notikās, muzika skan , visi dzer , bet jau vakara gaitā pamanīju , ka draugs ik pa laikam skatās uz draudzeni, nu neko domāju tā vnk sagadijies, pēc kāda laika, daudz nedomāju un gāju karsēties, jautāju draugam vai šis nāks -atteicās ,draudzene tāpat. Kādu laiku jai biju pakarsējusies iznācu laukā, skatos ne drauga ne draudzenes nav, jautāju pārejiem kur šie palikuši ,neviens nezināja , nu neko gāju laukā meklēt apgāju apkārt pirtij neko nemanīju , netālu bija kkāds pieliekamais vai kas ,neatceros jo bija diezgan tumšs jau,gāju uz turieni jo bija tāda kā vaidēšana vai kas , klusām piegāju un ieraudziju- tajā bridi domāju ka zeme pavērsies, rokas tric , kājas tric, sirds dauzas , slikta dūša , visas asinis pēkšņi no sejas aizplust citā virzienā, tajā laikā biju naiva un aizskrēju uz pirti atpakaļ,iegāju iekšā un paķēru pirmo pudeli ko redzèju,pēc kāda laika arī abi balodiši ienāca pirti, bet katrs pa vienam, kjip lai nav aizdomigi, es neizturēju un paņemu draudzeni aiz matiem , tādas dusmas viss vārijās , žel ka visi mani apturēja . Paņēmu mantas un aiskreju prom. Tajā vakarā vēl draugs uzdrikstējas uzrakstit sms ar tekstu« kasnotika,Montai tagad zila acs no tevis» atzvaniju ,izsastiju ,ka visu redzeju un noliku klausuli,